Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice (pics & video)

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice. Κατέστρεψαν
γραφεία με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας.

Κάποιος από τους εργαζόμενους τράβηξε βίντεο αποτυπώνοντας τις στιγμές αγωνίας που έζησαν. «Κάποιος να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία!» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει εναγώνια ενώ ακούγονται καθαρά οι θόρυβοι από τους βανδαλισμούς που προξενούν τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Σύμφωνα με την ανάρτηση των μελών της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας έγινε σε συνέχεια της χθεσινής τους «εφόδου» στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τον τραγικό θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας Γκαϊανέ Κασαρτζιάν και το σχόλιο που είχε αναρτήσει η εφημερίδα και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. «Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση», γράφουν χαρακτηριστικά.


ΝΔ για την επίθεση στην Athens Voice: Οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται!


Η Νέα Δημοκρατία τοποθετήθηκε για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην εφημερίδα Athens Voice, χαρακτηρίζοντάς την επίθεση στη Δημοκρατία

Η ανακοίνωση:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία.

Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται.

Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σταύρος Θεοδωράκης: Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο

Την επίθεση στην Athens Voice καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter o Σταύρος Θεοδωράκης. «Μασκοφόροι με λοστούς έσπασαν την Athens Voice. Στο παρελθόν την είχαν κάψει. Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο – τρεις μέρες πριν τις εκλογές και ενώ οι απειλές ξεχείλιζαν στο σκοτεινό διαδίκτυο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο και όχι μόνο οι βάνδαλοι.
Κουράγιο παιδιά», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Θεοδωράκη:
Μασκοφόροι με λοστούς έσπασαν την Athens Voice. Στο παρελθόν την είχαν κάψει. Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο - τρεις μέρες πριν τις εκλογές και ενώ οι απειλές ξεχείλιζαν στο σκοτεινό διαδίκτυο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο και όχι μόνο οι βάνδαλοι.
Κουράγιο παιδιά.

66 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Πως σχολιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλο τον θάνατο της νοσοκόμας

«Λειτουργεί, δεύτερον, ως κίνητρο αναζήτησης της αλυσίδας γεγονότων που οδήγησαν στον τραγικό και τόσο άδικο θάνατο της Γκαιντέ Κασαρτζιάν στο νοσοκομείο Νίκαιας» συνεχίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας το περιστατικό που αποτέλεσε πρόφαση των μελών του Ρουβίκωνα να εισβάλουν στα γραφεία της Athens Voice. «Τόσες ημέρες κάποιοι κοιτούν το δάκτυλο και όχι το φεγγάρι. Τα άλλα, σε σχέση με το επίπεδο ασφαλείας και τη διάχυση της βίας έχουν ειπωθεί δυστυχώς πολλές φορές» συνέχισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.



Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης που δημοσίευσε ο Ρουβίκωνας και η ανακοίνωσή του



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τα γραφεία της Athens Voice












Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template