Σε θέσεις μάχης ο Συριακός Στρατός: Πάνε για σφαγή οι Τούρκοι – «Θα τσακίσουμε τον στρατό του Ερντογάν»

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Σκηνικό επικείμενου Αρμαγεδώνα στήνεται στην Συρία όπου μαζεύτηκαν Αμερικανοί απέναντι σε Ιρανούς και Τούρκοι απέναντι
σε Σύρους-Ρώσους έχοντας πολλά και κυρίως αντικρουόμενα συμφέροντα.
Συγκεκριμένα, επίλεκτες ιρανικές δυνάμεις των Φρουρών της επανάστασης στη Συρία μετακινήθηκαν σε περιοχή απέναντι ακριβώς από τους Αμερικανούς πεζοναύτες, υλοποιώντας άκρως απειλητική κίνηση, όπως ανακοίνωσε συριακό ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιρανοί επίλεκτοι φρουροί, έχουν εγκατασταθεί στο Ανατολικό (Deir Ezzor) και στη βόρεια Συρία (νότιο Αλέππο) σε απόσταση αναπνοής από τους Αμερικανούς οι οποίοι έχουν και αυτοί πολύ άγριες διαθέσεις.

Πρόκειται για το απόλυτο σκηνικό εντός του συριακού εδάφους, από το οποίο μπορεί να ξεσπάσει ακόμα και μεγάλος πόλεμος, μιας τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα έχουν «σφιχτή» αμυντική συμφωνία με την Τεχεράνη.

Την ίδια στιγμή μεγάλη τουρκική στρατιωτική φάλαγγα έφτασε στην βορειοδυτική περιοχή της Χάμα σήμερα Παρασκευή, εν μέσω της πρόσφατης προέλασης του συριακού στρατού, φέρνοντας τις δύο πλευρές σε απόσταση αναπνοής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του συριακού τύπου στην Hama, η τουρκική στρατιωτική φάλαγγα αναπτύχθηκε σε απόσταση 1 χλμ, απο τους Σύρους, απόσταση η οποία θεωρείται ότι καλύπτει άνετα το δραστικό βεληνεκές των συριακών όπλων.

Ο συριακός στρατός κινείται κατά μήκος του άξονα Hama-Idlib με προεξάρχουσα την επίλεκτη ταξιαρχία «Τίγρης», η οποία «σκουπίζει τα πάντα», ενώ τα στελέχη της είναι μπαρουτοκαπνισμένα και έμπειρα και αν κληθούν θα έχουμε πανωλεθρίες στην περιοχή για τους Τούρκους.
Ο τουρκικός στρατός δεν φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή αυτή, παρά την επιμονή του συριακού στρατού να προωθηθεί στις περιοχές των πόλεων Hama και Idlib .

Αυτή η κίνηση από τους Τούρκους αποσκοπεί στο να αποτρέψει τον συριακό στρατό από περαιτέρω προώθηση στο Κυβερνείο του Idlib, καθώς οι τζιχαντιστές και οι συμμαχικές ομάδες τους, δεν είναι σε θέση να αντέξουν τις λυσσώδεις επιθέσεις από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.


Η Τουρκία έχει 12 παρατηρητήρια σε ολόκληρη τη βορειοδυτική Συρία, τα οποία υποτίθεται ότι ελέγχουν την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη και συμβάλλουν στην ειρήνη στην περιοχή.

Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν έχουν κάνει τίποτα για να σταματήσουν τις εχθροπραξίες στη βορειοδυτική Συρία, γι ‘αυτό και ο συριακός στρατός και οι Ρώσοι σύμμαχοί τους συμφώνησαν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση στην περιοχή.

Οι κακές γλώσσες λένε όμως, ότι οι Ρώσοι πήραν εντολή να χτυπήσουν στην Ιντλίμπ, διότι οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «κυβίστηση» με τις ΗΠΑ για το θέμα των S-400, για αυτό και ο Πούτιν υπενθυμίζει στον Ερντογάν ότι αυτός και μόνο αυτός κάνει κουμάντο στην χώρα αυτή.

Το σενάριο εμπλοκής Σύρων και Τούρκων μαζί με με Αμερικανούς και Ιρανούς είναι το απόλυτο εύφλεκτο υλικό για την πρόκληση ακόμη και παγκοσμίου πολέμου από το συριακό έδαφος.Επίσης μέγας κίνδυνος έρχεται πραγματικά από την Συρία και από το διαμορφωθέν σκηνικό ανάμεσα σε Ρώσους-Τούρκους από την μία πλευρά, Αμερικανούς και Κούρδους από την άλλη, έτοιμους να συγκρουστούν ενόψει Κουρδιστάν το οποίο εμποδίζει προς το παρόν η Άγκυρα..  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template