ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουνίου 2019

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ο ανορθόδοξος τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων θα είναι χρήσιμος σε οποιαδήποτε κατάσταση! Αναστατώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα, αλλά οι δυσκολίες που θα προκαλέσουν δεν θα είναι ιδιαίτερες μεγάλες. Η δική μας αυξημένη συναισθηματικότητα μπορεί να εμποδίζει την εργασία και την ισορροπία της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών μας.


ΚΡΙΟΣ
Δώσε βάση στα όσα σου λέει ο προϊστάμενός σου σήμερα, μιας και οι συμβουλές του αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την επίδοσή σου με τη θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις το έργο σου. Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσεις ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις πάντοτε τον τελευταίο λόγο, και ναι, δεν είσαι αλάνθαστη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προβλήματα με την αντίθεση του Πλούτωνα. Είσαι όμως ιδιαίτερα μεταφυσική και θα είναι σαν να περνάς από ακτινογραφία όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί σου. Μην σε τρομάζει, απλά εκμεταλλεύσου το! Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεσαι εξαντλημένη, υπάρχουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι που μπορούν να σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστη η σημερινή σου μέρα και γεμάτη με μικρές χαρές με τη Σελήνη να περνά στον Υδροχόο. Η ακτινοβολία σου θα βοηθήσει να τακτοποιήσεις πολλά θέματα με ευκολία. Σου παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες, μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να υπαγορεύονται από το συμφέρον σου, αλλά να είναι σε αρμονία με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια σειρά από αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί στη ζωή σου και είναι κάτι που σε αγχώνει και σε καταβάλλει ψυχολογικά, γιατί δεν ξέρεις που θα σε βγάλει… Η συναισθηματική φόρτιση και οι αψυχολόγητες ενέργειές σου μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο μακροχρόνιες προσπάθειες. Μην παρατάς κάτι τόσο εύκολα, όταν μάλιστα έχεις επενδύσει κάποια πράγματα στην προσπάθεια αυτή.


ΛΕΩΝ

Η εμπιστοσύνη στην εντιμότητα του συνομιλητή μας δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος σύμβουλος για την επιτυχία των σκοπών μας. Φρόντισε να έχεις σοβαρά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις σου με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου! Η επιτυχία των προσπαθειών σου είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της εργατικότητάς σου, της ευστροφίας και της γρήγορης αντίδρασής σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου σε προσωπικό επίπεδο ή να πραγματοποιήσεις ένα εξελικτικό άλμα στον τομέα της καριέρας σου. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου. Το πλανητικό σκηνικό θα επιβραβεύσει τους σκληρά εργαζόμενους, ευσυνείδητους και έντιμους Παρθένους σήμερα!


ΖΥΓΟΣ
Μην επιτρέπεις να αποσπάται η προσοχή σου από την εργασιακή σου ρουτίνα με την αντίθεση του Ήλιου να σου δημιουργεί προβλήματα. Τα προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρεις τον τρόπο να τα λύσεις εκτός εργασίας. Είναι μια μέρα που δεν ενδείκνυται για ανάληψη κινδύνων! Αν και είσαι αρκετά συντηρητική στις κινήσεις σου, σήμερα θέλει λίγο περισσότερη προσοχή στους χειρισμούς σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Η αισιοδοξία σου, η καλή πίστη και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν να τα φέρεις εις πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τέλος της μέρας θα σε βασανίζουν σκέψεις σχετικά με κάποιες σημαντικές σχέσεις σου, επαγγελματικής ή προσωπικής φύσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα του πρωινού διαδέχεται ένα έντονο και φορτισμένο απόγευμα με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Η δυνατή σου διαίσθηση σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλεις να εντοπίσεις την πηγή της ανησυχίας σου. Μετά από ώριμη σκέψη θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι σε κάποια πράγματα στη ζωή σου απλά είχες βάλει πολύ ψηλά τον πήχη…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διακριτικότητα με την οποία προσεγγίζεις τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου όταν πρόκειται για συζητήσεις επαγγελματικού επιπέδου, βοηθάει να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του συνομιλητή σου! Εάν δεν τηρήσεις όμως τα συμφωνηθέντα και δεν σεβαστείς τους γύρω σου θα βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο, είτε από συνεργάτες, είτε από συναδέλφους, ακόμη και από φίλους ή γείτονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα χαρακτηρίζεται από επιτυχίες με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου! Δεν θα καταλαβαίνεις καλά – καλά πως θα έρχονται, θα είναι όμως γεγονός. Αφιέρωσε τις ελεύθερές σου ώρες σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Η επικοινωνία σου με ένα φιλικό πρόσωπο που είχες καιρό να επικοινωνήσεις θα σε χαροποιήσει και θα σου προσφέρει μια ωραία διέξοδο από την καθημερινότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα σου θα χαρακτηρίζεται από μια χαοτική σκέψη, πολύ τρέξιμο χωρίς αποτέλεσμα και πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα με το τρίγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Δεν είναι από τις αποδοτικές σου μέρες… Εάν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την πεπατημένη στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις θα βρεις τη συμπαράσταση αρκετών ατόμων που βρίσκονται γύρω σου. Εάν ακολουθήσεις όμως αντισυμβατικές μεθόδους, θα βρεθείς μόνη σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template