ΗΠΑ-Μακελειό στη Βιρτζίνια : 11 νεκροί από επίθεση ενόπλου

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Υπάρχουν 11 νεκροί στο σημείο, έξι ακόμη άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία» της περιοχής, τόνισε ο Κερβέρα ενώ
πρόσθεσε πως ο δράστης, που ήταν εργαζόμενος του δήμου, σκοτώθηκε από την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Αρχικά, το τοπικό αστυνομικό τμήμα με ανάρτηση στο twitter, έκανε λόγο για «πολλούς τραυματίες», ενώ ιατρικοί αξιωματούχοι τόνισαν ότι τουλάχιστον έξι τραυματίες είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.
Το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Βιρτζίνια Μπιτς σε αναρτήσεις στο twitter τόνισε ότι αστυνομικοί απάντησαν σε ένα περιστατικό με ένοπλο στο κτήριο 2 του δημοτικού κέντρου της πόλης και συμβούλεψε το κοινό να αποφύγει την περιοχή. Οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για «πολλούς τραυματίες», προσθέτοντας ότι «αυτή τη στιγμή πιστεύεται ότι υπάρχει μόνο ένας ένοπλος δράστης, και ότι αυτός έχει συλληφθεί».

Έξι άνθρωποι από το σημείο διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης Σεντάρα, που επιβλέπει τη λειτουργία των νοσοκομείων. Ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Επιπλέον πληροφορίες επίσημων φορέων για το περιστατικό, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00, τοπική ώρα, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Ένας εργαζόμενος σε δημόσια έργα δήλωσε σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, που συνεργάζεται με το NBC, ότι οι εργαζόμενοι του δήμου βρίσκονταν στα γραφεία τους όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί και είπε ότι είδε μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο.

Επίσης, ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, που συνεργάζεται με το ABC, μετέδωσε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης.

Η εφημερίδα «Virginian-Pilot» ανέφερε, επικαλούμενη έναν αστυνομικό, ότι ο ένοπλος δράστης βρισκόταν εντός του κτηρίου που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Ραλφ Νόρθαμ τόνισε με tweet του ότι το επιτελείο του «παρακολουθεί ενεργά την κατάσταση στη Βιρτζίνια Μπιτς» και ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή και να «ακολουθήσουν τις οδηγίες των δυνάμεων επιβολής του νόμου».   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template