ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουνίου 2019

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr


Θετική ημέρα η σημερινή, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Ήρθε η ώρα για σένα να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου στην εργασία! Θα είσαι σε θέση έτσι να κάνεις τη δουλειά σου με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσεις τις ευθύνες που έχεις αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σου είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις εντελώς.
ΚΡΙΟΣ
Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου κατά την εξέλιξη της μέρας γιατί μπορεί να αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα σου. Η ζήλια και η απληστία δεν δικαιολογούνται… Μην ξύνεις παλιές πληγές και μη γίνεσαι εριστική, γιατί εσύ θα χάσεις. Χειρίσου τις προσωπικές ή επαγγελματικές σου συνομιλίες με τακτ, με το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύς.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ευερέθιστη, νευρική και επιθετική σήμερα και αυτό θα σε συνοδεύσει σε τη διάρκεια της μέρας με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον 9ο οίκο σου. Προσοχή γιατί μπορεί να βλάψεις σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές.Τα οικονομικά σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, εάν ήσουν συνετή στη διαχείριση…


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η ισχυρή σου διαίσθηση θα σε οδηγήσουν σήμερα που θα πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σου με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου! Το σπίτι σου, οι φίλοι ή οι συγγενείς σου μπορεί να αποδειχτούν σήμερα ένα ασφαλές καταφύγιο που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου και να ισορροπήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακόμη και να είσαι απόλυτα ευχαριστημένη με τη ζωή σου και όλα να βαίνουν καλώς, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις καταφέρει ή δεν πάει καλά. Μην εστιάζεις όμως σε αυτό και απόλαυσε αυτά που έχεις. Ένα απρόσμενο δώρο θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου φτιάξει τη μέρα! Άφησε τα προβλήματα, την γκρίνια και τις ανησυχίες πίσω σου και απόλαυσε τις στιγμές!

ΛΕΩΝ

Η προσωπική ή η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια καινούρια φάση. Να είσαι έτοιμη να αποδεχθείς το ενδεχόμενο να ανήκεις κάπου, άρα να είσαι πιο ασφαλής αλλά και να παραχωρήσεις μέρος της ελευθερίας σου! Ίσως να αντιδράσεις στην ιδέα αυτή, αλλά θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά της περίστασης και τι μπορεί να σου προσφέρει μακροχρόνια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σου δεν αποτελούν προς το παρόν πηγή ανησυχίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να σπαταλάς τα εισοδήματά σου. Κάποιες δαπάνες που θα κάνεις σήμερα για καταναλωτικά αγαθά μπορεί να μην είναι και πολύ πετυχημένες. Φρόντισε τουλάχιστον να μην έχεις ξοδέψει μια περιουσία… με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία.


ΖΥΓΟΣ
Προσωπικές ή οικονομικές εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν σήμερα! Και ναι μεν αναφορικά με τις οικονομικές μπορείς να κάνεις μια ρύθμιση, για τις προσωπικές όμως πρέπει να βρεις άμεσα λύσεις. Έχει περάσει ο καιρός που μπορούσες να χρονοτριβείς και να ζυγίζεις τα πάντα. Τώρα έφτασε η στιγμή της δράσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο στον 8ο οίκο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια απογοήτευση σε οδηγεί να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Βγες έξω, απόλαυσε τη συντροφιά των φίλων σου, επικοινώνησε και θα συνέλθεις πολύ πιο γρήγορα. Αν είσαι single, η μέρα σου προσφέρεται για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον! Ίσως να πρόκειται για άτομο που μένει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από εσένα, ακόμη και στο εξωτερικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνηθίζεις να βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά, αλλά σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και ψύχραιμη για να επιλύσεις τα όποια προβλήματα. Έχεις την παρόρμηση να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, και ίσως να το κάνεις με μια μικρή απόδραση. Θέματα οικογένεια ή σπιτιού όμως είναι πιεστικά και ζητούν λύσεις με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 8ο οίκο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια θαυμάσια μέρα για σένα! Θα έχεις όλη την υποστήριξη που μπορούν να σου παρέχουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοί σου και θα φέρεις το έργο σου εις πέρας με επιτυχία. Με την ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να αλλάζεις παρουσιαστικό ή τρόπους σαν το χαμαιλέοντα θα καταφέρεις το ακατόρθωτο σήμερα. Η επιτυχία θα είναι ολοκληρωτική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να υπάρξει οργή για κάποιο συνεργάτη σου τις πρωινές ώρες, αλλά μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση θα διαπιστώσεις ότι μάλλον ήταν αδικαιολόγητη η αντίδρασή σου. Σήμερα μπορείς επίσης να επιλύσεις με σχετικά εύκολο τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την ακίνητη περιουσία σου γενικά.


ΙΧΘΕΙΣ
Η ακτινοβολία σου είναι έντονη σήμερα και θα το διαπιστώσεις σε κάθε μορφής επικοινωνία, είτε πρόκειται για φυσική επαφή είτε διαδικτυακή με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο σου. Είναι μια από εκείνες τις μέρες που ψοφάς για προβολή και επίδειξη! Φρόντισε τουλάχιστον να βγεις με φίλους, μήπως και σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template