Θέμης Αδαμαντίδης: Έχω θάρρος στην ψυχή μου να το πάω μέχρι το τέλος για το δίκιο μου

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου

Συνέντευξη Τύπου- εξπρές, παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, έδωσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης , μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Θα το πάω μέχρι τέλους, είμαι καλά».
Ο τραγουδιστής έχοντας τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια δίπλα του, ξεκίνησε να μιλάει, σταμάτησε, και στη συνέχεια είπε ότι «θα το πάει μέχρι τέλους για το δίκιο του». «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου....», ξεκίνησε να λέει εμφανώς ταραγμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης και ακόμη φορτισμένος συναισθηματικά από την επίθεση που δέχθηκε. Σταμάτησε να μιλάει και κατόπιν ξεκίνησε και πάλι αφού ήπιε λίγο νερό. «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε.«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Εχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου». «Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε και αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις.

Στη συνέχεια, περιορίστηκε να πει ότι απλώς ήθελε να δουν όλοι είναι καλά, ευχαρίστησε και έβαλε τέλος στη συνέντευξη. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε το περιστατικό που είχε αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, ο τραγουδιστής είπε ότι τα έχει ήδη... περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του, αφού ήταν σαφές ότι ψυχολογικά ήταν καταρρακωμένος.
Ο κ.Κούγιας πάντως, που είχε πει ξεκινώντας τη διαδικασία ότι ο ίδιος ο κ.Αδαμαντίδης είχε απαιτήσει να γίνει η συνέντευξη, σημείωσε ότι η αστυνομία έχει κάνει «καταπληκτική δουλειά» στην υπόθεση. «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ.Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος», είπε ο κ.Κούγιας.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template