Αδιανόητο: Σκότωσε την κολλητή της για 9 εκατομμύρια $ και το βιντεοσκόπησε (pics

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Η Denali Brehmer ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δολοφονία της «κολλητής» της φίλης, Cynthia Hoffman, μετά από την προσφορά ενός άνδρα που γνώρισε στο Διαδίκτυο,
σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Αλάσκας.

Η 18χρονη κοπέλα από το Anchorage μιλούσε με τον 21χρονο Darin Schilmiller που εμφανιζόταν ως εκατομμυριούχος με το όνομα «Tyler» και της πρόσφερε τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια για να σκοτώσει την Cynthia Hoffman και να του στείλει «βίντεο και φωτογραφίες από την δολοφονία», σύμφωνα με τις Αρχές.

Οι δύο τους ξεκίνησαν να συζητούν «ένα σχέδιο για να βιάσουν και να δολοφονήσουν κάποιον στην Αλάσκα» αρκετές εβδομάδες πριν την δολοφονία της Cynthia Hoffman, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης.


Το πτώμα της 19χρονης Cynthia Hoffman εντοπίστηκε στις 2 Ιουνίου μέσα στο ποτάμι Eklutna, λίγο έξω από το Anchorage. Την άτυχη κοπέλα την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι και την είχαν δέσει με ταινία.
cinth.PNG
το θύμα, η 19χρονη Cynthia Hoffman
Η Denali Brehme στρατολόγησε και άλλους τέσσερις εφήβους για τη στυγερή δολοφονία και όλοι θα λάμβαναν ένα σημαντικό ποσό για τον σχεδιασμό ή/και τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, την άτυχη κοπέλα μετέφεραν οι Brehmer και McIntosh με ένα φορτηγό στους καταρράκτες Thunderbird, με τη δικαιολογία ότι θα πήγαιναν για ορειβασία κοντά στον ποταμό Eklutna. Οι δράστες έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της κοπέλας με ταινία και τη φίμωσαν. Στη συνέχεια την πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την πέταξαν στο ποτάμι.


Η «κολλητή» της φίλη, Denali Brehmer
Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι οι έφηβοι δράστες έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τους στον 21χρονο Darin Schilmiller .

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, μιλώντας στο CNN, είπε ότι η κόρη του είχε μαθησιακές δυσκολίες και ότι ήταν ένας «άγγελος».Ο 21χρονος Darin Schilmiller


Οι δράστες έχουν ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση από πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ανάμεσα στις κατηγορίες που τους ασκήθηκαν για φόνο εκ προμελέτης και δολοφονία δευτέρου βαθμού.

Με πληροφορίες από το CNN
Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template