ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 10 Μαΐου 2019

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



 από την Αλίντα Κανάκη tlife.gr

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη για διασκέδαση και αναψυχή! Η ζωή των περισσότερων από εμάς έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πλέον για όλα εκείνα που μας κρατούσαν ξάγρυπνους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την καλή μας τύχη, καθώς και όσους βρέθηκαν στο πλάι μας στις δυσκολίες. Τα νέα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά από τον επαγγελματικό μας τομέα, πολλά όμως θα πρέπει να γίνουν… για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες.
ΚΡΙΟΣ
Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σε καταβάλει και σε κάνει να αισθανθείς σωματικά και ψυχικά εξοντωμένη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και στρέψε την προσοχή σου σε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση, μιας και η μέρα μπορεί να φέρει δαπάνες από εκεί που δεν το περίμενες ή να διογκώσει αιφνίδια το κόστος κάποιας δραστηριότητάς σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η τύχη να μην είναι το δυνατό σου χαρτί, έχεις όμως την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία να διακρίνεις τις λύσεις που θα μπορούσαν να σε απαλλάξουν από κάποια χρόνια προβλήματα σου. Μην αναβάλλεις τη δράση γιατί θα χάσεις μια καλή ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια θέματα με ευνοϊκό τρόπο με το εξάγωνο της Σελήνης σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Η κρίση σου λειτουργεί αποτελεσματικά και ο δρόμος που χάραξες ορθός!
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσεις άτομα και να το φέρεις βάρος στη συνείδησή σου με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια. Επιπλέον δεν θα μπορέσεις εύκολα να επανορθώσεις. Δώσε χαρά και αγάπη στους γύρω σου και ιδίως στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θα την εισπράξεις κι εσύ με τη σειρά σου. Στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο, υπάρχει και πολύ χρώμα!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο έλεγχος που θα προσπαθήσεις να ασκήσεις στους γύρω σου σήμερα με τον Άρη να σε πιέζει από τον 12 οίκο σου, μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσες. Γίνεσαι ιδιαίτερα σαρκαστική με τους γύρω σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει πολλούς και να χάσεις σημαντικά στηρίγματα στον επαγγελματικό τομέα ή στο φιλικό σου περιβάλλον.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.


ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου μην παρασύρεσαι από υποσχέσεις και παχιά λόγια, γιατί δεν θα αργήσεις να καταλάβεις ότι δεν είχαν περιεχόμενο και θα απογοητευτείς. Μην παρεκκλίνεις των στόχων σου. Προσγειώσου και θέσε τα θέματα που σε απασχολούν στη σωστή τους διάσταση. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σκέψεις σε προβληματίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματά σου με τον Ερμή από τον Ταύρο στον 9ο οίκο σου. Θα ήθελες πολύ να κομπάσεις για τα επιτεύγματά σου, εάν είσαι όμως ειλικρινής με τον εαυτό σου θα δεις ότι δεν έχεις κάνει την πρόοδο που ήλπιζες. Οι φιλοδοξίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια και επιδιώκεις πάση θυσία να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο. Στοχεύεις πολύ ψηλά και αν δεν κατεβάσεις τον πήχη δεν θα καταφέρεις και πολλά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΖΥΓΟΣ

Χαρακτηρίζεσαι από αρνητικότητα σήμερα με την αντίθεση του Δία να επηρεάζει το ωροσκόπιό σου. Όλα και όλοι σου φταίνε, από το σύντροφο έως τους συνεργάτες σου. Πρέπει όμως να μάθεις να κάνεις συμβιβασμούς στη ζωή σου και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Εκτίμησε τα όσα σου έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζεις τα κεκτημένα σου κορώνα – γράμματα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή σου χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα με το θετικό εξάγωνο της Σελήνης στον Λέοντα. Είναι ευκαιρία να περάσεις ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου, να διαλύσεις τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στη σχέση σου και να βρεις τις ισορροπίες σου. Έχεις έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα πρέπει όμως και εσύ να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα στο πιάτο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένη από τις έγνοιες που σε βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σου. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην αψηφήσεις τα μηνύματα που θα σου στείλει το κορμί σου γιατί μπορεί και το παραμικρό να αποδειχτεί τελικά σημαντικό. Μην ξεχνάς ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις. Ακολούθησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με τον Ερμή από τον Ταύρο στον 6ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σε χαρακτηρίζουν σήμερα με τον Άρη να διοχετεύει ενέργεια στο ωροσκόπιό σου. Καλό θα ήταν να πάρεις κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο ψύχραιμη ματιά. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σου, φίλη μου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, το άγχος θα σε κυριεύσει, με πιθανές συνέπειες στην ψυχική ή σωματική σου υγεία. Αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις άλλο τη δουλειά σου με όλα τα προβλήματα που τη συνοδεύουν. Μην αφήνεις τα πράγματα να φτάσουν σε οριακό σημείο. Άλλωστε εσύ καθορίζεις την πορεία της ζωής σου και δίνεις τον ρυθμό που επιθυμείς.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.


ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσεις έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής. Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σου και σήμερα θα αισθανθείς πιθανόν τις συνέπειες. Αντιμετώπισε τη ζωή με μια πιο θετική ματιά με το θετικό εξάγωνο της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template