ΚΥΠΡΟΣ-Serial Killer: Η τραγική ιστορία της Λίβια και της 8χρονης κόρης της

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Θύμα του serial killer της Κύπρου είναι και η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα καθώς και η 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία.


Η Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα, 36 χρονών από τη Ρουμανία και η κόρη της Έλενα Ναταλία Μπουνέα, 8 χρονών φαίνεται – ημερολογιακά - να είναι τα πρώτα θύματα του Μεταξά, αφού καταγγέλθηκε η απουσία τους στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 από την οικία όπου διέμεναν στον Άγιο Παύλο στη Λευκωσία.

Ο κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε τη δολοφονία νεαρής μητέρας από τη Ρουμανία και της 8χρονης κόρης της, τις οποίες όπως ανέφερε, μετά που τις σκότωσε, τις πέταξε σε σημείο απέναντι από το μεταλλείο του Μιτσερού.

Να σημειωθεί ότι η 8χρονη παρουσίαζε πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισής τους, μάνα και κόρη είχαν αφήσει στην οικία όπου διέμεναν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά και τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε η 8χρονη.
Η Αστυνομία είχε εκδώσει αρκετές ανακοινώσεις για την εξαφάνισή τους, ενώ υπήρξε μαρτυρία ότι κάποιος είδε το κοριτσάκι να βγαίνει από φαρμακείο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η άτυχη Λίβια είχε φύγει από τη Ρουμανία πριν δέκα χρόνια με τον τότε σύζυγό της για ένα καλύτερο μέλλον στην Κύπρο. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί στην Κύπρο και σύντομα το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Αργότερα η Λίβια έμεινε μόνη με την κόρη της στην Κύπρο, ενώ, σύμφωνα με όσα γράφονται στον ρουμανικό τύπο, οι δύο τους σπάνια επισκέπτονταν το Buzau, όπου διέμενε η μητέρα της.

Μάλιστα η μητέρα της Λίβια μετά την εξαφάνισή μάνας και κόρης τον Σεπτέμβριο του 2016, επανειλημμένα ζητούσε να εξεταστεί από την κυπριακή αστυνομία η υπόθεση αλλά κανείς δεν της έδινε απαντήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της Λιβια και πατέρας της Έλενα Ναταλία ήταν αυτός που ενημέρωσε την πρώην πεθερά του για τη φρικτή είδηση ότι η κόρη της και η εγγονή της έπεσαν θύματα δολοφονίας του καθ’ομολογία μανιακού δολοφόνου, «Ορέστη».

Η μητέρα μάλιστα εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθούν οι σοροί, ώστε να τις θάψει όπως πρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στην κόκκινη λίμνη, ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας εντόπισε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύο αντικείμενα, που εικάζεται πως πρόκειται για βαλίτσες, μέσα στις οποίες ο 35χρονος ύποπτος παραδέχθηκε ότι τοποθέτησε τα πτώματα τριών προσώπων και τα πέταξε στη λίμνη. Συνολικά έχει ομολογήσει τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με την ομολογία του πρόκειται την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και την 31χρονη Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template