«Φωτιά» ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία. «Τριάρα» στη Φέγενορντ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 3-0 τη Φέγενορντ
στην Ολλανδία με αντεπιθέσεις «φωτιά».Ο Παναθηναϊκός ήταν… τρομακτικά αποτελεσματικός στις αντεπιθέσεις στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, επικρατώντας με 3-0 της ισχυρής Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ.

Εξαιρετικά δείγματα από τους «πράσινους», οι οποίοι παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι κι εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα τους, «πληγώνοντας» τους Ολλανδούς στην κόντρα επίθεση. Όλα αυτά στο πρώτο του «τεστ» και χωρίς καμία μεταγραφική κίνηση.
Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Μακέντα, Μπουζούκης και Βέργος.Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 και τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Στα στόπερ ήταν οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας.Δεξιά έπαιξε ο Γιόχανσον, αριστερά ο Ινσούα. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Κουρμπέλης, Δώνης και Μπουζούκης. Δεξιά ο Χατζηθεοδωρίδης, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.


Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα τους και «σκότωσαν» τη Φέγενορντ στις αντεπιθέσεις. Μόλις στο 4′, ο κορυφαίος της αναμέτρησης Χατζηθεοδωρίδης βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Χατζηγιοβάνη, αυτός με τη μία γύρισε την μπάλα παράλληλα με την εστία και ο Μακέντα πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Οι Ολλανδοί πίεσαν τους «πράσινους», έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Διούδης και το δοκάρι τους στέρησε την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του στο 22′. Ο Χατζηθεοδωρίδης έφυγε στην κόντρα, έδωσε πάσα στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Ο Μπουζούκης πήρε το ριμπάουντ και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές αλλαγές, με τους Ολλανδούς να κλείνουν το «τριφύλλι» στα καρέ του. Η Φέγενορντ πίεζε, αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που σκόραραν και πάλι. Ο Εμμανουηλίδης έκανε το σπρίντ από τα δεξιά στο 73΄και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέργο, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 0-3!


Το επόμενο φιλικό για το «τριφύλλι» είναι σε τρεις μέρες με την Μπίρσχοτ.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template