ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 9 Ιουλίου 2019

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Αλίντα Κανάκη για το tlife
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Κάτι που άφησες για πολύ καιρό ανεκμετάλλευτο, θα συνειδητοποιήσεις σήμερα ότι μπορεί να σου αποφέρει αρκετά χρήματα, βελτιώνοντας την οικονομική σου κατάσταση σημαντικά. Απόφυγε στον εργασιακό σου χώρο εντάσεις και προστριβές για χαζούς λόγους και επικεντρώσου στην προσπάθειά σου και στη δουλειά σου. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσουν και οι ανώτεροί σου να εκτιμήσουν την αξία σου. Το να μαλώνεις σε ποια θέση θα καθίσεις ή τι θέα θα έχει το γραφείο σου, γιατί περί αυτού πρόκειται, ελάχιστα έχει να κάνει με την ουσία…

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων, τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και στην προσωπική σου ζωή, και δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις ούτε λεπτό! Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς για την ασφάλειά σου και απόφυγε βιαστικές ενέργειες. Πέρα από αυτό το δεδομένο, η μέρα σου είναι ιδανική επικοινωνιακά ή δημιουργικά. Ο παιδαγωγικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσεις σε άτομα νεότερης ηλικίας ή με μικρότερη εμπειρία από τη δική σου θα σου αφήσει μια βαθιά ικανοποίηση. Απόφυγε όμως τις επισκευές κάθε είδους, καθώς και τις δαπανηρές αγορές!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα τα πράγματα στη δουλειά δεν θα ακολουθούν τους ρυθμούς που θα ήθελες! Θα υπάρχουν ανεξήγητες καθυστερήσεις, προβλήματα και ακυρώσεις. Εάν δουλεύεις με το κομμάτι, τότε σίγουρα θα επηρεαστεί το εισόδημά σου. Από άποψη όμως φυσικής κατάστασης αναμένεται να είσαι εξαιρετικά! Προσοχή μόνο στα νεύρα σου, γιατί οι εκνευρισμοί με τα απρόοπτα θα είναι μεγάλοι! Στον συναισθηματικό όμως τομέα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Εάν έχεις χωρίσει πρόσφατα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να σου τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σου και να σου ζητήσει να βρεθείτε για να τα ξαναβρείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, με τον εαυτό σου πρώτα, και μετά με τους γύρω σου, για το τι είσαι σε θέση να κάνεις και τι όχι. Εάν μια δουλειά που πρόκειται να σου αναθέσουν ξεπερνά τις δυνατότητές σου, καλύτερα είναι να το πεις από την αρχή και να ζητήσεις βοήθεια για την διεκπεραίωσή της. Σε στιγμές θα ήταν επίσης πολύ καλό, εάν έχεις τα χρονικά περιθώρια, να επανεξετάσεις στο μυαλό σου τα πρόσφατα συμβάντα είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στην επαγγελματική, πριν οδηγηθείς σε συμπεράσματα που μπορεί να είναι αυθαίρετα. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στη ζωή σου, ας πούμε στη διατροφή σου ή αναφορικά με την άσκησή σου. Μην υπερβάλεις όμως, γιατί θα τα παρατήσεις πριν δεις αποτελέσματα. Κάνε μικρά και σταθερά βήματα!



ΛΕΩΝ
Σήμερα θα έχεις μια ιδιαίτερη ακτινοβολία, αυτή που θα προσελκύει τα βλέμματα των γύρω σου και θα αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού! Εκμεταλλεύσου την τονισμένη σου γοητεία εάν αναζητάς νέο συνεργάτη και κάνε τις επαφές που είναι απαραίτητες. Απόφυγε όμως να αναμείξεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί θα αποτύχουν και τα δύο! Η μέρα αυτή γίνεται επικίνδυνη εάν είσαι σε σχέση, γιατί ο ναρκισσισμός σου μπορεί να φέρει τα επάνω κάτω στη σχέση σου. Σε περίπτωση σύντομων επαγγελματικών ταξιδιών ή δημιουργικών προσπαθειών, το αποτέλεσμα αναμένεται θετικό!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε την τάση σου για ηρωισμό και αλτρουιστική θυσία, εάν πρόκειται για άτομα που δεν τα γνωρίζεις. Θα πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Διαφύλαξε αυτά τα απίστευτα αξιόλογα χαρακτηριστικά για τους δικούς σου ανθρώπους, αυτούς που ξέρεις και εμπιστεύεσαι. Ένας συνάδελφος, συνεργάτης ή γείτονάς σου μπορεί να βασιστεί στον εύπιστο χαρακτήρα σου και να σου κάνει ζημιά! Κατά τα άλλα η μέρα σου θα κυλίσει αργά και ομαλά. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για κοινωνικοποίηση με τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου ή για κάποιες παρεμβάσεις στιλιστικού περιεχομένου. Και ίσως μέσα σε μια χαλαρή μέρα να σκεφτείς και να αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως αισθανθείς την ψυχρή στάση κάποιον ατόμων απέναντί σου. Μπορεί να πρόκειται για μακροχρόνιους φίλους, που θα αισθανθείς ότι απομακρύνονται από κοντά σου, ίσως και συνεργάτες που τους στάθηκες στο παρελθόν να σου γυρίσουν για ανεξήγητους λόγους την πλάτη. Μην αφήνεις την απογοήτευση και την ενδεχόμενη μοναξιά να σε πάρει από κάτω. Υπάρχει και το διαδίκτυο άλλωστε, με τις άπειρες δυνατότητες γνωριμιών. Εναλλακτικά ασχολήσου με τη διεύρυνση των γνώσεών σου ή απόλαυσε ένα χαλαρό απόγευμα με το αγαπημένο σου βιβλίο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καινούριες και πρωτοποριακές κατά την άποψή σου ιδέες σου δεν θα βρουν την ανταπόκριση που φανταζόσουν και περίμενες. Η μέρα δεν είναι επίσης κατάλληλη για ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Εάν σκοπεύεις να κάνεις μια παρουσίαση για κάτι καινούριο που προετοιμάζεις, καλύτερα είναι να περιμένεις μια πιο θετική χρονική στιγμή! Είναι όμως μια ιδανική ευκαιρία να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε εσωτερικά σου τραύματα και να προσπαθήσεις να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος, ενδεχομένως και με μια επίσκεψη σε έναν ειδικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου σήμερα θα τρέχει με τρελές ταχύτητες και δεν θα βρεις ούτε στιγμή ηρεμίας. Ίσως να οφείλεται αυτό σε ένα πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και στις πολλές κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Εάν είσαι δεσμευμένη, αναμένεται να επενδύσεις αρκετές από τις ελεύθερες ώρες σου, προσπαθώντας να δώσεις λύση σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια και στήριξή σου. Η ξεκούραση ή η χαλάρωση είναι σήμερα μια άγνωστη λέξη για σένα. Τις λίγες στιγμές που θα έχεις για τον εαυτό σου, αφιέρωσέ τες στην ξεκούραση και την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσεις την προσοχή των ανωτέρων σου σήμερα, με την ολοκλήρωση μιας χρονοβόρας δουλειάς ή με τις νεωτεριστικές σου ιδέες για μια καινούρια γραμμή παράγωγης ή μια νέα διαδικασία. Οι δημιουργικές σου ιδέες θα είναι πολύτιμες! Από την άλλη όμως, θα έχεις την τάση να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Αψηφώντας την καλή σου ανατροφή, τη λογική και το τακτ σου, θα ανακατευτείς σε υποθέσεις, με καλή πρόθεση μεν, αλλά χωρίς λόγο. Καλά θα ήταν να προσπαθήσεις να λύσεις μερικά από τα δικά σου προβλήματα, αντί να ανακατεύεσαι σε ξένες δουλειές. Και έχεις αρκετά άλυτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απαγορεύεται αυστηρά να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις με τα οικονομικά σου σήμερα! Υπάρχει το ενδεχόμενο, ένα project που σου φαίνεται πολλά υποσχόμενο, να ροκανίσει όλες σου τις αποταμιεύσεις και να σε χρεώσει κιόλας! Προσοχή λοιπόν σε τι εμπλέκεσαι! Επικέντρωσε τις προσπάθειες και την προσοχή σου σήμερα σε σπίτι και προσωπική ζωή, τομείς που είναι ακίνδυνοι για σένα. Καθάρισε τον προσωπικό σου χώρο, ξεφορτώσου πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι, δημιούργησε χώρο για το νέο στη ζωή σου. Εναλλακτικά μπορεί να σκεφτείς να αλλάξεις σπίτι, αφήνοντας πίσω σου τα παλιά και ξεκινώντας τη ζωή σου σε νέα βάση.


ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα βρεθείς στη σκιά πολύ πιο φωτεινών και πετυχημένων ανθρώπων στον επαγγελματικό σου χώρο! Ίσως να αναγκαστείς από τις καταστάσεις να αλλάξεις θέση εργασίας και να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον, κάτι που δεν θα σου αρέσει, αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις και τίποτε για να το αποφύγεις. Όσο αφορά στα αισθηματικά σου, σήμερα παρουσιάζονται πολύ καλές ευκαιρίες! Η πιθανότητα να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση, εάν είσαι ελεύθερη, είναι πολύ μεγάλη! Εάν είσαι σε μια σταθερή σχέση, σήμερα θα μπορέσεις να καλυτερεύσεις σημαντικά το κλίμα στη σχέση. Ίσως δε να αποφασίσεις από κοινού με το ταίρι σου να κάνεις το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση, είτε είναι μια επίσημη δέσμευση, είτε με την επέκταση της οικογένειάς σου με ένα νέο μέλος.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template