ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου 2019

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Μην υπεραναλύεις τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σου σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεσαι μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψε την προσοχή σου στο να μάθεις καινούρια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σου, όσο και για την προσωπική σου βελτίωση, την πνευματική. Πρόσεξε τα έξοδά σου και πάνω από όλα δώσε προσοχή στη διαίσθησή σου κατά τη διάρκεια της μέρας, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να σου επιβάλει τον περιορισμό.



ΤΑΥΡΟΣ
Δέχεσαι έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σήμερα και όλα είναι εναντίον σου, από το αυτοκίνητο σου, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ακόμη και τον εκτυπωτή σου. Τα νεύρα σου θα είναι πάνω από το κεφάλι σου, κάτι που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σου με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να σε πιέζει αρκετά. Το απόγευμα, όταν πια θα έχεις αφήσει πίσω σου τα προβλήματα με τη σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξαναχτίσεις τις γέφυρες που γκρέμισες το πρώτο μισό της μέρας. Χαλάρωσε με ψώνια, εάν σε παίρνει οικονομικά, ή προγραμμάτισε τις διακοπές σου ή μια μικρή απόδραση.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Άκουσε τη διαίσθηση σου σήμερα, ειδικά εάν πρόκειται για ζητήματα συναισθηματικής φύσης! Στον οικονομικό τομέα προγραμμάτισε με προσοχή τα έξοδά σου και λάβε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχεις μια ασφάλεια για κάθε ενδεχόμενο. Μην ενθουσιάζεσαι με πράγματα που σου φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως, θα είναι παραπλανητικά. Μην κοινοποιείς επίσης τα σχέδιά σου σε συναδέλφους που δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και τη φιλική τους στάση απέναντί σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, είτε πρόκειται για την προσωπική σου ζωή, είτε για τα επαγγελματικά σου. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου, σκέψου προσεκτικά και ανάλυσε στο έπακρο όλες τις πλευρές του ζητήματος που αντιμετωπίζεις. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με φίλους που τους εμπιστεύεσαι και ζήτησε τη γνώμη τους, ώστε να μην σου ξεφύγει κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Γιατί οποιαδήποτε παράλειψη ή μια βιαστική και επιφανειακή επιλογή θα γίνει εμφανής στη ζωή σου πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόσουν.


ΛΕΩΝ
Έχεις μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλεις να ασχοληθείς με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής. Με το να χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο όμως δεν θα αποφύγεις τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρε μια βαθιά ανάσα, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και αγωνίσου για όλα εκείνα που πιστεύεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για να αντιμετωπίσεις όλες στις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις που θα κυριαρχήσουν στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, θα πρέπει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο για να βρεις τους συμβιβασμούς που ενδείκνυται κατά περίπτωση. Εκεί που δεν μπορεί να λειτουργήσει ωστόσο μια τέτοια προσέγγιση είναι τα οικονομικά σου. Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου πρέπει να είσαι προσεκτική στη διαχείρισή σου, ειδικά με τις αποταμιεύσεις σου! Γιατί το μέλλον είναι άδηλο. Το βραδάκι χαλάρωσε, κάνε μια βόλτα ή πέρασε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τους φίλους σου.


ΖΥΓΟΣ
Ίσως διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είσαι χαμένη στις ονειροπολήσεις σου. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σου είναι ρουτινιάρικη και μπορείς να «ταξιδέψεις» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρεις αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας, μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο! Να το έχεις κατά νου και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσεις τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απόλαυσε δημιουργικές δραστηριότητες!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άκουσε τη διαίσθησή σου σήμερα και χειρίσου τις καταστάσεις με προσοχή. Με τον τρόπο αυτό θα βρεις το μονοπάτι που θα οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου, χωρίς μεγάλες προσπάθειες. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες δεν θα ήταν κακό να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε φιλικά πρόσωπα ή στην οικογένειά σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα παρόν στην στιγμή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προβλέπεται να σου χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σου. Το χιούμορ σου ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξεις σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σου άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσεις κάποιον, που θα σου το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρεις μπροστά σου αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσεις σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σου κινήσεις, τα οικονομικά σου δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσουν με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον 2ο οίκο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μέρας! Μια εργασία που υπολόγιζες να ολοκληρώσεις απρόσκοπτα και στην ώρα της, θα παρουσιάσει επιπλοκές και θα σημειωθούν καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν, γιατί θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και χρόνος από την πλευρά σου. Εάν έχεις δική σου επιχείρηση, τα μάτια σου στο προσωπικό! Όσο για τα συναισθηματικά σου, αν είσαι αδέσμευτη χρησιμοποίησε λίγο τη φαντασία σου, για να σου βγει το ραντεβού που θέλεις, ενώ αν είσαι δεσμευμένη για να ανανεώσεις τη σχέση σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην εμπιστεύεσαι σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχεις εσύ και να σε οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σου, να θελήσουν να σε παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Με τον Ήλιο από τον Καρκίνο στον 2ο οίκο σου θα πρέπει επικοινωνιακά να διατηρήσεις πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σου!


ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να έχεις σήμερα πολύ καλές ιδέες, που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη στο μέλλον. Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεσαι στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτεις στόχους για το μέλλον και να κίνησε σταθερά προς την επίτευξη τους. Πρόσεξε κατά τη διάρκεια της μέρας τα άτομα που σε πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτα τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template