Οι πρώτες φωτογραφίες του Ορέστη,serial killer της Κύπρου – Αυτός είναι ο Νίκος Μεταξάς (vid, pics)

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο σίριαλ κίλερ της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς, που εμφανιζόταν στα θύματά του ως «Ορέστης», ενδέχεται να έχει σκοτώσει περισσότερες
από τρεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση κι άλλων σορών στο φρεάτιο το οποίο βρίσκεται σε μεταλλείο του Μιτσερού.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ βρίσκονται από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο σημείο και προσπαθούν να εντοπίσουν και να ανασύρουν πτώματα τα οποία η Αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκονται στο φρεάτιο. Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο αρχηγός της κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα τα οποία βρίσκονται στο συγκεκριμένο φρεάτιο.



«Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό, όπου βρίσκεται, μιλώντας στο ΡΙΚ.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΑΚ χρησιμοποιεί ειδική κάμερα, η οποία κατεβαίνει μέσα στο φρεάτιο και με αυτήν προσπαθούν να εντοπίσουν πτώματα. Κατά τη χθεσινή επιχείρηση, η κάμερα κατήλθε μέχρι τα 50 μέτρα, ενώ το βάθος του φρεατίου είναι 130 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο φρεάτιο αυτό εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν οι δύο Φιλιππινέζες, τις δολοφονίες των οποίων έχει ομολογήσει ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς.




Η έρευνα των Αρχών για την δράση του σίριαλ κίλερ συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.

«Ψάρευε» τα θύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Σύμφωνα με το reporter.com.cy, ο 35χρονος ψάρευε τα υποψήφια θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


Από τον έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε συνομιλίες με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, οι οποίες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Η ίδια κυπριακή ιστοσελίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι Αρχές ψάχνουν τις πτήσεις του 35χρονου στην Ελλάδα.



Η κυνική ομολογία
Ο κατηγορούμενος «πάγωσε» τους ανακριτές με την κυνική ομολογία του.

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία», είπε, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, αναφερόμενος στην άτυχη Μέρι Ρόουζ, μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του 35χρονου. Είναι το πρώτο θύμα που βρέθηκε στο φρεάτιο του θανάτου, στο Μιτσερό, όπου οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν κι άλλα θύματα του 35χρονου.


Επειδή ένιωσε ωραία όταν σκότωσε την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, αποφάσισε να το ξανακάνει, είπε. Έτσι, επεδίωξε να γνωρίσει ακόμη μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την Άριαν Παλάνας Λοσάνο.

«Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες» είπε με τον ίδιο κυνικό τρόπο στους ανακριτές.

Το δεύτερο θύμα του, υποστήριξε, το έπνιξε ενώ έκαναν έρωτα. Και την Άριαν τη γνώρισε μέσα από συγκεκριμένο σάιτ γνωριμιών.

Μέχρι στιγμής, ο «Ορέστης» έχει ομολογήσει το φόνο της 28χρονης Μέρι Ρόουζ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και της 28χρονης Άριαν Παλάνας Λοσάνο, η οποία είχε εξαφανιστεί ενάμιση μήνα μετά το πρώτο θύμα.

Υποστηρίζει ότι σκότωσε και το εξάχρονο κορίτσι του πρώτου θύματος. Με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να παρασύρει και μια ξαδέρφη της. Η γυναίκα αναζητούσε πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης Άριαν.

«Έπεσε» πάνω στον «Ορέστη». \

Ο 35χρονος της είπε να κλείσουν ραντεβού σε απομακρυσμένη περιοχή για να της δώσει στοιχεία. Αλλά η κοπέλα φοβήθηκε και αρνήθηκε τελικά να τον συναντήσει.

Ο 35χρονος φέρεται να σκότωσε και το 6χρονο κορίτσι της Μέρι Ρόουζ (του πρώτου του θύματος), τη μικρή Σιέρα και παρ’ ότι υποστήριξε ότι έριξε το πτώμα του παιδιού στη λίμνη στο Ξυλιάτο, δεν αποκλείεται να ήθελε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Όταν η Αστυνομία τον οδήγησε στη λίμνη, εκείνος έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως προσπάθησε να απαλλαχθεί από τη σορό του παιδιού. Υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη όπου, όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα του μικρού κοριτσιού. Το έδεσε με πέτρες, είπε αλλά όταν εκείνες υποχώρησαν, ξαναπήρε το πτώμα, το έδωσε καλύτερα και το ξανάριξε στο νερό.

Ωστόσο, οι κυπριακές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το πτώμα του παιδιού να μη βρίσκεται στη λίμνη που υπέδειξε ο «Ορέστης» και ο 35χρονος να έδωσε ψευδείς πληροφορίες για να αποπροσανατολίσει την έρευνα της Αστυνομίας και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου έχουν βρεθεί δυο πτώματα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα.

Το μοντέλο που πόζαρε για τον «Ορέστη»

Ένα μοντέλο από την Βουλγαρία γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν ένα μήνα και πόζαρε γι’ αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα ο 35χρονος της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους! Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

Η γυναίκα, παγώνει όταν μαθαίνει ότι στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

Δείτε πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template