ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 13 έως 19 Μαΐου 2019

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr
Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ήλιο και τον Ουρανό τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα θα ηρεμήσουν κάπως, όπως και ο ψυχικός και πνευματικός μας κόσμος. Δεν θα κυνηγάμε πια λαμπρές ιδέες, αλλά αλλαγές, αναπροσαρμογές και την ανάγκη μας για ελεύθερη αυτοέκφραση, μέσα όμως από πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Οι πλανήτες από τον Ταύρο σχηματίζουν ευεργετικές όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια πλανητική συγκυρία που στηρίζει τα λεγόμενα μας, τα επιχειρήματα και δίνει έρεισμα στις αντιδράσεις μας. Η Πανσέληνος του Μαΐου στις 19/5 στο τέλος της εβδομάδας, πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, απέναντι από τον Ερμή! Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο εγωκεντρικός και υπερβολικά λογικός τρόπος σκέψης μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και προκαταλήψεις. Η αντίθεση Σελήνης – Ερμή μας δυσκολεύει στο να μοιραστούμε τα συναισθήματα μας, εξαιτίας μιας διαταραγμένης ή πολωμένης σκέψης. Αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν από παρεξηγήσεις ή από συναισθηματικής φύσης προκαταλήψεις.


ΚΡΙΟΣ
Με την έναρξη της εβδομάδας ο Ήλιος από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 13/5 ευνοεί μελλοντικά σχέδια. Εάν καταφέρεις να κάνεις επαγγελματικές κινήσεις που θα είναι καλά προετοιμασμένες και σε ρεαλιστική βάση σχεδιασμένες, θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος να δυναμιτίσεις τις προοπτικές αυτές είναι να υπερβάλεις, να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, οπότε θα βρει ευκαιρία ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία να σου δώσει ένα σκληρό μάθημα, ακυρώνοντας όλες σου τις προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα η ανάγκη για αύξηση των διαθέσιμων οικονομικών σου πόρων θα σε ωθήσει να εξετάσεις ένα έκτακτο σενάριο για αξιοποίηση κάθε δυνατού οικονομικού μέσου που βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση. Προσοχή μόνο στις κινήσεις σου! Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να μετριάσεις την παρόρμησή σου αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου, αποφεύγοντας να δώσεις διαστάσεις σε θέματα που σε απασχολούν με το σύντροφό σου ή με τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο. Προστριβές και εντάσεις δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά και ίσως να υπάρξουν οριστικές ρήξεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 19/5. Αν είσαι single, να είσαι έτοιμη και ανοιχτή στο φλερτ αυτήν την εβδομάδα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου στις 16/5 γιατί μια νέα γνωριμία, με την οποία θα διαπιστώσεις πνευματική έλξη και συγγένεια μπορεί να πυροδοτήσει σταδιακά ένα νέο έρωτα. Η εβδομάδα προσφέρεται επίσης και για αποδράσεις ή εκδρομές, κάτι που θα σε αναζωογονήσει και θα φορτίσει τις μπαταρίες σου σημαντικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς φίλων και αδελφών, δημοσιότητας, πολιτικής, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η Πανσέληνος στις 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.







ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από πολλές εναλλαγές καταστάσεων, κάτι που δεν σε ευχαριστεί ιδιαίτερα αλλά με την ευεργετική είσοδο της Αφροδίτης στις 15/5 στον 1ο οίκο σου μπορείς να πετύχεις πολλές και σημαντικές νίκες. Θα είσαι σε θέση να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου και να δημιουργήσεις προοπτικές για πολύ καλύτερη εξέλιξη στο πολύ άμεσο μέλλον. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού στις 18/5 με το πορτοφόλι σου να δέχεται λυτρωτικές τονωτικές ενέσεις. Φρόντισε όμως να είσαι μαζεμένη στις δαπάνες σου γιατί ακόμη δεν έχει σημάνει η λήξη συναγερμού. Εάν έχεις μόνιμη σχέση, προβλέπεται μια αρμονική εβδομάδα, χωρίς πολλές δυσκολίες! Εκεί όμως που θα βρεθείς προ εκπλήξεων, είναι ότι το πλανητικό σκηνικό μπορεί να αλλάξει την επιθυμητή και προγραμματισμένη πορεία της σχέσης σου, αλλά αυτό θα είναι για το καλό σου. Εκείνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες το ταχύτερο δυνατό, καθώς μπορούν να σε οδηγήσουν σε μονοπάτια ευτυχίας και προσωπικής ολοκλήρωσης που ποτέ δεν θα μπορούσες να φανταστείς. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19/5 ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις αν είσαι single θα σε κάνουν υπολογίσιμη αντίπαλο στον τομέα της διεκδίκησης ενός ερωτικού συντρόφου αυτήν την εβδομάδα. Κάνε σοφές επιλογές και κυνήγησε το όνειρό σου λοιπόν. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γενναιοδωρία του Σύμπαντος θα αρχίσει να αχνοφαίνεται και στην τσέπη σου αυτήν την εβδομάδα με το πέρασμα του Δία στον 7ο οίκο σου, δίνοντάς σου μια ανάσα και μια ελπίδα διεξόδου από το περιοριστικό κλίμα των τελευταίων πολλών μηνών. Προσοχή μόνο στη διαχείρισή σου, μιας και είσαι επιρρεπής σε περιττά έξοδα. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει και στον αισθηματικό τομέα εύνοια, με σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου να βιώνεις ένα κλίμα πληρότητας, αρμονίας αλλά και διαφάνειας στη σχέση σου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 14/5. Κάτι παλιό και ίσως φθαρμένο από την πάροδο του χρόνου έχει αυτήν την περίοδο τη δύναμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να μπει και πάλι σε τροχιά. Πάρε σοβαρές αποφάσεις και ακολούθησε σταθερή πορεία, αφιερώνοντας όλες σου τις δυνάμεις στη διατήρηση και ενδυνάμωση της σχέσης σου και οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά και συ που είσαι single φαίνεται να γίνεσαι περισσότερο δεκτική αυτήν την εβδομάδα με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 16/5 και πιο ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνύπαρξης με έναν νέο σύντροφο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαστείς και να κάνεις βεβιασμένα βήματα, μιας και μπορεί να απογοητευτείς στο άμεσο μέλλον. Κάνε καλές επιλογές, προχώρησε προσεκτικά και οικοδόμησε το κοινό σας μέλλον με μικρά βήματα για να υπάρξει διάρκεια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δύναμή σου έγκειται στην πρόθεσή σου να πετύχεις με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 13/5! Θα πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά αλλά και βάσει καλά σχεδιασμένων πλάνων για να δώσεις μια νέα και απαραίτητη πνοή στην επαγγελματική σου κατάσταση. Ευνοούνται περισσότερο οι ομαδικές προσπάθειες για αυτό επένδυσε σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να μπορέσεις να βγεις από το τέλμα. Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ιδιαίτερα χαρμόσυνα νέα στη διάρκεια της εβδομάδας στον οικονομικό σου τομέα, παρόλα αυτά όμως το τέλος της θα είναι κάπως καλύτερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου. Το Σύμπαν σου δείχνει κάποια μικρή γενναιοδωρία για να σου δώσει κουράγιο και μια υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή, επιμονή και διπλωματία αν είσαι δεσμευμένη για να μην τινάξεις τη σχέση σου στον αέρα, ιδίως με την πανσέληνο στον Σκορπιό στις 19/5. Θα προσπαθήσεις να κλείσεις τις πληγές σου, αν και θα αισθάνεσαι κάποιο αίσθημα κενού να σε βαραίνει. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν και να προγραμματίσεις σημαντικές κινήσεις σου που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σου. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι πολύ καλύτερη για σένα που είσαι single μιας και θα αισθάνεσαι ένα ψυχολογικό κενό, ίσως μοναξιά και κάποια απογοήτευση που ενδεχομένως να οφείλεται στις πρόσκαιρες και επιφανειακές γνωριμίες του τελευταίου καιρού. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές και νέα πρόσωπα, που θα σου εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Αυτό και θα σε βγάλει από τη «μαυρίλα» σου και θα σου ανοίξει την όρεξη για ζωή και περιπέτεια. Προσοχή όμως στον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου που καραδοκεί να σε τιμωρήσει για όποια επιπολαιότητα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.



ΛΕΩΝ

Οι όποιες δράσεις σoυ θα έχουν ένα μακροχρόνιο ορίζοντα ολοκλήρωσης, οπότε μην ελπίζεις να δεις σύντομα αποτελέσματα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο στον 7ο οίκο σου σε πτώση θα σου δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες, που όμως μπορούν να έχουν μια θετική κατάληξη. Και τα οικονομικά σου θα είναι εμποδισμένα, με καθυστερήσεις και απρόοπτα να σε φέρνουν στα όριά σου. Μετά τις 15/5 όμως η ατμόσφαιρα αλλάζει και η κατάσταση γίνεται λίγο καλύτερη. Υπομονή λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται. Το έντονο πλανητικό σκηνικό θα είναι η αιτία για στιγμές εντάσεων στη συναισθηματική σου σχέση ιδιαίτερα με την πανσέληνο στον Σκορπιό 19/5. Κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας πρέπει να έχεις εξαιρετική αυτοκυριαρχία, να αποφεύγεις να εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις και να μην δίνεις αφορμές για καβγάδες, εάν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου. Κινήσου επιθετικά, ορμητικά αλλά με σταθερό στόχο και σκοπό για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις στη σχέση σου και αξίζεις. Ευκαιρίες για μια γνωριμία με καλές προοπτικές συναισθηματικής εμπλοκής μπορούν να παρουσιαστούν σε σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου και μάλιστα μέσω γνωστών ή φίλων. Βάλε στόχους και κινήσου με βάση συγκεκριμένα πλάνα, εάν σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις την εκτίμηση και την καρδιά κάποιου ατόμου. Και θα έχεις πολύ καλά σημάδια με την σύνοδο του Πλούτωνα 18/5 όταν και θα αρχίσουν να διαφαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μείνε πιστή στους στόχους σου και κάνε τις κινήσεις που χρειάζεται η καριέρα σου, όχι όμως σε βάρος των συναδέλφων, γιατί ο Ερμής από τον 9ο οίκο σου σε συνδυασμό με τον Κρόνο είναι έτοιμος να σε τιμωρήσει παραδειγματικά! Από οικονομικής άποψης δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα, μιας και θα υπάρχει σταθερή ροή ρευστού στα ταμεία σου. Εκεί που θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή είναι οι δαπάνες σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και να βρεθείς χρεωμένη. Αν είσαι δεσμευμένη απόφυγε διαφωνίες και μη δίνεις διαστάσεις στα θέματα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν, κυρίως κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, που θα υπάρχει μια γενική ασάφεια στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν, σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα 15/5 μην αφήνεις να παρεμβάλλονται εξωγενείς παράγοντες στη σχέση σου, εάν σε ενδιαφέρει να τη διατηρήσεις και προσπάθησε να κρατήσεις ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τους πειρασμούς από κοντά σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, με την Αφροδίτη και την σύνοδο του Πλούτωνα στο πλάι σου έχεις πολύ καλές πιθανότητες να κάνεις καινούριες γνωριμίες με καλές προοπτικές. Αρκεί να κάνεις καλές επιλογές. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς ή δεν έχεις καμία πρόθεση να τηρήσεις αλλά φρόντισε να είσαι δύσπιστη στα ωραία και παχιά λόγια. Μην αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει και κρίνεις τα πάντα με βάση τη λογική.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.


ΖΥΓΟΣ
Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό, με τον Κρόνο και την Αφροδίτη στο πλάι σου αλλά και με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να καραδοκεί για ένα σου στραβοπάτημα, θα χρειαστεί να είσαι συγκεντρωμένη, προκειμένου να αποφύγεις λάθη σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και τις συναλλαγές σου. Το μέσο της εβδομάδας είναι σαφώς πιο ήρεμο και ευνοϊκό, με ευκαιρίες να έρχονται στο δρόμο σου. Ένα νέο ξεκίνημα προς το τέλος με την σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού 18/5 μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ανοδικής πορείας στην καριέρα σου, που θα έχει κάποια σημαντική διάρκεια. Ακολούθησε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη από βιαστικές κινήσεις. Θέματα υλικών αγαθών, οικονομικής διαχείρισης και προβληματισμοί για την αύξηση των διαθέσιμων οικονομικών μέσων θα σε απασχολήσουν από την αρχή της εβδομάδας. Κάποιες πρωτοβουλίες θα πάρεις για να βελτιώσεις την κατάσταση αλλά και κάποια γεγονότα πέρα από τον έλεγχό σου θα αφήσουν και αυτά το στίγμα τους. Στον συναισθηματικό τομέα φαίνεται να ξεπερνάς την τελευταία κρίση που κράτησε αρκετό καιρό και να είσαι αποφασισμένη να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος. Με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου στις 16/5 και μετά ξεκινά μια αρμονική και ειρηνική περίοδος και υπό την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου μια επαναπροσέγγιση με τον σύντροφό σου. Οι πνευματικές ανησυχίες είναι αυτές που θα αποτελέσουν τη γέφυρα αυτήν τη φορά για να έρθεις πιο κοντά και να ξεπεράσεις τα όσα σε χωρίζουν. Για σένα που είσαι single, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει μια επαφή από μακριά, ίσως από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και να αισθανθείς ερωτική έλξη αλλά και πνευματική συγγένεια. Η επαφή αυτή θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία σου προς το καλύτερο. Μη πιέζεις όμως καταστάσεις και δώσε τον χρόνο στη νέα γνωριμία να εξερευνήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικέντρωσε τις προσπάθειές σου στα πραγματικά σημαντικά και άφησε τα υπόλοιπα στο πλανητικό σκηνικό να τα ρυθμίσει με τον Ήλιο από τον Ταύρο στον 7ο οίκο σου. Ο Κρόνος είναι στην παρούσα φάση στο πλευρό σου και σου δίνει το πλεονέκτημα των κινήσεων! Στον οικονομικό τομέα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευνοϊκό το διάστημα, μιας και θα υπάρξουν κάποια πρόσθετα χρήματα που θα τονώσουν το εισόδημά σου. Ίσως να είναι από μια δεύτερη εργασία, ενδεχομένως από ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, ακόμη και ένα δώρο από ένα συγγενή. Η πηγή ελάχιστη σημασία έχει τελικά, το γεγονός είναι αυτό που μετράει, ιδίως κάτω από τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να φέρει σοβαρούς τριγμούς στα θεμέλια της σχέσης σου με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου να κλονίζει τα πάντα συθέμελα. Θα υπάρχει πάθος, ένταση, διαπληκτισμοί αλλά και έντονες στιγμές ζήλιας ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 19/5. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου για να μπορέσεις να κρατήσεις τουλάχιστον ένα ανεκτό επίπεδο αντιπαράθεσης, γιατί μπορεί εύκολα να οδηγηθείς σε ακραίες καταστάσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαΐου, με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και να αποφεύγεις να εκτίθεσαι απερίσκεπτα σε κινδύνους. Η σύνεση θα σε σώσει από περιττά και άσκοπα προβλήματα, καθόλη τη διάρκεια της πλανητικής αυτής επιρροής.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η Πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιτυχία θα έρθει μόνο αν την αξίζεις πραγματικά, αν έχεις δουλέψει υπεύθυνα και με σύνεση! Μην ενδίδεις στους πειρασμούς του εύκολου χρήματος αυτήν την εβδομάδα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σου επιβάλει την οικονομία και την πειθαρχία, γιατί στο τέλος θα βρεθείς χαμένη. Τα οικονομικά σου δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά και αντί να προσδοκάς το μάννα εξ ουρανού, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις άμεσα με ένα καλό νοικοκύρεμα του ταμείου σου και με περικοπές καταναλωτικών δαπανών. Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια σύννεφα στη σχέση σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης 14/5 από τον Ταύρο στον 6ο οίκο και το εξάγωνο του Ουρανού αναμένεται όμως να έχουν θετική επίδραση στην συναισθηματική σου ζωή, επιλύοντας προβλήματα του παρελθόντος και φέρνοντας μια νέα ισορροπία στη σχέση σου. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό 19/5 επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Η έντονη κοινωνικότητα θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και θα αποφασίσεις να κάνεις βήματα προόδου, κάνοντας ευχάριστες αλλαγές, διορθώνοντας πράγματα και καταστάσεις που δεν πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα. Αν ανήκεις στις singles, ο τομέας των σχέσεων σου διευκολύνει την επικοινωνία σου με το εξάγωνο του Ουρανού και την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό 18/5 με αποτέλεσμα να προδιαγράφονται δυνατότητες για ύπαρξη μια νέας επαφής που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και για σένα το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιο ευοίωνο από ότι η αρχή. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία, χρειάζεται όμως αρκετή προσοχή στις κινήσεις σου και μια σταδιακή προσέγγιση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Άρης από τον Καρκίνο στον 8ο οίκο σου σε πτώση, θα θέσει εμπόδια στο δρόμο σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωτοπόρες ιδέες ή εμπνεύσεις της στιγμής μπορούν να σου δώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα με τη θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο στον 5ο οίκο σου. Οι συμμαχίες είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σου εξέλιξη, είτε είσαι αυτοαπασχολούμενη, είτε όχι! Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελες και ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιες απρόβλεπτες, ίσως και δυσάρεστες καταστάσεις. Πηγή προβληματισμού και ανησυχίας θα αποτελέσει η ακίνητη περιουσία ή η κατοικία σου. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στους χειρισμούς σου για να ξεπεράσεις όσο το δυνατό πιο ανώδυνα την περίοδο αυτή με το πέρασμα του Ουρανού στον 5ο οίκο σου.
Στον συναισθηματικό τομέα το πολυσύνθετο πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σκηνοθετεί μεν ερωτικό πάθος, προκαλεί όμως και κάποιους τριγμούς στις σχέσεις λόγω κυρίως του εγωισμού σου και της προσπάθειας επιβολής στο ταίρι σου. Εάν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο, η εβδομάδα μπορεί να είναι εξαιρετικά αρμονική και ερωτική! Κατά το τέλος της με την σύνοδο του Ουρανού οι επιρροές εξασθενούν και τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ομαλά. Πάθος και έντονη σεξουαλική ορμή θα διακατέχει τους ελεύθερους του ζωδίου και με τη συνδρομή του πλανητικού σκηνικού και την Πανσέληνο στον Σκορπιό 19/5 θα βιώσουν έντονες ερωτικές στιγμές. Απόλαυσε το εφήμερο, δεν θα ήταν όμως σοφό να επενδύσεις αυτήν τη χρονική στιγμή σε κάτι πιο μόνιμο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική ζωή, αλλά και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να χρειαστεί να πάρεις ακόμη και σκληρές ή επώδυνες για σένα αποφάσεις με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας τα σύννεφα εξαφανίζονται ως δια μαγείας με το τρίγωνο του Ήλιου και την σύνοδο του Κρόνου και χωρίς να το επιδιώκεις θα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη χρονική στιγμή για να σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες. Από οικονομικής άποψης θα ευνοηθείς επίσης κατά το δεύτερο σκέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ερμή με την αναπάντεχη εμφάνιση πρόσθετων πηγών οικονομικών απολαβών, δώρων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής έκτακτων εισροών. Εκείνο που μένει είναι να κάνεις απλά καλή διαχείριση για να μπορέσεις να πάρεις μια ανάσα. Η εβδομάδα δεν θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για μια ήρεμη περίοδο στη συναισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 19/5 θα φέρει στην επιφάνεια εντάσεις, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, κακό συγχρονισμό και έντονους διαπληκτισμούς που θα σου προκαλέσουν απογοήτευση, ίσως ακόμη και θλίψη ή πόνο. Και πάνω που θα πιστέψεις ότι όλα τινάζονται στον αέρα, το σκηνικό αλλάζει άρδην, με την σύνοδο του Ήλιου από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σου, με μια σπάνια εύνοια των πλανητών, μπορεί να φέρει την απόλυτη ευτυχία! Παρόλα αυτά, το Σύμπαν στέκεται μεν στο πλευρό σου αλλά δεν θα κάνει τη δουλειά για σένα. Είναι απόλυτη ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε περιπτώσεις φθαρμένων σχέσεων και να χαράξεις καινούρια πορεία. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για σένα που είσαι single, μιας και μια νέα γνωριμία μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα που θα σε στείλει στον παράδεισο. Δεν πρέπει όμως να ενθουσιαστείς και να βιαστείς. Κάνε μικρά και προσεκτικά βήματα!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.


ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις στον τομέα της καριέρας αυτήν την εβδομάδα με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο να ευνοεί την επέκταση, με έντονη κινητικότητα γύρω από τα επαγγελματικά σου, σχέδια επί σχεδίων, επαφές και επαγγελματικά ταξίδια θα συνθέτουν το σκηνικό. Θα ευνοηθούν πνευματικής φύσης επιτεύγματα, εμπορικές δραστηριότητες ή νέες συνεργασίες. Από οικονομικής πλευράς, η εβδομάδα θα είναι κάπως περιοριστική κατά το μεγαλύτερο μέρος της, με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου 16/5 όμως παρουσιάζει μια εύνοια αναφορικά με τα εισοδήματά σου, την ακίνητη περιουσία, την κατοικία σου ή μια κληρονομιά που μπορεί να έρθει ανέλπιστα. Κατά το πρώτο μέρος της εβδομάδας η σχέση σου φαίνεται να κλυδωνίζεται κάπως λόγω της νευρικότητας που θα σε διακατέχει και θα σε οδηγεί σε αψυχολόγητες αντιδράσεις. Πρόσεξε τα λόγια που ξεστομίζεις, γιατί την περίοδο αυτή θα είσαι αδικαιολόγητα αιχμηρή, με συνέπεια να πυροδοτείς μια σειρά από εντάσεις χωρίς λόγο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας με το πέρασμα της Σελήνης στον 10ο οίκο σου στον Τοξότη χαρακτηρίζεται από ηρεμία, γαλήνη και το αίσθημα της ασφάλειας επιστρέφει στην προσωπική σου ζωή. Η ιδιοτέλεια όμως που ενδέχεται να δείξεις στις κινήσεις σου στον συναισθηματικό τομέα, δεσμευμένη ή αδέσμευτη, μπορεί να αποβεί μοιραία για τα συμφέροντα σου καθώς ο Ουρανός θα είναι αυστηρός κριτής και τιμωρός σου! Εξαιρετικό διάστημα για σένα που είσαι single είναι το τέλος της εβδομάδας με το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα 18/5 καθώς θα μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν δυνητικά να σου προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα. Πρόσεξε όμως τις επιλογές σου και κάνε προσεκτικά βήματα στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σου. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, η σχέση αυτή μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικής σημασίας για τη ζωή σου!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template