ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 24 έως 30 Ιουνίου 2019

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου οι σημαντικές όψεις Δία τετράγωνο Πλούτωνας και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας που επικρατούν σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, επανέρχονται και επαναφέρουν γεγονότα του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσουν οριστικά. Με τις όψεις αυτές και προκειμένου να δοθεί λύση, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, γιατί αυτή είναι η ουσία της ζωής! Ας προσγειωθούμε για λίγο στη σκληρή πραγματικότητα, ας αφήσουμε στην άκρη τη στρεβλή αισιοδοξία, την πίστη ή την ελπίδα ότι το Σύμπαν θα μας σώσει, και ας καταπιαστούμε με τα προβλήματα, πριν πάρουν διαστάσεις και ξεφύγουν από κάθε δυνατότητα ελέγχου! Γιατί μόνο εάν κλείσουμε παλιές πληγές θα μπορέσουμε να ανοίξουμε με θετικές προοπτικές νέους κύκλους στη ζωή μας.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία μας δίνει το ρεαλιστικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, που αν συνδυαστεί με πίστη, φαντασία και την ανάγκη μας για πρόοδο και επέκταση, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σταθερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξουμε την μελλοντική μας ευημερία. Ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει την επιλογή του, εάν θα εμπλακεί στη δημιουργία του μέλλοντός του ενεργά ή αν θα αφεθεί και θα παρασυρθεί σε κόσμους μαγικούς και ονειρικούς, αφήνοντας το τιμόνι της ζωή του στην τύχη.

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6/2019! Θα εκδηλωθεί η μεγαλοψυχία, ο ενθουσιασμός, η οργάνωση, η απομόνωση, η φυγή και η πίστη θα έχουν το λόγο στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.



ΚΡΙΟΣ

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και ψυχοφθόρες. Δεν σου αρέσει να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αυτήν τη χρονική στιγμή όμως θα πρέπει να το κάνεις, εάν θέλεις να πας μπροστά. Στα μέσα κυρίως της εβδομάδας θα είναι πολύ έντονες οι πνευματικές διεργασίες, καθώς θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και να εξάγεις ωφέλημα συμπεράσματα. Είναι η στιγμή όμως που θα γεννηθούν καινούριες ιδέες, θα γεννηθεί η ανάγκη για πνευματικές αναζητήσεις ή θα αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε μια καινούρια δουλειά. Μπορείς επίσης να πάρεις ικανοποίηση από δραστηριότητες που αφορούν στην επικοινωνία ή το εμπόριο, χειρωνακτικές εργασίες ή επαγγελματικά ταξίδια. Το εξάγωνο του Ποσειδώνα και η σύνοδος του Πλούτωνα υπόσχεται ευκαιρίες ανάπτυξης. Θέσε τους στόχους σου, οργανώσου και κάνε τις κινήσεις σου! Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μπορούσες να επιτύχεις πολλά και στον τομέα της καριέρας σου και στα οικονομικά σου!
Το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, με συνέπεια οι συζητήσεις, οι ανταλλαγές μηνυμάτων και τα ταξίδια να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Ταυτόχρονα όμως η ανάδρομη πορεία Κρόνου, Δία και Ποσειδώνα δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα η συναισθηματική σου ζωή να υποφέρει από μπλοκαρίσματα, εκνευρισμούς, σύγχυση και υπερβολικές αντιδράσεις για θέματα σημασίας. Όσο σε σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, η θέση της Αφροδίτης και το εξάγωνο του Ουρανού, θα μπορούσε να σου φέρει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από μια απροσδόκητη συνάντηση με άτομο που βρίσκεις κοινό πνευματικό έδαφος. Εάν γίνει η πρώτη επαφή στο πρώτο μισό της εβδομάδας, στο δεύτερο μισό ευνοείται το χτίσιμο ενός ασφαλούς και άνετου συναισθηματικού περιβάλλοντος, όπου η σχέση μπορεί να ανθίσει.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εξάγεις συμπεράσματα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ώστε να χαράξεις με ασφάλεια τα επόμενά σου βήματα. Ωστόσο, η θέση του Ουρανού στον 1ο οίκο σου, σε πτώση, σε περιορίζει ασφυκτικά, γεγονός που σημαίνει ότι θα αναζητήσεις στο εξής νέες πηγές εισοδημάτων. Ίσως να κάνεις αγορές ή πωλήσεις που να αποσκοπούν στην οικονομική σου ενίσχυση, ή οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην τσέπη σου. Χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σου και υπομονή να βρεις την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου ή τις εταιρικές σχέσεις που μπορεί να έχεις, γιατί ίσως να φτάσουν σε κρίσιμο σημείο.
Η ανάδρομη πορεία τεσσάρων μεγάλων πλανητών Κρόνου – Δία – Πλούτωνα – Ποσειδώνα, θα διανθίσει την καθημερινότητά σου με στιγμές έντασης και πάθους, όχι όμως ερωτικού, και ένα φιλτράρισμα των συναισθημάτων σου απέναντι στο ταίρι σου. Από εκεί που θα ήθελες να του μαυρίσεις τα μάτια, εκεί θα είσαι έτοιμη να του συγχωρήσεις τα πάντα! Ο καιρός όμως θα δείξει, ποια σχέση έχει τα εφόδια να συνεχίσει στο χρόνο και ποια θα καταρρεύσει υπό το βάρος των προβλημάτων. Αποφάσεις καλό θα ήταν να πάρεις προς τα τέλη της εβδομάδας, μιας και τότε θα είσαι σε θέση να δεις πιο ξεκάθαρα τι γίνεται γύρω σου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του επταημέρου είναι ότι οι σχέσεις που θα έχουν κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας σημαντικό συνδετικό τους κρίκο το χρήμα, κατά το δεύτερο μισό ο συνδετικός κρίκος τους γίνεται η επικοινωνία! Για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου η εβδομάδα θα μπορούσε να φέρει στη πόρτα σου μια παλιά ή όχι και τόσο παλιά αγάπη ή μια καινούρια συνάντηση με το αντικείμενο του πόθου σου που ακόμη δεν ευόδωσε. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο σε συγκρουσιακές καταστάσεις ή επιθετικά άτομα με την αντίθεση του Άρη, όταν πρόκειται για καινούριες γνωριμίες. Μείνε μακριά!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας θα φέρουν μια αισθητή βελτίωση στις επαγγελματικές σχέσεις σου, αγαπητή μου Δίδυμε, ή τουλάχιστον παύεις να είσαι στα χαρακώματα! Το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου οδηγεί κατά το πρώτο μισό του επταημέρου σε μια πιο έντονη κοινωνικοποίησή σου, που θα μπορούσε να σου φέρει καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες, συμμαχίες ή συνεργασίες. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ευνοεί τα οικονομικά οφέλη και φέρνει αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματός σου. Μαζί όμως με την αύξηση του εισοδήματός σου, φουντώνει η παρόρμησή σου να σπαταλήσεις όσα με κόπους θα κατακτήσεις για την χαλάρωση και τη διασκέδαση σου ή σε εντελώς άχρηστα αντικείμενα! Ο Ποσειδώνας από τον 10ο οίκο σου σε ανάδρομη πορεία δημιουργεί κλίμα ουτοπίας και έλλειψη πραγματικότητας.
Η εβδομάδα θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκή για την αισθηματική σου ζωή καλή μου Διδυμίνα από ότι η προηγούμενη με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο σου. Με την Αφροδίτη τώρα στο πλευρό σου και στον 1ο οίκο υπάρχει μεγαλύτερη ερωτική διάθεση, ο σύντροφός σου είναι πιο τρυφερός και πιο έτοιμος να κλείσει τις πληγές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Επωφελήσου από τα δώρα της και μην αφήσεις τη μέρα να πάει χαμένη. Και το δεύτερο μισό του επταημέρου δεν είναι κακό, εστιάζει όμως σε περισσότερο πρακτικά θέματα και στις οικονομικές πτυχές της σχέσης. Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου η τύχη είναι στο πλευρό σου κυρίως κατά τις πρώτες μέρες και πέρα από πολλές εφήμερες σχέσεις θα μπορέσεις, εάν το θελήσεις, να ξεκινήσεις κάτι πιο σταθερό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα μπορεί να μην σου φέρει τρελές αποδόσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, δεν θα είναι όμως ένα κακό ή στάσιμο επταήμερο. Δεν θα χρειάζεται να εργάζεσαι υπό πίεση, δεν θα είναι απαραίτητο να ζεις και να αναπνέεις για τη δουλειά! Είναι όμως η εβδομάδα η σωστή για την ανάλυση των δεδομένων, για την αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας σου, την εξαγωγή συμπερασμάτων και την αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων σου με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον 1ο οίκο. Χρειάζεται υπομονή, καθαρό μυαλό, αντικειμενικότητα στις αναλύσεις σου αλλά και αρκετή τεχνογνωσία για να κινηθείς αποτελεσματικά και να επιτύχεις τα αποτελέσματα που πρέπει. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου μπορεί να αρχίζουν να γίνονται ορατά ήδη από το τρίτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα!
Ο Άρης στο ζώδιό σου θα ανοίξει παλιές συναισθηματικές πληγές, θα σε φέρει αντιμέτωπη με άλυτα προβλήματα ή και με παράλληλες ερωτικές σχέσεις και γενικά θα φέρει στο μονοπάτι σου πολύπλοκα και δύσκολα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις! Μπορεί τα ζητήματα αυτά να αφορούν στη σεξουαλικότητά σου, το αν αγαπάς το ταίρι σου ή όχι και σε ποιο βαθμό, το πάθος στη σχέση σου, την περιπέτεια εκτός σχέσης ή ακόμη και τη συμβίωση, τη δέσμευσή σου με ένα σύμφωνο συμβίωσης, γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας με την επιθυμία για απόκτηση παιδιών. Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις σε τόσο μεγάλα και σοβαρά ζητήματα. Ίσως να μην έχεις ανακαλύψει μέχρι τελευταίας στιγμής όλα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την τελική εικόνα του ζητήματος που σε απασχολεί ή να αλλάξουν κάποια σημαντικά δεδομένα στο παρά πέντε. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να γίνονται λίγο καλύτερα μετά τις 25 Ιουνίου για σένα που είσαι single, με το εξάγωνο της Σελήνης ευνοεί νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν.


ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα είναι εξαιρετική, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 11ο οίκο σου, ειδικά εάν δραστηριοποιείσαι μέσα από ομάδες ή λαμβάνεις μέρος σε συλλογικές προσπάθειες. Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για οργανισμούς, επιχειρήσεις, πολιτικά κόμματα ή ιδρύματα, η συλλογική προσπάθεια είναι αυτή που σε ευνοεί και φέρνει την επιτυχία στα πόδια σου. Έχεις τη λάμψη και την αμεσότητα που απαιτείται για να φέρεις σε επαφή μεγάλες μάζες ανθρώπων με τις ιδέες ή τα προϊόντα σου, να ασκήσεις επιρροή επάνω τους ή ακόμη και να τους καθοδηγήσεις προς ένα στόχο, εάν υπάρχουν κοινά συμφέροντα. Η δημοτικότητά σου θα είναι στα ύψη, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες μέρες του επταημέρου, κατά τα οποίες θα είναι εύκολο να βρεις σπόνσορες και υποστηρικτές του έργου σου, να βρεθείς υπό την προστασία ισχυρών παραγόντων και να συσπειρώσεις γύρω σου αρκετό κόσμο.
Στα αισθηματικά σου όμως η Αφροδίτη δεν είναι τόσο γενναιόδωρη με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου σε πτώση! Άλλωστε δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα δικά του. Κατά το πρώτο μισό του επταημέρου, επιφανειακά όλα θα φαίνονται ότι κυλούν πολύ καλά στη σχέση σου, με έντονη κοινωνικοποίηση και μια ισορροπημένη και αρμονική εικόνα να προβάλλεται προς τα έξω. Αυτή η εικόνα όμως δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Υπάρχουν εντάσεις και ένας αποσυντονισμός που κάνει τον κοινό σας βηματισμό δύσκολο. Είναι καιρός να αφήσεις τα προσχήματα κατά μέρους και να ασχοληθείς με την ουσία των προβλημάτων σου! Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, επωφελήσου λοιπόν από τις αρκετά πιο ευνοϊκές πρώτες μέρες της εβδομάδας και κάνε τις κινήσεις που θέλεις! Παράλληλα με το περίεργο κλίμα που διαμορφώνεται στον τομέα των συναισθηματικών σου και που θα απαιτήσει πολλή δουλειά από μέρους σου και η ατμόσφαιρα στην οικογένειά σου δεν θα είναι η ιδανικότερη. Μπορεί να φορτωθείς με άγχος και υποχρεώσεις που δεν θα τις χρειαζόσουν αυτήν τη στιγμή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής από τον Καρκίνο και τον 11ο οίκο σου είναι υπεύθυνος για την επικοινωνιακή σου δεινότητα και τις εμπνευσμένες ιδέες. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα δεις τη δημοτικότητά σου να απογειώνεται και η υποστήριξη των γύρω σου στο έργο σου να είναι μεγάλη! Η κάθε σου κίνηση στέφεται με επιτυχία και η κάθε σου επιτυχία προσελκύει τα χρήματα, ιδιαίτερα μετά τα μέσα της εβδομάδας.
Και στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου μπορεί να θεωρηθεί ένα πολύ τυχερό επταήμερο, είτε είσαι δεσμευμένη είτε single! Το πέρασμα του Κρόνου από τον 5ο οίκο σου, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σου θέματα που σε συνδυασμό με την σύνοδο του Πλούτωνα ευνοεί νέα ξεκινήματα. Είναι η χρονική στιγμή που θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για ερωτικές επαφές για τις αδέσμευτες του ζωδίου, ευκαιρίες για εξομάλυνση σχέσεων σε παλιές και ταλαίπωρες σχέσεις ή τρυφερές και αρμονικές στιγμές για δεσμούς που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ή κατάφεραν να τα ξεπεράσουν ήδη. Είναι η πιο ευνοϊκή ίσως περίοδος του χρόνου για τον σχεδιασμό του μέλλοντός σου! Θα την αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτη;


ΖΥΓΟΣ
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, χρειάζεται υπομονή και προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σου. Το τρίγωνο του Ερμή και του Άρη στο ωροσκόπιό σου είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο για άτομα που δραστηριοποιούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συντάσσουν μελέτες, έχουν κάποια δημιουργική εργασία, ασκούν πολιτικές δραστηριότητες, δραστηριοποιούνται στον τομέα των εισαγωγών – εξαγωγών ή διατηρούν επαγγελματικές σχέσεις μεγάλων αποστάσεων. Οι επιτυχίες δεν θα έρθουν πολύ εύκολα, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έρθουν! Το δεύτερο μισό του επταημέρου, έχει περισσότερο σχέση με τη δημόσια προβολή, την απόκτηση κύρους και την επιβολή της εξουσίας σου! Είναι από τα πιο σημαντικά επταήμερα του έτους, καθώς έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση και να αποκτήσεις την ευρύτερη δυνατή αποδοχή από το πλήθος που σε αφορά, σύμφωνα και με το ύφος της απασχόλησής σου!
Οι επιπλοκές και οι αρρυθμίες που παρατηρήθηκαν στη συναισθηματική σου ζωή κατά τη διάρκεια του μήνα, θα μπορούσαν να συνεχιστούν και μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς κυβερνήτης του οίκου των συντροφικών σχέσεων σου είναι ο Άρης, με τη θέση του από τον Καρκίνο και τον 10ο οίκο σε πτώση και σε συνδυασμό με ανάδρομη κίνηση τεσσάρων μεγάλων πλανητών Κρόνου – Δία – Πλούτωνα – Ποσειδώνα, δημιουργεί αρκετά αγχωτικές εξελίξεις, υπάρχουν πισωγυρίσματα και διαμορφώνονται περίπλοκες καταστάσεις, ενώ δεν λείπει πολλές φορές το παρασκήνιο! Πηγή έντασης και τριβών στη σχέση αποτελούν αυτό το επταήμερο, οικονομικά ζητήματα, όπως τα κέρδη ή τα χρήματα γενικότερα, που παρεμβαίνουν στα αμιγώς ερωτικά σου. Ίσως να αντιμετωπίζετε σαν ζευγάρι οικονομικές προκλήσεις που δεν ξέρεις πώς να χειριστείς και αυτό να δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις. Εάν δεν υπάρχουν τέτοιας φύσης ζητήματα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου θα είναι πιο αρμονικά. Εάν ανήκεις στις single του ζωδίου, η σύνοδος του Ερμή ενθαρρύνει τις ρομαντικές αποδράσεις, τα ειδυλλιακά ταξίδια και την επικοινωνία μέσα από ένα ανώτερο και πιο εκλεπτυσμένο πνευματικό επίπεδο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σου πορεία θα μπορούσε να βιώσει κάποια σοβαρά απρόοπτα και μπλοκαρίσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο Άρης, ο πλανήτης των πρωτοβουλιών και της δράσης, από τον Καρκίνο είναι σε πτώση. Αυτό σημαίνει ότι πολλά πλάνα σου μπορεί να μην εξελιχθούν όπως το περίμενες ή τα σχεδίαζες και οι ανατροπές να είναι εντελώς αναπάντεχες! Δεδομένου ότι η αντίθεση του Δία και το τετράγωνο του Ποσειδώνα επηρεάζουν τα οικονομικά σου, μεγάλο μέρος των δυσκολιών που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αφορά σε οικονομικής φύσης ζητήματα. Προσοχή ειδικά στις περιπτώσεις που μοιράζεσαι την οικονομική διαχείριση με άλλα άτομα, όπως συνεργάτες, συνεταίρους ή μέλη της οικογένειάς σου. Θα υπάρξει κακή διαχείριση και πιθανά κακός χειρισμός των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις αρκετούς πονοκεφάλους στο μέλλον. Χρειάζονται σαφείς στόχοι, καλή στρατηγική και μεγάλη δόση υπομονής για να πετύχεις!
Δεν θα πρέπει να αφεθείς και να ενδώσεις στις παρορμήσεις σου αυτό το επταήμερο, ειδικά τώρα που ο Κρόνος – Δίας –Πλούτωνας – Ποσειδώνας κινούνται ανάδρομα. Τυχόν παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις από μέρους σου θα μπορούσαν πολύ γρήγορα να εξελιχθούν σε συγκρούσεις. Μετά τις 27 Ιουνίου η ατμόσφαιρα γίνεται λίγο πιο ήπια, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα είναι στον 8ο οίκο σου! Το κλίμα στη σχέσεις σου γαληνεύει και η σχέση τονώνεται! Κοινά σημεία μπορούν να αναζητηθούν μεταξύ των συντρόφων τώρα σε πιο πνευματικά μονοπάτια ή μέσα από τον πολιτισμό και τις τέχνες. Για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, και όχι μόνο, μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για γνωριμίες και ερωτικές συνευρέσεις κατά τη διάρκεια ταξιδιών και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να εξελιχθούν αυτές σε ειδύλλια μεγάλων αποστάσεων. Απόφυγε ωστόσο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δύσκολες περιστάσεις και εριστικούς ανθρώπους, καθώς με την αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιό σου θα μπορούσαν κάποιες αρχικά επιφανειακές αντιθέσεις να εξελιχθούν σε εκρηκτικές και βίαιες συγκρούσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι ευεργετική για σένα με τον Ερμή από τον Καρκίνο στον 8ο οίκο σου και την σύνοδο του Άρη να συνεργάζεται μαζί σου -και στα επαγγελματικά, οικονομικά σου και στα ερωτικά σου, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά! Οι συνεργασίες και οι συμπράξεις μπορούν να διαδραματίσουν λοιπόν μετά τα μέσα της εβδομάδας ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την υπογραφή νέων συμβάσεων, τη σύναψη συμμαχιών, την έναρξη συνεταιρισμών, καθώς ότι ξεκινήσει την δεδομένη χρονική στιγμή θα φέρει σημαντικά κέρδη στα ταμεία σου, πέρα από την ηθική ικανοποίηση της επιτυχίας. Από οικονομικής άποψης δεν έχεις λόγους να παραπονιέσαι, παρόλα αυτά το πρώτο μέρος του επταημέρου είναι λίγο καλύτερο από το δεύτερο.
Η σύνοδος του Ερμή σε συνδυασμό με το τρίγωνο της Σελήνης, δίνει έμφαση στη ουσία και τη σημασία της σχέσης και μεταφέρει το αντικείμενο του πόθου σου στο επίκεντρο του σύμπαντός σου! Όλοι και όλα κινούνται γύρω από αυτόν, όλα σου τα σχέδια αφορούν στο ταίρι σου! Η Αφροδίτη από την άλλη αυξάνει τη δίψα σου για ερωτική επαφή και την ανάγκη σου για αγάπη. Αν είσαι σε σταθερή σχέση, η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί και να βιώσει μια νέα περίοδο ανθοφορίας. Θα βιώσεις την αρμονία, την τρυφερότητα και την εκπλήρωση μέσα από το ταίρι σου. Εάν ανήκεις στην παρέα των singles του ζωδίου, σε περιμένει ένας έρωτας που θα σε απογειώσει! Μετά τις 27 του μήνα, με τον Ερμή να διέρχεται στον Λέοντα και στον 9ο οίκο, θα μπορούσε να φέρει καινούριες γνωριμίες σε κοινωνικό ή ερωτικό επίπεδο, να διεγείρει την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, ακόμη και σημαντικά ταξίδια με ερωτικό – συναισθηματικό ενδιαφέρον. Ίσως να ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο και να οργανώσεις τον ήδη υπάρχοντα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 6ο οίκο ευνοεί την επαγγελματική σου καριέρα. Μετά τις 27 του μήνα το τρίγωνο του Ερμή και το πέρασμά του στο Λέοντα, θα υποστηρίξει την πνευματική δραστηριότητα, τη χειρωνακτική επιδεξιότητα και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Αν και σε κάποιες στιγμές οι σκληρές όψεις, όπως η αντίθεση του Δία και το τετράγωνο της Σελήνης, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εμπόδια ή καθυστερήσεις, εντούτοις δεν θα πάψεις να είσαι παραγωγική. Χρειάζεται μόνο λίγη περισσότερη προσοχή σε συλλογικές δραστηριότητες ή ομαδικές δράσεις, καθώς και στη δημόσια εικόνα σου, γιατί σε στιγμές θα μπορούσαν να πάνε κάποια πράγματα στραβά και να σε εκθέσουν.
Το πρώτο μισό της εβδομάδας με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 6ο οίκο χαρακτηρίζεται στον ερωτικό – αισθηματικό τομέα από έλλειψη σημαντικών γεγονότων, καθώς η καριέρα σου απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Υπό την έννοια αυτή λοιπόν, μάλλον πρόκειται για ένα μάλλον βαρετό και ανιαρό πρώτο μισό της εβδομάδας. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσες να έχεις κάποια κοινή επαγγελματική δραστηριότητα με το ταίρι σου ή να σπουδάζετε και οι δύο και να έχετε κοινούς στόχους ή να σας ενώνουν επαγγελματικά δεσμά και να μην γίνει ιδιαίτερα αισθητή αυτή η ανιαρή περίοδος. Η συναισθηματική σου διαθεσιμότητα είναι τώρα μεγαλύτερη και αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα μπορούσες κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες να βιώσεις τη γέννηση ενός νέου μεγάλου έρωτα και τη δημιουργία μιας σχέσης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα προσφέρεται ιδανικά για την επαναξιολόγηση στόχων και στρατηγικών, την αναδιοργάνωσή σου, την αναθεώρηση απόψεων και ιδεών ή και την ανάνηψη παλαιότερων επαγγελματικών πλάνων που για οποιουσδήποτε λόγους δεν είχαν προχωρήσει ή ευοδώσει στο παρελθόν, μιας και τώρα μπορούν να έχουν καλύτερη τύχη! Ωστόσο με την ανάδρομη πορεία του Δία δεν θα σε συμβούλευα να αναλάβεις καινούριες πρωτοβουλίες. Εάν υπάρχει κάτι στο μυαλό σου ή έχεις αποκρυσταλλώσει άποψη για το τι θέλεις να ακολουθήσεις στο μέλλον, μπορεί να κάνεις τις πρώτες κινήσεις σου από το φθινόπωρο και μετά. Στον οικονομικό τομέα το δεύτερο μέρος του επταημέρου θα είναι πιο παραγωγικό από το πρώτο! Η θέση του Πλούτωνα από τον 12ο οίκο ευνοεί νέα ξεκινήματα με πολύ παρασκήνιο και κρυφούς εχθρούς.
Στον ερωτικό – συναισθηματικό τομέα ωστόσο, σε αντίθεση με τον τομέα της καριέρας σου τα πάντα είναι ανοιχτά και όλα είναι πιθανά να συμβούν με τον Ήλιο από τον Καρκίνο στον 6ο οίκο! Οι ταλαιπωρημένες από την πολυκαιρία σχέσεις μπορούν να ανανεωθούν, ενώ αναφορικά με τη συμπεριφορά σου θα έχεις τη διάθεση να εξερευνήσεις αχαρτογράφητες πλευρές της αισθηματικής σου ζωής και ίσως αλλάξεις ριζικά τον τρόπο της ερωτικής σου δράσης με τα ερεθίσματα που θα πάρεις. Πρόκειται όμως κυρίως και πάνω από όλα για ένα επταήμερο γεμάτο χαρά και διασκέδαση, καθώς οι όψεις που επηρεάζουν το ζώδιό σου σε ωθούν στην απόλαυση, τη χαρά, τη διασκέδαση και τις διακοπές, τόσο με το ταίρι σου όσο και με το φιλικό σου περιβάλλον. Κάποιες αρρυθμίες μπορεί να υπάρξουν στις επικοινωνίες σου εδώ και εκεί, εάν θέλεις όμως να είσαι ευτυχισμένη και ήρεμη θα πρέπει να μάθεις να μη δίνεις σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες. Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα 27/6 ευνοεί νέες γνωριμίες για σένα που είσαι single!


ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου στις 27/6 θα σε γεμίσει με αισιοδοξία. Παρά ταύτα θα χρειαστεί η έντονη προσπάθειά σου καθώς δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια από το δρόμο σου. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και αγώνες, θα αναληφθούν όμως και πρωτοβουλίες! Εκτός αυτού, η εβδομάδα είναι πολύ καλή σε ότι αφορά στην ακίνητη περιουσία αλλά και εργασίες που σχετίζονται με την ανακαίνιση του χώρου σου. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση, μιας και υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ξεφύγεις κατά πολύ στις δαπάνες σου και να δημιουργήσεις μεγάλα προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν στο μέλλον. Κάνε καλό προγραμματισμό, βάλε προτεραιότητες στις δράσεις σου!
Κατά τη διάρκεια της τελευταία εβδομάδας του Ιουνίου, τα ενδιαφέροντά σου περιστρέφονται γύρω από το σπίτι και τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις με το ταίρι σου να κάνεις σημαντικής κλίμακας αλλαγές στους χώρους σου, κάτι που θα σας δέσει περισσότερο και θα εμβαθύνει το αίσθημα της ιδιωτικής σφαίρας, της ηρεμίας και της ασφάλειας. Οι συνθήκες για την άνθηση της αγάπης και της ερωτικής ζωής μεταξύ των συντρόφων δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευνοϊκές! Οι αστρολογικές όψεις του ωροσκοπίου δημιουργούν και για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου εξαιρετικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, εάν σε ενδιαφέρει κάτι πιο σταθερό, πέρα και πάνω από τις εφήμερες ερωτικές συνευρέσεις. Το τρίγωνο του Ερμή και το εξάγωνο του Πλούτωνα φέρνει ερωτισμό, αισθησιασμό και ρομαντισμό στη ζωή σου!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template