EKTAKTO-Μάχη Σύριζα-ΚΙΝΑΛ για την 2η θέση!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ο Παύλος Πολάκης και η επίθεση σε έναν άνθρωπο που από 14 μηνών δίνει μάχη για τη ζωή προκαλεί καθίζηση στον Σύριζα σε μονοψήφια
νούμερα.Το κυβερνών κόμμα σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις βρίσκεται πλέον στο 14% και δίνει μάχη με το ΚΙΝΑΛ για τη 2η θέση. Το κόμμα της Φώφης και των ροκαμπιλάδων Πασόκων βρίσκεται στο 12% με διαρκείς ανοδικές τάσεις ενώ στη Βουλή μπαίνουν οι Θάνος Τζήμερος, Κυριάκος Βελόπουλος, Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑΕ!

Τι δείχνουν οι κυλιόμενες>

ΝΔ 43,5%

ΣΥΡΙΖΑ 14%

ΚΙΝΑΛ 12%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,5%

ΚΚΕ 8%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 4%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 3,5%

ΛΑΕ 3,2%



Με μεγάλη διαφορά 13,7 μονάδων προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές σύμφωνα και με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό του καναλιού Βεργίνα TV. Ταυτόχρονα, στις εθνικές εκλογές, η διαφορά πέφτει μεν, ανέρχεται ωστόσο και πάλι σε διψήφιο ποσοστό (10,5%).



Στην ερώτηση ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν προκηρύσσονταν ευρωεκλογές για την επόμενη Κυριακή, το 36,4% των ερωτηθέντων απαντά ΝΔ, το 22,7% ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα κατατάσσεται το ΚΙΝΑΛ με 7,9%, 7,2% συγκεντρώνει η ΧΑ, 7% το ΚΚΕ 7%, 2,3% η Ελληνική Λύση, 2% η Ένωση Κεντρώων, 1,4% συγκεντρώνει το Ποτάμι, από 1,3% οι ΑΝΕΛ, η ΛΑΕ και η Πλεύση Ελευθερίας, 0,6% συγκεντρώνει το ΜέΡΑ 24, και 2% των ερωτώμενων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα. Στο 6,6% οι αναποφάσιστοι.



Όσον αφορά την ερώτηση ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν διεξαγάγονταν εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή, το 34% των ερωτηθέντων απαντά ΝΔ, το 23,5% ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα κατατάσσεται η ΧΑ με 8%, 7,5% συγκεντρώνει το ΚΙΝΑΛ, 6,5% το ΚΚΕ 6,5%, 2,7% η Ελληνική Λύση, 2,2% η Ένωση Κεντρώων, 1,6% η Πλεύση Ελευθερίας, 1,5% η ΛΑΕ, 1,4% οι ΑΝΕΛ, 1,3% σημειώνει το Ποτάμι, 2,2% των ερωτηθέντων θα ψηφίσουν άλλο κόμμα ενώ 7,6% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τώρα έντρομοι επιχειρηματίες και εκδότες που όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν τον Σύριζα ζητούν ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά.


Στην περίπτωση του Μητσοτάκη το αίτημά του περνάει από τα γραφεία του Μαρινάκη και συνήθως κόβονται!

Για να δουν τον Κυριάκο θα πρέπει να πληρώσουν 5 εκατ. ευρώ χορηγία στο κόμμα-που αλλού;


Αυτό είναι μία εικόνα της επόμενης μέρας με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Μόνη τους παρηγοριά είναι η συνάντηση με τη Φώφη που είναι πιο εύκολα προσβάσιμη και πάει για δεύτερο κόμμα!

Ο Σύριζα όπως όλα δείχνουν θα έχει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template