ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου 2019

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr
Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στον Τοξότη και η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων μας από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να αφιερώσουμε όλη μας την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούρια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια και το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη, μας συμβουλεύουν να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις… Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Σε ό,τι κάνεις φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Οι συνθήκες εργασίας σου παρουσιάζουν καθυστερήσεις, κάτι που φέρνει στρες με τρεις μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία (Κρόνο – Δία – Πλούτωνα). Οι σχέσεις σου με το σύντροφο σου μπερδεύονται κάπως. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία και το άγχος σου να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άστρα και η Σελήνη στον Τοξότη είναι στο πλευρό σου και σου υπόσχονται ότι η δουλειά σου δεν θα αργήσει να ανταμειφθεί. Στον συναισθηματικό τομέα θέλεις να είσαι ελεύθερη αλλά να μην είσαι μόνη… Πρόκειται για ισορροπίες που χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς, εάν τα καταφέρεις όμως θα είσαι απόλυτα ευτυχισμένη. Καλό θα είναι να έχεις μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι σου και να πάρετε αποφάσεις από κοινού!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Από οικονομικής άποψης η μέρα σου είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και τη ρύθμιση χρεών. Φρόντισε να είσαι σωστή στη συμπεριφορά σου απέναντι στον περίγυρό σου κοινωνικό, φιλικό ή οικογενειακό. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνεις μεγάλης κλίμακας αλλαγές στη ζωή σου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον 1ο οίκο. Πρόσεξε επίσης λίγο περισσότερο την υγεία σου, μιας και άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πείσμα σου δεν σε αφήνει να δεις τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σου. Δείξε διαλλακτικότητα γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σου λάθη. Εσύ που είσαι single μπορείς να σαγηνέψεις το αντικείμενο του πόθου σου με το έντονο σεξαπίλ που διαθέτεις! Προσοχή όμως στην κατανάλωση αλκοόλ, μιας και αύριο το πρωί θα το μετανιώσεις πικρά.


ΛΕΩΝ
Προσπάθησε να μείνεις μακριά από κουτσομπολιά σήμερα, κυρίως στο χώρο εργασίας. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε πληγώνουν με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου έχεις ερωτική διάθεση και θέλεις να πειραματιστείς με νέα θύματα της γοητείας σου. Πρόσεξε όμως να μην σοβαρέψει το πράγμα και δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τους επίδοξους εραστές…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή! Είναι η ιδανική χρονική συγκυρία να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη από άτομα που χωρίς να το θέλεις πλήγωσες στο παρελθόν. Ίσως όμως κάποιο πρόσωπο να επανέλθει στη ζωή σου, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητά σου. Έχεις την ευκαιρία να φανείς γενναιόδωρη, κάτι που αν το κάνεις θα ανταμοιφθείς από το Σύμπαν.


ΖΥΓΟΣ
Πολύ ενέργεια έχεις και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου εκπλήσσει και σένα την ίδια. Ίσως όμως χρειαστεί να σκεφτείς προσεκτικά πριν αποφασίσεις για κάτι σημαντικό. Μια παλιά γνωριμία ή φιλία έρχεται με δυναμικό τρόπο σήμερα στο προσκήνιο με τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου. Θα αναπολήσεις το παρελθόν, θα περάσεις υπέροχα, και εάν υπήρξε κάτι μεταξύ σου στο παρελθόν, ίσως αναζωπυρωθεί και πάλι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να φανείς διορατική και να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα στο σύνολό της και όχι αποσπασματικά, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχεις σημαντικά αποθέματα ενέργειας και η απόδοσή σου βρίσκεται στα ύψη στο χώρο δουλειάς με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 8ο οίκο να σε ευνοεί. Αυτό μπορεί να σου φέρει μπελάδες με τους συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις σημασία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένταση θα υπάρξει στο χώρο της δουλειά σου και εκρηκτικά ξεσπάσματα. Μην προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αναμειχθείς καθόλου. Στον αισθηματικό τομέα, μια παλιά σου αγάπη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή της σήμερα γιατί χρειάζεται την βοήθειά σου με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ξέχασε τις ενδεχόμενες πικρίες που έχεις και πρόσφερε χείρα βοηθείας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αναλώνεσαι με ανησυχίες, ειδικά για ερωτικά θέματα. Έχεις καλές προοπτικές για να βάλεις το πρώτο λιθαράκι σήμερα από κάτι που σχεδιάζεις εδώ και πολύ καιρό και που θα έχει καλές προοπτικές. Άφησε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκίμασε την τύχη σου σε κάτι νέο! Και που ξέρεις, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σου και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνε έναν πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σου και δες κατά πόσο έχεις καταφέρει να εκπληρώσεις τους στόχους που είχες θέσει με τον Άρη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Στο μεταξύ όμως έχεις παραμελήσει τις φιλικές σου επαφές τον τελευταίο καιρό και έχουν αρχίσει να αποζητούν την παρέα σου. Είναι καιρός να τους αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Ευκαιρίες θα εμφανιστούν και σήμερα στο δρόμο σας και μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Φανείτε ευέλικτες και προσαρμοστικες για να κερδίστε όσα επιθυμείτε. Μείνετε όμως μακριά από κουτσομπολιά και δολοπλοκίες! Η επαφή σας με τους γύρω σας θα είναι λίγο προβληματική, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template