ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ-Σχεδιάζουν βίαιη ανατροπή του Μητσοτάκη το πρώτο εξάμηνο

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Σχέδιο βίαιης ανατροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρώτο εξάμηνο της πρωθυπουργίας του από τον παρακρατικό στρατό του
Σύριζα βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. 
Το σύστημα έχει θορυβηθεί μπρος στην ιδέα ευρείας νίκης της ΝΔ-μπορεί η διαφορά να ξεπεράσει τις 15 μονάδες-και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα

Οσο αφορά τη ΝΔ είναι πλέον στην διακριτική ευχέρεια του αρχηγού της εάν θα αξιοποιήσει τα ντοκουμέντα φωτιά που διαθέτει για τον διαβόητο Ρασπούτιν και τις μεθοδεύσεις του
Οι αποκαλύψεις για τον Ρασπούτιν θα μπορούσαν να δώσουν τη χαριστική βολή στον Σύριζα μια και θα προκαλούσαν διεθνή πάταγο. 

Στο μεταξύ το παρακράτος ετοιμάζεται με καθημερινές σχεδόν ληστείες και ανατινάξεις τραπεζών.

Αρκετά σύντομα θα επιβεβαιωθεί γιατί η «πρώτη φορά αριστερά» δεν θέλησε να «χάσει» τα μπουμπούκια των Εξαρχείων και άλλα κακοποιά στοιχεία που αποτελούν τον αόρατο στρατό της.

του Αθ.Χ. Παπανδρόπουλο

Σ΄ ένα εντυπωσιακό άρθρο της στα «Νέα Σαββατοκύριακο» της 15ης Ιουνίου, υπό τον τίτλο «Περί κουκούλας», η συγγραφέας και δημοσιογράφος Σώτη Τριανταφύλλου μεταξύ άλλων γράφει και τα ακόλουθα:

«Σε καθεστώς δημοκρατίας, η αριστερά, ιδιαίτερα η αριστερή διανόηση, που επί δεκαετίας υπερασπιζόταν ολοκληρωτικά καθεστώτα (στη Σοβιετική Ένωση, στην κίνα, στην Καμπότζη, στη Βόρεια Κορέα, στην Κούβα) υπερασπίζεται όλες τις ακροαριστερές και αναρχικές τρομοκρατικές ομάδες – μόνο στο σοσιαλιστικό επέκεινα θα επικρατεί ο Νόμος και η Τάξη.

Ο Καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει στις ιδέες των κουκουλοφόρων. Ακόμα και να θεωρεί αυτές τις ιδέες ανώτερες και ευγενέστερες από τον φασισμό-ναζισμό ή από την πίστη στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας
Οι διανοούμενοι της αριστεράς φρονούν, λόγου χάρη, ότι η 17ηΝοέμβρη και ο διαρκώς προβεβλημένος κ. Κουφοντίνας έχουν «ιδέες» κι ότι εμείς οι μοχθηροί θέλουμε να του τις ξεριζώσουμε, να τον αναγκάσουμε να μετανοήσει. Μια ακόμα αριστερή πλάνη: μόνο τα «δικά τους παιδιά» ενδιαφέρονται για τις ιδέες των τρομοκρατών και των βανδάλων εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε απλούστατα στην ψυχιατρική.

Όποιος κραδαίνει επιδεικτικά τη «διαφορά» του από τους άλλους απορρίπτοντας με εμφαντικό και αντιφατικό τρόπο, την ίδια την πράξη της επικοινωνίας, κι όταν η προσωπική του αντίληψη έρχεται σε αντίθεση με την έννοια του προσώπου, οι ενέργειές του ζημιώνουν όλο το κοινωνικό σύνολο.
 Η έννομη τάξη αποτελείται από πρόσωπα, όχι από μη-πρόσωπα. Η απόκρυψη του προσώπου δεν συνιστά απλώς αποδοκιμαστεά κοινωνική συμπεριφορά ή διακινδύνευση της ασφάλειας συνιστά αξιακή επίθεση εναντίον της δημοκρατίας προσχώρηση του έξαλλου πλήθους σε ένα πλέγμα αξιών που υπονομεύει τους θεσμούς και την ποιότητα της ζωής.

Οι κουκουλοφόροι δεν είναι cool, ούτε καν με τον αμφίβολο τρόπο του Μάικ Τάιζον ή της Κιμ Καρντάσιαν που φοράνε φούτερ με κουκούλα είναι μη-πρόσωπα, είναι μη-πολίτες. Είναι το αντίστοιχο του ανώνυμου που βυσσοδομεί στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπονομεύοντας την ίδια τη δικτύωση».

Την παραμονή αυτού του άρθρου , ο Θ.Μαυρίδης, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφερόταν στις συχνές τον τελευταίο καιρό ληστείες σε Αυτόματα Τραπεζικά Μηχανήματα (ΑΤΜ) και αναρωτιόταν τι άραγε θα μπορούσε να σημαίνει, έτσι ξαφνικά, αυτή η επιδημία;

Μια επιδημία εξάλλου που ήλθε για καλά στο προσκήνιο και με την σύλληψη ενός «εκλεκτού» μπουμπουκιού του Σύριζα, του Κώστα Σακκα, ο οποίος με τον «συνεργάτη» του Γ.Δημητράκη είχαν σχεδιάσει να βάλουν χέρι στο ΑΤΜ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβε όμως, γιατί υπάρχει και κάποια Αστυνομία που κάνει τη δουλειά της.

Τυχαία όλα αυτά; Όχι καθόλου. Επαναλαμβάνουμε ότι ο πολιτικός υπόκοσμος από καιρό τώρα και προφανώς βάσει σχεδίου,,ετοιμάζεται για έντονη δράση. Συνεχώς ετσι με κάθε ευκαιρια κάνει «προπόνηση» και μαζεύει χρήμα για να έχει «καβάτζα».

Μόλις υπάρξει κυβερνητική αλλαγή, τα έκτροπα και οι παρανομίες θα βαρέσουν κόκκινο. Ο πολιτικός βόθρος θα φουσκώσει επικίνδυνα
Θα υπάρξουν προκλήσεις, για να υποχρεωθεί η νέα κυβέρνηση να πάρει σοβαρά μέτρα.Οι προβοκάτσιες δεν θα λείψουν και όλοι έχουμε εμπειρίες από αυτές. Και τότε τα γερασμενα γραμμόφωνα της φασιστικής αριστεράς θα αρχίσουν τα τραγούδια του 19ου αιώνα. Τα λόγια τα βλέπει κανείς ήδη στο Διαδίκτυο.
 Οι άνθρωποι δεν έχουν λόγο αλλά μόνον εμετό. Και αυτόν τον τελευταίο θα θελήσουν να τον μετατρέψουν σε βοθροπλημμύρα. Το σκηνικό είναι έτοιμο. Μόνον η κοινωνία των πολιτών αν ξυπνήσει και καταλάβει ποιοι βυσσοδομουν εναντίον της μπορεί να το ανατρέψει. Αντιστεκόμενη στη χυδαιότητα και την κουκούλα    

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template