Ο Σαλβίνι παραθέτει τον Orwell: Σήμερα το να πεις την λέξη «μαμά» και «μπαμπάς» αποτελεί έγκλημα σκέψης

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

«Matteo! Matteo!» φώναζε ο κόσμος όταν ο Σαλβίνι έκανε την είσοδό του στο Palazzo della Gran Guardia, στο κάστρο του 17ουαιώνα στην
Βερόνα, όπου διεξάγεται το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειών (The World Congress of Families - WCF). 

Το διεθνές αυτό συνέδριο το διοργανώνει ένας συνασπισμός πολλών οργανώσεων από πολλές χώρες, που έχει έδρα τις ΗΠΑ και που υπερασπίζεται τον «παραδοσιακό» γάμο και την ζωή του αγέννητου. 




Ο δημοφιλής Ιταλός Υπουργός των Εσωτερικών είπε: «Διάβασα την Φάρμα των Ζώων και το 1984 του Όργουελ, διότι ζούμε σήμερα, στην εποχή της μόνης σκέψης, του εγκλήματος σκέψης (thoughtcrime), του Υπουργείου της Αλήθειας, του newspeak. Σήμερα το να μιλάς για μητέρες και πατέρες αποτελεί έγκλημα σκέψης».


«Θα πολεμήσω κάθε απάνθρωπη, βάρβαρη και ρατσιστική πρακτική, όπως είναι η πρακτική της μήτρας προς ενοικίαση, της γυναίκας - ΑΤΜ, της γυναίκας - φούρνου μικροκυμάτων ... Θα αγωνιστώ ακόμη και κατά της Θεωρίας του Φύλου. Ο Θεός μας έχει κάνει διαφορετικούς»
, είπε.


Ο Σαλβίνι έκανε σκληρή επίθεση στον Τύπο, ο οποίος άσκησε πολεμική για την εκδήλωση της Βερόνα χαρακτηρίζοντάς την «μεσαιωνική σύναξη φανατικών ακροδεξιών»: 

" Ευτυχώς, μπορώ τώρα να μιλάω μέσω του δικτύου, χωρίς τις πληροφορίες που περνούν από τα γραφεία συντάξεων των εφημερίδων", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών. "Ήρθα παρά την αντιπαράθεση. Με ρώτησαν "πραγματικά θα πας στη Βερόνα;" Μιλάνε λες και πηγαίνω σε συγκέντρωση παιδεραστών. Ποιος ενοχλείται από τις λέξεις μαμά ή μπαμπάς; Αυτοί είναι που έχουν το πρόβλημα".

Χωρίς να το αναφέρει ρητά, ο Σαλβίνι ασχολήθηκε επίσης με το ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης και του σχεδίου αντικατάστασης των πληθυσμών. 

"Σήμερα το παρατήρησαν, ίσως κατά λάθος, ακόμη και στην Corriere della Sera, όπου έγραψαν ότι οι Ιταλοί δεν κάνουν παιδιά, επειδή δεν έχουν σταθερή δουλειά. Για ορισμένους ανθρώπους η συλλογιστική είναι η εξής: 

Οι Ιταλοί δεν κάνουν παιδιά; Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα σας στείλουμε καραβιές με εικοσάχρονους", είπε. "Αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται στην Ιταλία δεν έχουν ρίζες και δεν έχουν μέλλον, πρέπει να αποτρέψουμε τον ξεριζωμό τους. Για τον λόγο αυτόν θα επισκεφθώ σύντομα στην Γκάνα, για να δώσω πραγματικά χρήματα για το μέλλον της χώρας τους".

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template