ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 15 Μαΐου 2019

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη tlife.gr
Η Αφροδίτη κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας, του έρωτα, του αισθησιασμού, περνά σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει έως και 9 Ιουνίου. Στα εργασιακά μας θέματα και θέματα υγείας θα επιδιώξουμε την υλική ασφάλεια με σταθερότητα, πείσμα αλλά και ηρεμία οι περισσότεροι του ζωδιακού κύκλου. Για εσάς που είστε singles συνιστάται να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σας, προσθέτοντας κάτι πιο λαμπερό στην γκαρνταρόμπα σας, κάτι που θα αναδεικνύει τα προσόντα σας. Όσον αφορά στις δεσμευμένες, θα περάσετε το διάστημα της επιρροής σε μια ρομαντική διάθεση, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη σχέση σας. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς για ασήμαντα ζητήματα με το ταίρι σας, γιατί θα χαλάσετε χωρίς λόγο μια υπέροχη χρονική στιγμή. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα είναι απαιτητική και οι αντοχές σου είναι πεσμένες. Μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα και άφησε τη μέρα να σου δείξει τις προθέσεις της με τη θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σου. Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Άφησε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχολήσου σοβαρά με τη δουλειά σου. Οι φιλοδοξίες σου αναγεννιούνται και οραματίζεσαι μελλοντικές επιτυχίες με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Σε θέματα καριέρας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να μελετηθούν με καθαρό μυαλό.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σε βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σου και να αναστατώσουν τη μέρα σου. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Βρίσκεσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις ποιο δρόμο να επιλέξεις. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Άφησε τα δύσκολα για άλλη μέρα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 27.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σου. Κυνήγησε τα όνειρά σου και δεν θα χάσεις με τον Άρη από τους Διδύμους στον 1ο οίκο σου. Έχεις αυξημένη ενέργεια, αλλά αυτή από μόνη της δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου. Προγραμμάτισε τις δράσεις σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.ΛΕΩΝ
Κάποια θέματα θα σε παιδέψουν σήμερα και θα κληθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις με τον Oυρανό στον 10ο οίκο σου να σε ενεργοποιεί! Το ένστικτό σου είναι αυτό που θα σου δείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιό σου φαίνεται να αποδίδει και να σου χαρίζει στιγμές επιτυχίας. Απόλαυσέ το αλλά να είσαι προσγειωμένη κιόλας.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου είναι αυτή που σε έκανε να φορτωθείς ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρεις με τη Σελήνη στον Ζυγό. Χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου. Και αυτό ας γίνει μάθημα για σένα, να μην αναλαμβάνεις δηλαδή περισσότερα από όσα μπορείς.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.


ΖΥΓΟΣ
Θα πρέπει να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κρατάει στάσιμη και να προχωρήσεις στον επανασχεδιασμό της ζωής σου, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να μεγαλουργήσεις με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη να περνά στον Ταύρο. Ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεσαι πολύ με τα επαγγελματικά σου και δεν δίνεις την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 31, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σήμερα με την Αφροδίτη να περνά στον Ταύρο! Θα βρεις ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σου μεταξύ συναδέλφων ή προϊσταμένων, κάτι που θα σε βγάλει από τα διλήμματα και τις αναστολές που σε βασάνιζαν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Προχώρησε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα με τη διέλευση της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου. Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου. Στο συναισθηματικό τομέα αν έχεις σχέση θα απολαύσεις παθιασμένες στιγμές σήμερα! Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει την επόμενη στιγμή.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 33, 2.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υπομονή και η δεκτικότητά σου αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου με την Σελήνη από τον Ζυγό και στον 10ο οίκο σου. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν τη λύση τους. Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στη ζωή σου. Επικεντρώσου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως η μέρα να σε κάνει λίγο μελαγχολική και ιδιαίτερα ευαίσθητη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σου! Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή σου. Ανασκουμπώσου λοιπόν και πάλεψε για τα συμφέροντά σου. Ζητήματα οικογενειακά που σε απασχολούν απαιτούν την προσοχή και την ενασχόλησή σου. Ίσως να έχεις παραμελήσει το σύντροφό σου τελευταία και να απαιτεί λίγο από τον χρόνο σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.


ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα, μην το αφήνεις με τη γνωστή αναβλητικότητά σου για αύριο με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ίσως να αφήσεις μια σημαντική ευκαιρία να πάει χαμένη. Γίνε λίγο πιο επικοινωνιακή με τον περίγυρό σου, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπέρ σου και να φέρει νέες ευκαιρίες.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template