ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ:Η πρώην μοδίστρα-κορδελιάστρα-Οι κόντρες με τα παιδιά του εφοπλιστή-Οι σκιές των λύτρων

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ:Η πρώην μοδίστρα-κορδελιάστρα-Οι κόντρες με τα παιδιά του εφοπλιστή-Οι σκιές των λύτρων .Κάποια πράγματα ισως να ξέρουν εκεί στο «μακελειό» του Στέφανου Χίου που ισως είναι απλές διαδόσεις η αυτό που λέμε «σπασμένο τηλέφωνο»(αναπαραγωγή με μπόλικη «σάλτσα»).

«Ψίθυροι» που λένε σχετικά με τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Και ισως να μην είναι τυχαίες οι «υποψίες» του υιού Παναγόπουλου όπως αναφέρει το «μακελειό».Ως την ώρα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα....Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Μακελειό»:

Πανικός έχει πέσει αλλά έχει σημάνει και συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών με τον «σκαφάτο» Τσίπρα να κάνει διακοπές στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου στην Ιθάκη λίγες μόλις ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι πέρυσι το καλοκαίρι κι ενώ ακόμη τα σωστικά συνεργεία μάζευαν τις σορούς με τα απανθρακωμένα πτώματα…

Ο πανικός οφείλεται στη ζημιά την οποία βλέπουν και οι ίδιοι οι κυβερνητικοί φωστήρες ότι παθαίνουν. Ζημιά η οποία ημέρα με την ημέρα μεγαλώνει από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και ότι ο Τσίπρας βρίσκεται πάνω στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή. Αρχικά είχε γίνει μια προσπάθεια να αμφισβητηθεί η γνησιότητα της των φωτογραφιών όπως και η αυθεντικότητα του γεγονότος. Το Μέγαρο Μαξίμου και πιο ειδικά η στενή αυλή του Τσίπρα είχαν κεραυνοβοληθεί από την αποκάλυψη, είχαν χάσει τη μιλιά τους και δεν έλεγαν απολύτως τίποτα προσπαθώντας να βρουν τι ψέματα θα ξεφουρνίσουν. Όσο διαρκούσε αυτή η αμηχανία οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» έπιασαν …δουλειά και άρχισαν να διαδίδουν ότι πρόκειται για «fake news», ότι είναι παραποιημένη η φωτογραφία, ότι αυτός που βρίσκεται στο σκάφος δεν είναι ο Τσίρπας κλπ. Γενικώς, άρχισαν την αμφισβήτηση του θέματος.

Μέχρι και το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της κυβέρνησης, η «Εφημερίδα των Συντακτών» έγινε ρεζίλι καθώς από …κεκτημένη ταχύτητα κυκλοφόρησε χτες έχοντας κρατήσει μέσα στις στήλες της ένα σχόλιο που είχε «παραγγελθεί» από νωρίς και αμφισβητούσε εντελώς την ύπαρξη του θέματος θεωρώντας ότι είναι κατασκευασμένο. Να τι έγραψαν -και δημοσιεύτηκε- οι κυβερνητικοί παπαγάλοι: «Βρήκαν (λέει), ένα χρόνο μετά (!), φωτογραφίες – ντοκουμέντα (;;;), με τον πρωθυπουργό σε γιοτ εφοπλιστή (;) και ξεκίνησαν Πορτοσάλτε και Άδωνις ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού.

Αν, ξαναλέμε αν, οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν, ξαναλέμε αν, σε αυτές φαίνεται πράγματι ο Α. Τσίπρας με τον γιο του, το ενδεχόμενο να πήρε την οικογένειά του ινκόγκνιτο, να νοίκιασε ένα σκάφος (αυτά περί «θαλαμηγού» είναι τουλάχιστον άξεστος λαϊκισμός) και να έκανε διακοπές μαζί τους, το αποκλείουμε; Και αν, λέμε αν, ισχύει αυτό, πού είναι το μεμπτό; Έλεος πια! Είπαμε να γίνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Ν.Δ. στο ΣΚΑΪ, αλλά ο λαϊκισμός έχει και τα όριά του. Εκτός αν είναι σαν τη βλακεία, ακατανίκητος».

Μετά τον πανικό, σήμανε και διπλός συναγερμός όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες. Από τη μία πλευρά, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του επιτελείου του Τσίπρα ξαμολήθηκαν προς όποια κατεύθυνση μπορούσαν για να «εμποδίσουν» ή να υποβαθμίσουν την αναπαραγωγή του θέματος. Από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε ολόκληρη κινητοποίηση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για να εντοπίσουν «τι άλλο έρχεται». Μέσα στις επόμενες ημέρες ετοιμάζονται συγκεκριμένα να σκάσουν και άλλες βόμβες που απειλούν να «ανατινάξουν» για τα καλά στον αέρα τον Τσίπρα και τα παραμύθια που πουλάει όλα αυτά τα χρόνια για το δήθεν «ηθικό πλεονέκτημά» του, τον «πόλεμο» με τη διαπλοκή, τον πλούτο και όλες αυτές τις αηδίες. Οι άνθρωποι του Τσίπρα όπως και ο ίδιος τρέμουν από χθες ότι έρχονται νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις που μπορεί να βγουν και μέσα στο τριήμερο της συζήτησης για την πρόταση εμπιστοσύνης που ξεκινά από σήμερα στην Βουλή. Κι αν δεν γίνει τώρα, αναμένεται να συμβεί στις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές της 26ης του μήνα. Γι’ αυτό και τρέχουν από χθες απεγνωσμένα να «καλύψουν» τις πομπές τους με την επίσπευση των ανακοινώσεων των νέων παροχών που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή, ώστε να κάνει «ρελάνς» ο Τσίπρας κατά το κλείσιμο του τριημέρου…


—————————— ——–

Την ίδια ώρα χαμός γίνεται με την -πρώην μοδίστρα και κορδελιάστρα- Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία ανέλαβε με τη γνωστή δήλωση να πάρει πάνω της το όλο θέμα και την πρωτοβουλία για την «φιλοξενία» στη θαλαμηγό του συζύγου της του «κουρασμένου» πρωθυπουργού, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η γενική κατακραυγή. Η απειλή της μάλιστα για προσφυγή στη δικαιοσύνη έχει ακριβώς σχέση με το φόβο -και πιο σωστά με τη βεβαιότητα- ότι υπάρχουν έτοιμες να βγουν στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες με τον «σκαφάτο» …αριστερό πρωθυπουργό. Και είναι μια ύστατη προσπάθεια για να το εμποδίσουν…

Χαμός έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές μας, και με τον γιο του Περιπλή Παναγόπουλου, τον Αλέξανδρο Παναγόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη σύγκρουση εδώ και πολλά χρόνια με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του. 
Με αφορμή την ιστορία αυτή, η κόντρα τους αναβιώνει σύμφωνα με τις ίδιες πηγές καθώς ο 53χρονος γιος του εφοπλιστή, θεωρεί «απολύτως υπεύθυνη» την Κατερίνα Παναγοπούλου και τη «μεγαλομανία» και την «εξουσιομανία» της για την περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη το όνομα της οικογένειάς του.

—————————— —————-

Έχει σημασία εδώ να θυμίσουμε ότι εξαιτίας της Κατερίνας Παναγοπούλου, ο ίδιος είχε τσακωθεί με τον πατέρα του και είχε αποχωρήσει από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, φτιάχνοντας εδώ και χρόνια δική του ναυτιλιακή εταιρεία

Όπως και η αδελφή του Ειρήνη, θεωρούσαν από παλιά «υπεύθυνη» την μοδίστρα για κρίσιμες στρατηγικές αποφάσεις του πατέρα τους ειδικά σε σχέση με τις ρευστοποιήσεις και πωλήσεις μεγάλων περιουσιακών στοιχείων του, καράβια κλπ, τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του. 

Οι σκιές στις σχέσεις των δύο πλευρών έγιναν μεγαλύτερες με αφορμή την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου καθώς ο γιος του είχε πολλές αντιδράσεις και υποψίες για το γεγονός ότι είχε αναλάβει τον αποκλειστικό χειρισμό της υπόθεσης από πλευράς της οικογένειας η Κατερίνα Παναγοπούλου έχοντας αποκλείσει όλους τους άλλους συγγενείς, ενώ μέχρι σήμερα τα λύτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχουν βρεθεί…

Μαυρογιαλούρος- Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ- Πολιτικό ρεπορτάζ. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template