ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ-«Έφτυσε» ΠΑΟΚ και Σαββίδη για τα «πετροδολάρια» της Αλ Χαλίλ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Είναι πολλά τα λεφτά... (Άρη) συγνώμη κύριε Σαββίδη και αποχωρώ,με τον Σαββίδη εμβρόντητο να προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ίσως αυτή η στιχομυθία να έγινε ,καθώς δεν είμαστε μπροστά αλλά δεν θέλει και πολύ ένας απλός άνθρωπος να καταλάβει..


Τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο δεν είναι και λίγα και οταν αυτά προέρχονται απο Σαουδάραβες.Πάντως προσωπικά είναι αντιεπαγγελματικό να αφήνεις στα κρύα του λουτρού μια ομάδα απο την οποία και έφτιαξες αλλά και σε «έφτιαξε»  σαν όνομα.
Όπως αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού λίγο πριν αναχωρήσουν για προετοιμασία στην Ολλανδία - O Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε εξωπραγματική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη ότι την αποδέχτηκε - Ο Πάμπλο Γκαρσία προορίζεται για προσωρινός αντικαταστάτης του Ρουμάνου τεχνικού
Δύο μέρες πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, οι πρωταθλητές έμειναν χωρίς προπονητή!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε μια εξαιρετική πρόταση (οι πληροφορίες αναφέρουν για 4 εκ. ευρώ το χρόνο) από την Αλ Χιλάλ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας (στην οποία αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Γάλλος επιθετικός Γκομίς, ο Ιταλός μέσος Τζιοβίνκο κι ο πρώην ερυθρόλευκος αμυντικός Μποτία) και ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη ότι θα κάνει χρήση της ρήτρας του (ύψους 2 εκατ. ευρώ).


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο προέδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να μεταπείσει τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος οδήγησε τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και λίγη ώρα αργότερα ο Λουτσέσκου ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές του ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Λουτσέσκου είχε αναλάβει τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2017, όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να απομακρύνει τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, το οποίο όμως δεν θα εξαντλήσει.


Μάλιστα ο ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες γίνεται άνω, κάτω με αφορμή πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καθώς τον περασμένο Γενάρη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε για την Αλ Ιτιχάντ που πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε ο ΠΑΟΚ...

Κι αν η πρόταση από την Σαουδική Αραβία είναι η αφορμή, τα αίτια της αποχώρησης του Ρουμάνου τεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες που αρχίζουν να κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, έχουν να κάνουν με τα όσα έχουν συμβεί στο μεταγραφικό σχεδιασμό.


Τόσο για παίκτες που έφυγαν (Κάνιας, Σάκχοφ), όσο και για παίκτες που έρχονται (Στοχ, Αουγκούστο), αλλά και για τις γεινικότερες κινήσεις του ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά την επόμενη μέρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται τη Δευτέρα που η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία χρέη προσωρινού προπονητή ίσως να κληθεί να εκτελέσει ο Πάμπλο Γκαρσία (που είναι ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ). Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσία του Ιβάν Σαββίδη όπου συζητούνται όλα τα ενδεχόμενα με τον Ουρουγουανό να έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, αλλά να έχει το μειονέκτημα της έλλειψης (προπονητικής) εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο.

Πρώτο θέμα στην Ρουμανία

Η είδηση λογικό ήταν να προκαλέσει αίσθηση και στην Ρουμανία, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τους τίτλους να κάνουν λόγο για απόφαση σοκ.




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template