Η Georgina του Ronaldo στη νέα καμπάνια της Yamamay

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Gallarate, Milano Μάρτιος 2019. Όμορφη, αισθησιακή και φυσικά κομψή: η Georgina Rodriguez, μοντέλο και σταρ του Instagram, με περίπου 10
εκατομμύρια οπαδούς και σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, είναι το πρόσωπο της νέας εκστρατείας της Yamamay για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019. Η Georgina εκτός από όμορφη είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα με ισχυρή προσωπικότητα, που ενσωματώνει ιδανικά τις αξίες της Yamamay.

Η ισχυρή αφοσίωση της εταιρείας σε κοινωνικά ζητήματα ήταν ο λόγος που την έφερε σε επαφή με την ιταλική μάρκα εσωρούχων. Το ενδιαφέρον της Georgina για τη Yamamay πηγάζει από την αφοσίωση της εταιρείας στις γυναίκες μέσω εκστρατειών που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αλλά και στο μέλλον του πλανήτη, με εκστρατείες για την αειφορία και τη συντήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος #SavetheOcean, με στόχο την διασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας.





Ο Ισπανός φωτογράφος Xavi Gordo επιλέχθηκε χάρη στο εκπληκτικό του ταλέντο ν’ απαθανατίζει την πιο αυθόρμητη και αληθινή όψη των γυναικών. Στη φωτογράφιση, η Georgina δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού ήταν απλά ο εαυτός της: μια γυναίκα με ανεξάρτητο τρόπο σκέψης και αντίληψη, που επιλέγει να εκφράσει τον αισθησιασμό της με τους δικούς της όρους. Τα ενδύματα που φοράει, άνετα και εκλεπτυσμένα – αποτέλεσμα του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Yamamay – ανήκουν στις συλλογές Basic και Spring/Summer 2019 που δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας και να τονίσουν τη φιγούρα της.





«Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με την Yamamay. Η καμπάνια είναι τόσο εκλεπτυσμένη, γεμάτη από υπέροχα και άνετα κομμάτια! Η Yamamay διαθέτει αξίες που θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικές, υποστηρίζω απόλυτα τo θετικό της μήνυμα και την ισχυρή κοινωνική της δέσμευση»
δήλωσε η όμορφη Georgina.

Ο πρόεδρος της Pianoforte Holding, Gianluigi Cimmino, δήλωσε σχετικά:«Θεωρήσαμε ότι η Georgina θα είναι η τέλεια πρέσβειρα της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, όχι μόνο λόγω της φυσικής της ομορφιάς, αλλά και λόγω της ισχυρής επιρροής της στο να μεταφέρει μηνύματα πολύ σημαντικά για εμάς. Με σχεδόν 10 εκατομμύρια followers στο Instagram, ξέρει πώς να αλληλεπιδρά με τις νέες γενιές και να ενημερώνει για θέματα ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς, όπως η ιατρική πρόληψη και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Γι’ αυτό και αφιερώνουμε μία από τις εικόνες της καμπάνιας στο «Ocean Reef», με την Georgia να φοράει ένα bralette με δαντέλα φτιαγμένη από ανακυκλωμένες ίνες, που σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού στην μόδα που σέβεται το περιβάλλον και αειφορεί όλο και περισσότερο».











Ανακάλυψε περισσότερα στο Yamamay.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template