54χρονος ο κάτοχος του μοιραίου όπλου που τραυμάτισε σοβαρά 8χρονη στο κεφάλι (vid, pics)

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Τρεις ξεχασμένοι κάλυκες φαίνεται πως πρόδωσαν τον άνδρα που πυροβόλησε στον αέρα το Πάσχα σε χωριό της Βοιωτίας, με αποτέλεσμα μια
σφαίρα να πετύχει ένα 8χρονο κορίτσι στο διπλανό χωριό και να το τραυματίσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες

Αργά το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικές έρευνες που γίνονται εντατικά τις τελευταίες ώρες από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα, όταν αστυνομικοί βρέθηκαν για κατ’ οίκον έρευνα σε ένα σπίτι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, το διπλανό χωριό από τις Θεσπιές όπου τραυματίστηκε το κοριτσάκι. Ήδη από χθες οι αξιωματικοί εκτιμούσαν πως ο μοιραίος πυροβολισμός έγινε σε αυτό το χωριό.
Στο συγκεκριμένο σπίτι, από τα πολλά που έλεγξαν, αρχικά δεν εντόπισαν τίποτα το ύποπτο, μέχρι τη στιγμή που η ματιά ενός αστυνομικού έπεσε σε μία γλάστρα στην αυλή: Μέσα στη γλάστρα, είδε τρεις κάλυκες. Προφανώς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι υπόλοιποι είχαν μαζευτεί, και οι συγκεκριμένοι είχαν ξεχαστεί από τον άνδρα που πιθανότατα ήταν αυτός που πυροβόλησε εκείνη τη μοιραία στιγμή, τραυματίζοντας άθελά του το κοριτσάκι του διπλανού χωριού.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, αμέσως μετά την ανεύρεση αυτού του στοιχείου, ο κάτοχος του όπλου, 54 ετών, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός πυροβολούσε στον αέρα το μεσημέρι της Κυριακής, λέγοντας ότι σκόπευε και ο ίδιος να παραδοθεί πολύ σύντομα
. Το δε όπλο του έχει μεγάλο δραστικό βεληνεκές, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να πετύχει στόχο ακόμα και σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 μέτρων.

Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν ενώ διαπίστωσαν ότι το όπλο το έφερε παράνομα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια οπλοκατοχής, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το περίστροφο όπλο. Ωστόσο, και σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την ίδια υπόθεση έχουν προσαχθεί και άλλα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Εφόσον αυτό αποδειχτεί, τότε αναμένεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη και να του απαγγελθούν ποινικές διώξεις, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Ο 54χρονος είναι κάτοικος Αθήνας και το σπίτι στο οποίο βρέθηκε στο Λεοντάρι είναι φίλων του, τους οποίους επισκέφτηκε για να περάσει το Πάσχα.

Πόνος και αγωνία για την τύχη του 8χρονου κοριτσιού από τις Θεσπιές

Του κοριτσιού που ανήμερα το Πάσχα τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του.




Η ώρα ήταν περίπου τέσσερις το απόγευμα, όταν η σφαίρα χτύπησε το κορίτσι στο πρόσωπο. Έντρομοι οι γονείς πήραν το παιδί και αιμόφυρτο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από τη Θήβα έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στον παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Οι γιατροί τη χειρούργησαν αμέσως και κατάφεραν να βγάλουν τη σφαίρα από το κεφάλι.

Η 8χρονη νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με την ελπίδα όλων να συνέλθει.




Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Συγκλονισμένος ο θείος του κοριτσιού μιλά στο tvstar.gr, ενώ ο δάσκαλος της μόνο καλά λόγια είχε να πει για την άτυχη 8χρονη.


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον τραγικό πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο:
Με πληροφορίες από:lamiastar.gr, zougla.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template