H Metron Αnalysis έδειχνε τη ΝΔ 3 μονάδες πιο κάτω στις Ευρωεκλογές!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Mε πρωτοφανή αμηχανία και θλίψη ένας ολόκληρος κόσμος παρακολουθεί τη Φώφη Γεννηματά να του στερεί και τον παραμικρό λόγο να
ψηφίσει ΚΙΝΑΛ. Είναι τέτοια η πολιτική της ανασφάλεια που εκτός από τον Βενιζέλο έκοψε με εξίσου ανήθικο τρόπο και τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος μήνες τώρα έδωσε έναν ωραίο αγώνα για τον δήμο της Αθήνας αβοήθητος από μηχανισμούς.

Aπό τον Ian Ford



Το μόνο που απομένει στην κα Φώφη είναι να σκίσει την κομματική της ταυτότητα και να προσχωρήσει στον Σύριζα, εδώ που την περιμένουν οι σύντροφοι Κουρουμπλής, Σπίρτζης, Κοτσακάς, κλπ.

Η Φώφη Γεννηματά με αυτές τις αποφάσεις της έδειξε το πολιτικό της εκτόπισμα και να δεχθούμε ότι με τον Βενιζέλο είχε πρόβλημα, τον Γερουλάνο όμως που πήρε 13% στον δήμο της Αθήνας γιατί τον έκοψε; Εχει να δώσει κάποια πειστική απάντηση; Η πιστεύει ότι απευθύνεται σε χαχόλους; Η κ. Γεννηματά ας μην έχει ψευδαισθήσεις: To βράδι της Κυριακής 7 Ιουλίου θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα καθώς μαζί με τον Τσίπρα (που έσπαγε καρέκλες και τραπέζια στη Κουμουνδούρου το βράδι των ευρωεκλογών) θα είναι oι μεγάλοι ηττημένοι.

Όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας το ΚΙΝΑΛ καταποντίζεται.

Πρόκειται για χαμένη ψήφο και οι ψηφοφόροι του το εγκαταλείπουν.

Ιδού τι δείχνουν οι μετρήσεις>


ΝΔ 42%

ΣΥΡΙΖΑ 21%

ΜΕΡΑ 25 8%

ΚΚΕ 5,8%

ΧΑ 5,5%

ΚΙΝΑΛ 5%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,8%


Αυτή τη πραγματικότητα προσπαθούν να αναστρέψουν με δημοσκοπήσεις σαν κι αυτή της Metron Analysis που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Φαναράς εμφάνισε τον Τσίπρα στο 29% και τη Φώφη στο 7,7%.
ΝΔ: 39,8

ΣΥΡΙΖΑ:29,6

ΚΙΝΑΛ: 7,7

ΚΚΕ: 4,8

ΧΑ: 4,7

ΜεΡΑ25: 3,6%

Ελληνική Λύση: 2,5%



Είναι ο ίδιος δημοσκόπος και η ίδια εταιρία που μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές έδινε την διαφορά στις 6,7 μονάδες-δηλαδή 3 μονάδες πιο κάτω από το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα στις δημοσκοπήσεις της δεν υπήρχε η Μέρα 25 του Βαρουφάκη. Αίφνης οι ερευνητές του Φαναρά ανακάλυψαν και το κόμμα του Γιάνη!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, μία εβδομάδα πριν τις η ΝΔ βρίσκεται μπροστά με 6,7 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,3%, έναντι 23,6% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα, αναδεικνύεται το ΚΙΝΑΛ με 6,2%, ενώ ακολουθούν η ΧΑ με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,9%, η Ελληνική Λύση με 1,7% και η Ένωση Κεντρώων με 1,4%. Από 1,2% σημειώνουν Ποτάμι και Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, στην κάλπη των ευρωεκλογών δεν θα προσέλθει το 4,1% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 12,5%.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template