Βαγγέλης Μαρινάκης-Καθισμένοι στους καναπέδες του σπιτιού μου στο Παλαιό Ψυχικό ζητούσαν Εκατομμύρια Ευρώ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Οι κάμερες του σπιτιού του Βαγγέλη Μαρινάκη στην οδό Διαμαντίδου στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και στο γραφείο της ναυτιλιακής του εταιρίας
στην οδό Ιάσονος 3 στον Πειραιά έχουν καταγράψει υλικό που θα το ζήλευε και ο Κώστας Γαβράς.

Από τον Ian Ford

Η Γάτα των Ιμαλαίων είναι απλά tea time μπρος το κινηματογραφικό αρχείο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ξεδίπλωσε την πολύ στενή σχέση που είχε με τους Τσίπρα και Παππά.
Οι βόμβες Μαρινάκη πάγωσαν τα στελέχη αλλά και τους ψηφοφόρους του Σύριζα οι οποίοι από την μία βλέπουν τον Πετσίτη να είναι ο άνθρωπος του Παππά και του Μαξίμου στα πάρε δώσε με τους Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, από την άλλη βλέπουν τον Πέτρο Κόκκαλη να κατεβαίνει με τον Σύριζα και έρχεται τώρα ο Μαρινάκης και αποκαλύπτει ότι ο Τσίπρας μέσω του Παππά ζητούσε από τον Μαρινάκη όχι μόνο να πληρώσει για την άδεια της τηλεοπτικής συχνότητας του ιδίου αλλά και να δώσει 26,3 καλοχτενισμένα εκατομμύρια στον Καλογρίτσα.

Επίσης ο Τσίπρας και ο Παππάς ζητούσαν από τον Μαρινάκη να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας τους. Είναι πολλά πια τα εκατομμύρια και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρινάκης διαθέτει ντοκουμέντα για όσα υποστηρίζει!



Δείτε πως περιέγραψε την (κάποτε τρυφερή) σχέση του με τους Τσίπρα και Παππά>

«Το 2016 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Θεωρούσα δίκαιη τη διαδικασία, ότι οι καναλάρχες θα έπρεπε να πληρώνουν για τις συχνότητες. Θυμίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αντίθεση άποψη. Εγώ θεωρούσα ότι ήταν μια δίκαιη διαδικασία και ήθελα να πάρω μέρος. Είχαμε άριστη σχέση με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά, αλλά και με τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Παππάς ήταν άψογος και ό,τι χρειαζόταν, οποιαδήποτε απάντηση, απευθυνόταν κατευθείαν στον κ. Τσίπρα. Και αυτό το γνωρίζω καλά. Μια μέρα πριν καταθέσουμε την πρώτη δόση, αλλά και την ίδια μέρα, ο κ. Παππάς μου μετέφερε την επιθυμία του ίδιου και του πρωθυπουργού να πληρώσουμε πρώτοι την πρώτη δόση των 26. εκ ευρώ. Και παρά το γεγονός ότι εκκρεμούσε η απόφαση του ΣτΕ εμείς πληρώσαμε κανονικά την δόση και μας ευχαρίστησαν. Το ίδιο είχε κάνει και ο κ. Αλαφούζος. Τα χρήματα αυτά ήταν πεντακάθαρα, είχαν ελεγχθεί και δεν υπήρχε καμία υπόνοια περί βρώμικου χρήματος, όπως λέει σήμερα ο κ. Παππάς.

Μου ζήτησε τότε ο κ. Παππάς και άλλη μια χάρη, που μου είπε ότι ήταν αίτημα του πρωθυπουργού. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα. Hρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να του δώσω με τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει και εκείνος την πρώτη δόση. Δεν ήταν κρυφά τα ραντεβού μας. Γίνονταν και στο σπίτι μου ακόμα. Συνάντησα τον κ. Καλογρίτσα και του εξήγησα ότι έχω όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Ήταν τότε ευχαριστημένοι να δώσω και άλλα χρήματα για άλλο κανάλι που θα φτιαχνόταν στο Μαξίμου. Προκαλώ τον κ. Παππά και τον κ. Τσίπρα να με διαψεύσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τότε μας είχε χρησιμοποιήσει για να νομιμοποιήσει τον διαγωνισμό. Τα δικά μας κεφάλαια έχουν ελεγχθεί από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον κόσμο. Έτσι γίνεται όταν κάνεις δουλειές με κολοσσούς. Στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία, ακόμα και στην Κίνα που κάναμε πρόσφατα δουλειές, μας έχουν ελέγξει. Συνεχίζουμε μια ανοδική πορεία και το σπουδαιότερο είναι ότι κανείς δεν έχει να πει κάτι κακό για τις επιχειρήσεις μας.

Έχουμε φανταστική φήμη. Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στο τέλος του 2016 ήταν πεντακάθαρα και τους βοηθούσε να νομιμοποιήσουν τον διαγωνισμό. Τι έγινε ξαφνικά; Θα σας πω εγώ… Όταν αργότερα, σχεδόν έξι μήνες μετά, συζητούσαμε για τον ΔΟΛ, δεν δέχθηκα να βάλω, όπως είχαν ζητήσει διευθυντές που ήταν της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν έχω συνηθίσει να είμαι μπροστινός ή φερέφωνο, δεν κρύβομαι. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός, ούτε λαγός. Κάθε επιχειρηματίας κάνει τις επιλογές του. Για μένα όλα αυτά είναι συγκλονιστικά, έκανα υπομονή, αλλά με την ευκαιρία που δίνεται θα πρέπει ο κόσμος να ακούσει την αλήθεια»


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template