ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου 2019

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Αλίντα Κανάκη για το tife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός
Η Κυριακή αυτή θα φέρει κόπωση. Ίσως υπάρξει κάτι ευχάριστο, που θα προκύψει όμως αφού ολοκληρώσεις τις εκατοντάδες εργασίες σου. Αργά το βράδυ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή συζήτηση με έναν από τους συγγενείς σου, πιθανώς μια συζήτηση για το οικογενειακό μέλλον. Εάν είσαι αδέσμευτη, αναζήτησε το άλλο σου μισό με τη βοήθεια του διαδικτύου! Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης!


Ταύρος
Η μέρα δεν επιτρέπει να διαχωρίσεις τους ανθρώπους σε καλούς ή κακούς. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να αγνοήσεις την προσωπική σου άποψη, έστω κι αν χρειάζεται να υποκριθείς ότι σέβεσαι τον συνομιλητή σου. Το απόγευμα ευνοεί τα ψώνια. Θα υπάρξει η ευκαιρία να αγοράσεις κάποια πράγματα που θέλεις ή χρειάζεσαι, σε πολύ λογικές τιμές. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι πιο κοντά στην οικογένειά σου. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί πιθανώς την υποστήριξή σου.

Δίδυμος
Αρκεί να θέλεις να βρεις τις πραγματικές αιτίες πίσω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, για να αρχίσεις να τα επιλύεις με επιτυχία. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές σου τακτικές ή ακόμη και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στο τέλος της μέρας δεν αποκλείεται κάποια ευχάριστη έκπληξη! Εάν είσαι ελεύθερη δεν χάνεις τίποτε να κοινωνικοποιηθείς, καθώς κάπου εκεί έξω μπορεί να κυκλοφορεί ένα πρόσωπο που θα κινήσει την προσοχή σου.


Καρκίνος
Η μέρα θα φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας! Είναι μια δυναμική μέρα, με έντονους ρυθμούς αλλά και υψηλή δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και εμπνευσμένα μελλοντικά σχέδια. Άκουσε τις συμβουλές και υποδείξεις φίλων ή ατόμων απόλυτης εμπιστοσύνης! Υπάρχει η πιθανότητα κάποια από αυτά που θα σου προτείνουν να δώσουν πολύτιμες λύσεις και να εξαλείψουν τις τρέχουσες δυσκολίες σου. Η βραδιά υπόσχεται να φέρει μια θετική λύση!

Λέων
Μια ανασφάλεια για τις ικανότητές σου πλανάται σήμερα στον αέρα… Υπάρχει όμως η μεγάλη πιθανότητα, αυτή η ανασφάλεια να μην επηρεάσει τη συνήθη ζωή σου. Να είσαι προσεκτική, όμως, αν έχεις προγραμματισμένη μια δημόσια εμφάνιση ή μια σημαντική συζήτηση και να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια, να οικοδομήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή θα φέρει μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά για σένα που είσαι αδέσμευτη που αναζητάς την αγάπη και το ρομαντισμό. Εάν είσαι δεσμευμένη θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου.

Παρθένος
Αυτή η μέρα θα έχεις την αίσθηση ότι είναι ατελείωτη… Πολλές υποχρεώσεις, πολλά αναπάντεχα συμβάντα, αλλά με την ενέργεια που διαθέτεις και την επιμονή σου θα τα καταφέρεις περίτρανα. Θα είναι επίσης χρήσιμο να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου. Το απόγευμα μπορεί να εμπνεύσεις ρομαντισμό και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Εάν αναζητάς το άλλο σου μισό, δεν θα πρέπει να απορρίψεις προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί έξω παραμονεύει ο έρωτας!

Ζυγός
Κάποιες σκοτεινές σκέψεις βασανίζουν σήμερα το μυαλό σου. Μπορεί επίσης να έχεις την αβεβαιότητα, εάν ο στόχος για τον οποίο παλεύεις, είναι ο σωστός ή εάν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που βιώνεις. Συνιστάται να αναλύσεις την κάθε πτυχή προσεκτικά και να βάλεις στη σειρά τις προτεραιότητές σου. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στιλ σου, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, ασχολήσου με την ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου και την εξάσκηση νέων, δημιουργικών ασχολιών.

Σκορπιός
Συνιστάται ηρεμία και ησυχία σήμερα, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα ενέργεια σου είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σου πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεσαι σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σε παραπλανήσει και να σε οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Τοξότης
Είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα, κατά την οποία θα περιβάλλεσαι από πλήθος φίλων και γνωστών, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποια καταπληκτικά μέρη. Μεταξύ αυτών είναι πιθανό να βρεις κάποιους ομοϊδεάτες, νέους υποστηρικτές των ιδεών σου ή παθιασμένους οπαδούς σου. Απόφυγε ωστόσο να ενθουσιαστείς και να καβαλήσεις καλάμι, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες δραστηριότητες. Η μέρα δεν προσφέρεται επίσης για τολμηρά συναισθηματικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.


Αιγόκερως
Δεν αναμένονται συγκλονιστικές στιγμές σήμερα, πέρα από το ενδεχόμενο, να βιώσεις μια έκπληξη. Αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να προέρχεται από μια ενδιαφέρουσα και αναπάντεχη γνωριμία, από ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή από την αναβίωση μιας ρομαντικής σχέσης που αντιμετωπίζει πρόβλημα ή διακόπηκε απότομα. Η μόνη αρνητική εξέλιξη της ημέρας μπορεί να είναι οι μεγάλες δαπάνες σου για ακριβές αγορές. Μην βιάζεσαι να αντικαταστήσεις ένα αντικείμενο ή ένα έπιπλο που έχει υψηλό κόστος, γιατί μετά από μερικές ημέρες, το ίδιο αντικείμενο θα το βρεις φθηνότερο.


Υδροχόος
Αν θέλεις, μπορείς να μετατρέψεις αυτήν την Κυριακή σε μια μικρή γιορτή! Θα πρέπει μόνο να έχεις την επιθυμία να περάσεις καλά και να περιβάλλεσαι από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σου. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσεις την ηρεμία σου και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψεις στους φίλους σου να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσένα. Δεν θα ήταν κακό να διαθέτες λίγες ώρες για να σκεφτείς τις λεπτομέρειες ενός μεγάλου project που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ιχθείς
Η Κυριακή σου υπόσχεται ηρεμία και απλότητα, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Απόφυγε να μετακινηθείς, μόνο και μόνο για να κάνεις κάτι και να φύγεις από το σπίτι. Δεν πρέπει επίσης να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα και απότρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστριβές από ζήλια ή ανώριμες συμπεριφορές. Αφιέρωσε χρόνο για την καλλιέργεια του πνεύματος σου ή στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών για την καριέρα σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template