Το δικαστήριο αποφάσισε: Δεν θα μειωθεί η διατροφή της Τζίνας Αλιμόνου

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Η φράση «χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο», που έχει αποδοθεί στον στρατηγό Σαρλ ντε Γκολ, δεν φαίνεται να ταιριάζει στον Παύλο
Βαρδινογιάννη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Τζίνα Αλιμόνου.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μέχρι τώρα δικαστικές αποφάσεις, η πλειονότητα των οποίων δικαιώνει μέχρι στιγμής την εν διαστάσει σύζυγό του.

Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ.
 


Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Οπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση, μία από τις πολλές που αφορούν το συγκεκριμένο διαζύγιο, το οποίο ενώ ξεκίνησε σε χαμηλούς σχετικά τόνους στη συνέχεια έγινε... πολεμικό.

Οι διακοπές με τα παιδιά

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έμαθε τα νέα για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του στην Αμερική, όπου επέλεξε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών, κάτι που τον χαροποιεί πολύ. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η εν διαστάσει σύζυγός του θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.


Η Τζίνα Αλιμόνου ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τα 4 παιδιά της. Πριν από λίγες εβδομάδες εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ

Παραμένει άγνωστο το μέρος όπου θα περάσουν τις διακοπές τους, αν και αυτές συνήθως γίνονται στη Μύκονο, σε πολυτελή βίλα που νοικιάζει ο ίδιος.


Δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιες μέρες να έχει για παρέα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία εδώ και χρόνια. Αμέσως μετά την επιστροφή τους τα παιδιά θα φύγουν για διακοπές με τη μητέρα τους σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για έναν μήνα.

Στον Παύλο Βαρδινογιάννη δεν αρέσει καθόλου να χάνει, κάτι που ισχύει για όλους τους ανθρώπους της κοινωνικής τάξης στην οποία ανήκει. Αυτό άλλωστε διαπίστωσε και η γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για δέκα χρόνια, όταν προσπάθησε πριν από δύο χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στις ΗΠΑ και να μείνουν στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ.


Η συνέχεια τον Οκτώβριο

Η διαφωνία αυτή οδήγησε ουσιαστικά στο διαζύγιο, οι διαδικασίες του οποίου ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην Τζίνα Αλιμόνου, μέσω των οποίων την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους. Οταν όμως αυτό δεν συνέβη, της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου.

Δύο άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά -που για πολλούς ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους- δεν μπόρεσαν τελικά να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, οι οποίες προέκυψαν μετά από δέκα χρόνια γάμου κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά στη ζωή τους.


Η διαφωνία του ζεύγους για το αν θα έπρεπε τα παιδιά να μεγαλώνουν στο Κονέκτικατ ή στην Αθήνα που επιθυμούσε η μητέρα τους οδήγησε ουσιαστικά στο διαζύγιο, οι διαδικασίες του οποίου ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία προς την Τζίνα Αλιμόνου, μέσω των οποίων την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους

Φαίνεται όμως ότι στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο, ακόμη και για δύο ανθρώπους που η πορεία τους έδειχνε ότι θα είναι μαζί για πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Το διαζύγιό τους έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα κοσμικά σαλόνια καθώς σύντομα πήρε μεγάλες διαστάσεις από τη στιγμή που υπήρξαν αλληλοκατηγορίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως αυτό του επιχειρηματία που έκανε λόγο για εθισμό της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ.

Μπορεί λοιπόν τα ασφαλιστικά μέτρα να απορρίφθηκαν αλλά άφησαν πικρή γεύση τόσο στην Τζίνα Αλιμόνου όσο και σε αυτούς που είχαν ζήσει το ζευγάρι ευτυχισμένο.
Τα τελευταία επεισόδια στον πόλεμο του διαζυγίου τους αφορούν τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ανερχόταν μηνιαίως σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει κάποια μικρά ποσά στο τέλος εκείνου του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Στο δικαστήριο στις αρχές Ιουλίου αποφασίστηκε να μειωθεί προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στις 18.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του, αφού το συγκεκριμένο αδίκημα είναι διαρκές αυτόφωρο.

Εκτοτε, σε ό,τι αφορά τη διατροφή ο επιχειρηματίας ακολούθησε κατά γράμμα τη δικαστική απόφαση μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να καταθέσει εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα για περαιτέρω μείωσή της.

Η απόρριψή τους πριν από λίγες εβδομάδες ήταν απλώς ακόμα μία μάχη στον πόλεμο του διαζυγίου του με την Τζίνα Αλιμόνου.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template