Και το όνομα αυτής; Αικατερίνα-Belita! Βάφτισαν τον «καρπό» του έρωτα τους Γ.Κούστας-Δ.Μέρμηγκα.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τον καρπό του έρωτά τους βάφτισαν πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα και το ευτυχές ζεύγος είναι πλέον… πανευτυχές!

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγος του Δήμητρα επέλεξαν να βαπτίσουν την μικρή τους κόρη, στο νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα.

Τα πριγκιπικά βαφτίσια έγιναν με την ίδια μεγαλοπρέπεια που έγινε και ο γάμος του λαμπερού ζεύγους 1 χρόνο πριν στο Σορέντο της Ιταλίας!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 29 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Κτήμα Βούλγαρη και μετά ακολούθησε δεξίωση στο Αχίλλειον με το μενού να επιμελείται ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου.
Το «παρών» έδωσαν ηχηρά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά ονόματα, ενώ την παράσταση έκλεψε η νεοφώτιστη μικρή αλλά και η σύζυγος του εφοπλιστή για τις στυλιστικές της επιλογές και το εξαιρετικό γούστο της.Η Δήμητρα Κούστα στο Αχίλλειο της Κέρκυρας, όπου έγινε η δεξίωση

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα της γλυκιάς μαμάς της Δήμητρας, Κατερίνας Ασκούνη, αλλά όλοι τη φωνάζουν χαϊδευτικά «Bellita».
Από το βράδυ της Πέμπτης άρχισαν να δένουν στο λιμάνι του νησιού mega yachts, με πρώτο το 50μετρο «Bellita» του Γιάννη Κούστα. Εκεί ήταν και το «Mariu» της εφοπλιστικής οικογένειας Χατζηγιάννη, το «Hadia», το «Eleni και το «O’ceanos».

Το βράδυ της Παρασκευής, σ’ ένα από τα ωραιότερα κτήματα του νησιού, στο καταπράσινο από ελιές και κυπαρίσσια κτήμα Βούλγαρη, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα υποδέχονταν έναν έναν τους καλεσμένους τους σε ένα κάλεσμα- dinner το οποίο είχε διακοσμηθεί εξαιρετικά διά χειρός Φαίης Βαλλίδη.Η Δέσποινα Μοιραράκη με την Δήμητρα Κούστα

Μεταξύ αυτών ηχηρά ονόματα της «υψηλής κοινωνίας», όπως η Αλεξάνδρα Πάλλη, η Ειρήνη Νταϊφά, η Μαρίζα Φασιανου, ο Βίλυ και η Μαίρη Παναγιωτίδη, ο Χάρης και η Εμιλυ Βαφειά, ο Αλέξανδρος και η Ετα Σαμαρά, ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή, ο Μάριος και η Δέσποινα Κάτσικα, ο Κώστας, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσσαρη, η Hala Khoury, η Rana και ο Riant Zein, ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα, ο Παύλος και η Χρυσα Κανελλοπούλου, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης, η Βασιλίνα Φλωρίδη, ο Διαμαντής και η Μπέσσυ Λαιμού, ο Τάσος Ζέππος, η Νατάσσα Λιακουνάκου κ.α, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τις «Μέλισσες» και τον Χρήστο Μάστορα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Ο Χρήστος Μάστορας ξεσήκωσε τους καλεσμένους, που τον αποθέωσαν στο «Ολα μοιάζουν καλοκαίρι», τραγούδι που χόρεψαν αγκαλιά οι ερωτευμένοι γονείς-οικοδεσπότες.




Πηνελόπη Μαυρή, Διαμαντής Λαιμός, Μπέσσυ Λαιμού

Το απόγευμα του Σαββάτου, με συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγίας, που βρίσκεται στο κτήμα Βούλγαρη, η βάπτιση της Αικατερίνης Ι. Κούστα, με αναδόχους την επιχειρηματία Βασιλίνα Φλωρίδη και τον εφοπλιστή Δημήτρη Δαλακούρα.
Το μικρό εκκλησάκι είχε στολιστεί με ροζ, λευκά και κίτρινα τριαντάφυλλα, ενώ οι μπομπονιέρες και ο σταυρός της νεοφώτιστης ήταν δημιουργίες του οίκου Kessaris.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο-υπερπαραγωγή στους κήπους του Αχίλλειου, όπου την παραμυθένια διακόσμηση και το art de la table -όλο σε ροζ χρωματικούς συνδυασμούς- είχε επιμεληθεί η εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη.

Το παραμυθένιο dinner συνοδευόταν, υπό τη μουσική υπόκρουση του Ιταλού Alessandro Ristori, που ανέβασε το κέφι στα ύψη!
Ωστόσο την υπέροχη διακόσμηση με ροζ λουλούδια και το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, επισκίασαν τα διαμαντένια πολλών καρατίων κοσμήματα των επώνυμων κυριών, όπως η διπλή διαμαντένια ριβιέρα της καλλονής μητέρας Δήμητρας Κούστα, και φυσικά η μικρή «πριγκίπισσα» Αικατερίνη, που απολάμβανε τη πρώτη λαμπερή στιγμή μιας επίσης υπέρλαμπρης ζωής που την περιμένει!

Μαίρη Παναγιωτίδη, Δήμητρα Κούστα


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template