ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 12 Μαΐου 2019

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και η μέρα προσφέρεται για εργασία! Θα έχουμε την τάση να αναλαμβάνουμε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές μας. Καλύτερα να απορρίψουμε κάποια δουλειά και να είμαστε εμπρόθεσμοι παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχωνόμαστε και να παρουσιάσουμε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και με τη φυσική μας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες και να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας για να προλάβουμε τα δύσκολα. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή και τις προσπάθειές σου στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάς την ενέργεια και τις δυνάμεις σου σε πολλά πεδία με τον Κρόνο να σε πιέζει από το 10ο οίκο σου. Επικοινωνιακά είσαι στα επάνω σου και μπορείς να αξιοποιήσεις τη μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα. Βήμα – βήμα θα καταφέρεις να φέρεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικά θέματα ίσως σε βαραίνουν ή σε φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα ήθελες. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Επικεντρώσου σε όσα καλά σου συμβαίνουν και ξέχασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισες στο πρόσφατο παρελθόν. Είσαι άλλωστε αγωνίστρια και με το αγωνιστικό σου πνεύμα θα καταφέρεις να επιβιώσεις σε πείσμα των καιρών με τον Πλούτωνα να ευνοεί τον 9ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα εργασίας σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νιώθεις αδικημένη και θέλεις να αντιδράσεις δυναμικά. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποί σου χρειάζονται τη στήριξή σου και την ενεργό συμμετοχή σου με το εξάγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ασχοληθείς με θέματα οικογένειας.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυσκολίες σε περιμένουν στη δουλειά σου κατά τη σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα με τον Άρη στον 12ο οίκο σου. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ατενίσεις το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά. Χαλάρωσε ωστόσο τις βραδινές ώρες, μετά τις εντάσεις, απόλαυσε την προσοχή των γύρω σου και γέμισε τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.
ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου, αν είσαι single, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική σχέση. Εάν πάλι έχεις μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσεις στα θετικά της σχέσης σου και να προσπαθήσεις να αγνοήσεις τα όσα αρνητικά πιθανόν να έχει. Φρόντισε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και να ανακτήσεις την επαφή που έχασες με το χρόνο.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα στις κινήσεις σου. Με δίψα για μάθηση αποφεύγεις τα προβλήματα και μπορείς να ασχοληθείς με επιτυχία με ό,τι απαιτεί πνευματική εργασία με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου. Και στην προσωπική σου ζωή χρειάζεσαι μια ώθηση που θα σε βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σου φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.


ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση του Δία στο ζώδιό σου τα οικονομικά σου σου προκαλούν μεγάλο άγχος και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Σταμάτησε να επικεντρώνεσαι στο τι δεν έχεις στη ζωή και απόλαυσε όσα καλά αυτή σου χάρισε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζεις. Αναφορικά με την υγεία σου η συχνή κόπωσή σου θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσεις την βοήθεια ειδικού για να μπορέσεις να απολαύσεις την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σου υγεία.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σε απασχολήσουν σήμερα με το εξάγωνο του Άρη. Βασανίζεσαι με τη σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάς τα λάθος άτομα. Δεν σου φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σου επιλογές και τα πρότυπα. «Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμάσαι όταν σε πιάνει κατάθλιψη με τις τελευταίες σχέσεις σου που απέτυχαν.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κατά τη σημερινή μέρα με την Σελήνη στην Παρθένο. Εάν έχεις μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επένδυσε σε αυτήν αντί να την τερματίσεις, βασιζόμενη στις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αναθερμάνεις τη σχέση.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει τη μέρα σου. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπούνε στη ζωή σου με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σου, αρκεί να τους το επιτρέψεις. Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμά σου, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχεις προετοιμάσει καλά με τον Δία να σε ευνοεί.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους με το τετράγωνο Αφροδίτης να σε πιέζει αρκετά. Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν τη στήριξή σου σήμερα. Από την άλλη όμως κάποια χρήματα που περίμενες υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.


ΙΧΘΕΙΣ

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είσαι όμως αγωνίστρια και πεισματάρα και θα τα βγάλεις πέρα, παρόλο τον εργασιακό φόρτο. Βρίσκεις καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σου προσώπων με την Σελήνη στην Παρθένο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template