ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -Μακελειό Λαλιώτη-Χίου

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Μακελειό Λαλιώτη-εφημερίδας Μακελειό για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο Δόλιος Λαλιώτης-Αυτός έριξε τη πόρτα του Πολυτεχνείου.

Ιδού τι απαντά ο πρώην

Γραμματέας και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος>


Προς
κ. Γιώργο Γκασιάμη

Εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

κύριε Γκασιάμη,

Το πρωτοσέλιδο και το αντίστοιχο δημοσίευμα της Εφημερίδα σας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» (στις 28/6/2019), που φέρει ως τίτλο «ΔΟΛΙΟΣ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ» και υπότιτλους «Αυτός έριξε την πόρτα του Πολυτεχνείου» και «Συνήγορος του «ΚΥΠατζή Βούτση», ετοιμάζει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ», δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Είναι ένα προκλητικό δημοσίευμα καταφανέστατα ψευδές και συκοφαντικό. Είναι ένα άθλιο και διατεταγμένο δημοσίευμα με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.
Όμως κανένας άθλιος ψεύτης και κανένας συκοφάντης σκευωρός δεν μπορεί να σπιλώσει τα Πρόσωπα, που αδιαμφισβήτητα συμμετείχαν με ενεργή στάση και πρωταγωνιστική δράση τόσο στην σθεναρή αντίσταση ενάντια στο φασιστικό καθεστώς της Χούντας την περίοδο 1967 – 1974 όσο και στους διαχρονικούς αγώνες για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της προόδου στη χώρα μας.

Κανένα κατάλοιπο της Χούντας και κανένα φασιστοειδές φερέφωνό της στο όνομα των δικών του ανόμων, σκοτεινών και παρακρατικών σκοπιμοτήτων δεν μπορεί να πλαστογραφήσει και να παραχαράξει τη σύγχρονη ιστορία με αυταπόδεικτα ψέματα, με στημένες και γελοίες πολιτικές προβοκάτσιες.

Σε κάθε περίπτωση η ιστορία της αντιδικτατορικής αντίστασης, η ιστορία του Πολυτεχνείου και της γενιάς του είναι γραμμένες με αδιαμφισβήτητες αλήθειες.

Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες είναι σηματοδοτικές με τις διώξεις, με τις φυλακίσεις, με τις εξορίες, με τα βασανιστήρια, με τον πόνο και το αίμα χιλιάδων ασυμβίβαστων αγωνιστών για τη Δημοκρατία, την Ελλάδα, την ελευθερία και την πρόοδο.

Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες γεννούν το ασίγαστο μίσος και τις αθλιότητες των χουντικών κατάλοιπων και των «νέο-φασιστικών» φερεφωνών τους ενάντια στους Δημοκράτες και Προοδευτικούς αντιστασιακούς αγωνιστές.

Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες είναι η δική μας τιμή, η δική μας υπερηφάνεια και η δική μας συμβολή για την κατοχύρωση των δημοκρατικών κεκτημένων, των δικαιωμάτων και των συλλογικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.


Πιστεύω ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και στο όνομα της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχετε χρέος να δημοσιεύσετε (τόσο στην εφημερίδα σας όσο και στην ιστοσελίδα σας) την παρούσα επιστολή μου (χωρίς περικοπές) με την αντίστοιχη προβολή.
Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε δημοκρατικό και νόμιμο δικαίωμά μου. Δικαίωμα που έχει κατοχυρώσει η Κοινοβουλευτική Ελληνική Δημοκρατία ως κεκτημένο για κάθε Έλληνα Πολίτη.

Με τιμή

Κώστας Λαλιώτης

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template