ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 9 Μαΐου 2019

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Mε την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία σήμερα η μέρα υπόσχεται πολλά θετικά! Ακόμη κι αν έχουμε κατακτήσει ό,τι επιθυμούσαμε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν μας ικανοποιεί και θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψουμε ό,τι με τόσο κόπο χτίσαμε. Στα συναισθηματικά μας θα προσελκύσουμε την προσοχή σήμερα και θα έχουμε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Να κάνουμε την επιλογή μας ανάλογα με τις αντικειμενικές μας ανάγκες και να μην παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσουμε. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σου περιβάλλον που θα είναι προς όφελός σου με το εξάγωνο της Σελήνης να σε ευνοεί. Ίσως να δεχτείς μια πρόταση για μια θέση ευθύνης, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείς, ούτε όμως και να αποδεχτείς χωρίς να προβληματιστείς για τα κρυφά κίνητρα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο προγραμματισμός της μέρας θα πάει περίπατο σήμερα λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ωστόσο η μέρα σου δεν θα πάει τελείως χαμένη, γιατί μια ευχάριστη έκπληξη θα ισορροπήσει τις όποιες απώλειες με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία. Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σένα και δεν θα πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα, ώστε να κερδίσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό σου χώρο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της μέρας και να χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σε οδηγήσουν πουθενά. Μια έξοδος βραδινή θα σου φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούρια φιλία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ θα θέλεις να τεμπελιάσεις και να απολαύσεις την ηρεμία και τη χαλαρότητα, η μέρα σου είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σου προκαλούν πλήξη και ανία. Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεσαι εξαντλημένη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, υπάρχουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι που μπορούν να σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.


ΛΕΩΝ
Ξεκαθάρισε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στη ζωή σου! Άλλο το τι θέλεις και άλλο το τι μπορείς αντικειμενικά να κάνεις. Διαχειρίσου επίσης το χρόνο σου δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείς να αφήσεις δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σου κάνει καλό με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 29, 6.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απόφυγε σήμερα τις πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Μείνε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείς χωρίς λόγο. Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σου δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπάθησε με ήπιο τρόπο να λύσεις τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12.


ΖΥΓΟΣ
Βγάλε τις ψευδαισθήσεις από τη ζωή σου και προσπάθησε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σου ζωή όσο και η επαγγελματική χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς. Απόφυγε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι γιατί θα πετάξεις τα χρήματά σου με την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 31, 6.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια μέρα που σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία. Μην χάσεις την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν… Η ακτινοβολία σου είναι έντονη σήμερα, δεν είσαι σε θέση όμως να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η συγκυρία, γιατί είσαι απορροφημένη από τα προσωπικά σου προβλήματα. Άνοιξε τα μάτια σου!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια λάθη ή προβλήματα στο χώρο της δουλειάς θα σε ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την διπλωματία για να βγεις ζωντανή από την μάχη με τον Άρη από τους Διδύμους στον 6ο οίκο σου. Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ. Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σε απασχολήσουν, ενδεχομένως και μεταξύ των παιδιών σου αν είσαι γονιός. Διαχειρίσου την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 33, 6.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να κάνεις αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σου ζωή και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις. Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν τη γαλήνη σου με το τετράγωνο του Ποσειδώνα. Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένη στα όσα έχεις να κάνεις και ηρέμησε. Αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούρασή σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εργασιακή σου μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία! Έχεις το χρόνο και τη διαύγεια να οργανώσεις τη δουλειά σου και να επεξεργαστείς επαγγελματικά πλάνα που αφορούν στο μέλλον. Τα προσωπικά σου όμως είναι άλλο ζήτημα. Αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σου δεν πρόκειται να τα λύσεις ποτέ. Μάζεψε το κουράγιο σου και κάνε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.


ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά και έντονα συναισθήματα σε μπλοκάρουν σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Βρες να ασχοληθείς με κάτι μηχανικά για να ξεχαστείς. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεσαι. Μπορείς επίσης να διαπιστώσεις πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σου. Έκφρασε όσα σε βαραίνουν, χαλάρωσε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούρια μέρα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template