ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουλίου 2019

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα συναισθήματά σου υπό έλεγχο, καθώς και μια ταπεινή στάση, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους στον εργασιακό σου χώρο. Πέραν των επαγγελματικών, μια πολύ περίπλοκη προσωπική κατάσταση μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τις σχέσεις σoυ. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σας… Εάν είσαι αδέσμευτη, ίσως να αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα, ως προς το πιο άτομο να διαλέξεις, ανάμεσα σε δύο ενδιαφερόμενους!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα διαπιστώσεις ότι όλες οι δουλειές σου θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σου και θα έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις και να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου. Το σημαντικό ωστόσο σημείο που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή είναι η διατροφή σου! Απόφυγε τα πρόχειρα γεύματα, εξωτικές κουζίνες ή χώρους εστίασης αμφίβολης ποιότητας! Το βράδυ μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνεις κάποιους απολογισμούς δράσης! Είναι απαραίτητο να ορίσεις μελλοντικά ορόσημα στη ζωή σου. Μην απορρίψεις αβασάνιστα ριζικές αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Εάν δεν σε ικανοποιεί η τρέχουσα δουλειά σου, μην φοβάσαι να αδράξεις μια ευκαιρία για επαγγελματική ανεξαρτησία ή να αναζητήσεις μια άλλη δουλειά. Το απόγευμα ωστόσο αυξάνεται ο κίνδυνος σωματικής βλάβης! Να είσαι εξαιρετικά προσεκτική στη φροντίδα του σπιτιού και να αποφύγεις επιπόλαιες και επικίνδυνες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σου μπορεί να χαρακτηρίζεται από μονοτονία, που θα οφείλεται κυρίως στην απάθειά σου και την έλλειψη κινήτρων να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ωστόσο, αν έχεις προγραμματίσει κάτι πραγματικά σημαντικό για σήμερα, καλό θα ήταν να ξεφύγεις από την παθητική σου στάση με κάθε δυνατό τρόπο για να μην δυναμιτίσεις μια προσπάθεια που πιθανόν να χρειάστηκε χρόνο και κόπο για να φτάσεις στο σημείο αυτό. Οποιοδήποτε είδος ομαδικής εργασίας είναι ευπρόσδεκτη ευλογία για σένα σήμερα! Θα μπορέσεις να βγεις ευκολότερα από την απάθειά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ιδέες που θα δώσουν πνοή στη δημιουργικότητα ή την επιχειρηματικότητά σου.


ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι σημαντικό να επικεντρώσεις την προσπάθειά σου σε ένα και μόνο ζήτημα! Και αφού αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που θα κυνηγήσεις, να μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή για την επιτυχία σου! Δεν είναι καλή μέρα ωστόσο για κοινωνικοποίηση. Μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τα προσωπικά σου σχέδια ή τις δημιουργικές σου προσπάθειες με άλλους. Το βράδυ καλό θα ήταν να φροντίσεις τον εαυτό σου και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σου. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, που θα σε βοηθούσε να ανεβείς ψυχολογικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κράτησε τις ισορροπίες σήμερα, αποφεύγοντας τα άκρα. Ούτε ο υπερβολικός ενθουσιασμός στα επαγγελματικά είναι καλός, ούτε όμως και η κατάθλιψη ή το άγχος. Φρόντισε να είσαι συναισθηματικά ισορροπημένη για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσει σου. Εάν υπάρχει η ανάγκη, αναζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου, να σε βοηθήσει σε ό,τι δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις. Μην επιτρέπεις στο στρες να σε συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει.


ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνεις το στρες να κυριέψει και να υπαγορέψει τους ρυθμούς της μέρας, για να μην καταστρέψεις με επιπόλαιες κινήσεις υπό το κράτος πανικού ό,τι με κόπο έχτισες. Εστίασε στις λεπτομέρειες και όλα θα πάνε καλά. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα από τους ανωτέρους σου ή να λάβεις ένα δώρο-έκπληξη από συγγενείς σου. Μην εκπλαγείς επίσης εάν έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιο άτομο που έχεις προ πολλού ξεγράψει από τη ζωή σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιους στόχους στα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα, τόσο για την πνευματική σου αναγέννηση, όσο και για την σωματική σου ανανέωση. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία είναι πειραματισμοί στα αισθηματικά σου! Απόφυγε φλερτ με άτομα που μόλις συνάντησες, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Επίσης, μην ξοδεύεις τις αποταμιεύσεις σου σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Θα παρουσιάσουν προβλήματα και θα κλαις τα χρήματα σου…


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σου. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σε απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεων σου. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σου ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σου, που ίσως θα ήθελες να περάσεις χαλαρά. Ίσως να καταφέρεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να χαλαρώσεις, αλλά μην το θεωρείς δεδομένο. Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειάς σου να μην σου αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σε εκνευρίσει. Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά εάν είσαι αδέσμευτη, πιθανότατα στο διαδίκτυο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου ίσως σήμερα να είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντιπάλου σου. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώσε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειάς σου. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου. Σε περίπτωση ταξιδιού, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή!


ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένειά σου. Αναζήτησε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σου, ώστε η διάθεσή σου να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσεις την ημέρα σου διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ. Θα πρέπει να καλωσορίσεις κάθε δραστηριότητα που σου φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template