Ο Ελληνας δημοσιογράφος των 24.000 ευρώ και η επιστημονική επιτροπή του Βρούτση

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Πολύ σωστά ο πολυάσχολος κ. Βρούτσης εξασφάλισε μέρος από τον πολύτιμο χρόνο του για να βγει στο γυαλί του ΣΚΑΙ και να αποκαλύψει ότι ο
φαύλος Κατρούγκαλος και η πρώην γραμματέας του Αχτσιόγλου ετοιμάζονταν να δώσουν συντάξεις 24.000 ευρώ μηνιαίως σε μηχανικούς, συμβολαιογράφους, δικηγόρους και δημοσιογράφους!

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Αναρωτιέται κανείς λοιπόν ποιος είναι ο δημοσιογράφος που αξίζει να παίρνει σύνταξη 24.000 ευρώ μηνιαίως; Ποιος είναι αυτός ο σούπερ-ντούπερ δημοσιογράφος και ποιοι είναι αυτοί οι μηχανικοί; Όχι πως υπάρχει κάτι προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους απλά οι συντάξεις τους είναι ο καθρέφτης της Κολομβίας των Βαλκανίων που αντιστέκεται σε κάθε μεταρρύθμιση μετά από 10 χρόνια Μνημόνια.

Βγήκε λοιπόν ο κ. Βρούτσης και είπε στον ΣΚΑΙ ότι «ήδη μια επιστημονική ομάδα εξετάζει αλλαγή νόμου», ενώ μέχρι τότε δόθηκε εντολή να παγώσει η έκδοση αυτών των συντάξεων.
Η θέση μας: Δράση κε Βρούτση, τώρα! Πόσο θα μας κοστίσει η επιστημονική επιτροπή και πόσο χρόνο θα χάσουμε; Αφήστε τις επιτροπές και κάντε τη δουλειά σας με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς πολλά λόγια για να μην επιστρέψει το φάντασμα του Τσίπρα.
Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, «η προηγούμενη πολιτική ηγεσία γνώριζε το θέμα αυτό για πέντε μήνες και αδιαφόρησε, αυτή είναι η υπηρεσιακή πληροφόρηση» ενώ πρόσθεσε ότι «η πληροφόρηση που έχω είναι ότι ορισμένες έχουν δοθεί, δεν τις πρόλαβα».

Όπως κατήγγειλε ο υπουργός Εργασίας υπολογίστηκαν και ήταν έτοιμες να εκδοθούν συνταξιοδοτικές αποφάσεις ύψους των 10.000 ευρώ, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 μήνα, ακόμα κα 24.000 ενώ το κόστος γι’ αυτές τις συντάξεις σε 10 χρόνια υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ!
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι προνομιούχοι, πόσοι είναι και γιατί δικαιούνται τόσο υψηλά ποσά;

Πρόκειται κυρίως για διπλοασφαλισμένους μηχανικούς του πρώην ΕΤΑΑ, δικηγόρους και συμβολαιογράφους του πρώην Ταμείου Νομικών, διευθυντές ΔΕΚΟ αλλά και δημοσιογράφους.

Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είχε εντοπίσει την στρέβλωση και καθυστερούσε την έκδοση αυτών των «φουσκωμένων» συντάξεων μέχρι να δει πώς να χειριστεί το θέμα στα κρυφά.
Ωστόσο, συνταξιούχος του ταμείου νομικών που περίμενε να εκδοθεί η σύνταξή της, ύψους 15.000 ευρώ, προσέφυγε στα δικαστήρια ζητώντας να ξεπαγώσει η έκδοση της σύνταξης.









Μια και μιλάμε για Ελληνα δημοσιογράφο που περιμένει να πάρει 24.οοο ευρώ σύνταξη στις παραπάνω φωτό βλέπετε την Kristie Lu Stout που είναι η ανταποκρίτρια του CNN στο Hong Kong και κατά τη γνώμη μας η πιο ωραία γυναίκα δημοσιογράφος του κόσμου των ΜΜΕ.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template