Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Θα δουλέψω σκληρά, δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες, η χώρα σηκώνει το κεφάλι και εμείς τα μανίκια - Το μήνυμά του στους Έλληνες του
εξωτερικού - Το ευχαριστώ στην οικογένειά του - «Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός»
Ενωτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του δήλωση μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής.

«Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες που δεν μας στήριξαν» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Έχω πλήρη επίγνωση της εθνικής ευθύνης, στέκομαι με σεμνότητα απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία αλλά και με δύναμη για την επόμενη ημέρα»
είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ.






Όπως τόνισε στη δήλωσή του «η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά, θέλει πάνω από όλα ανάπτυξη και ασφάλεια για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή» προσθέτοντας ότι υπάρχει ανάγκη «να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για η χώρα».
Ο νέος πρωθυπουργός απευθύνθηκε και στους Έλληνες του εξωτερικού από τους οποίους ζήτησε «να έχετε το βλέμμα και την καρδιά στραμμένη στην Ελλάδα». «Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλαξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε πως «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και ήρθε η ώρα να το δείξουμε στην πράξη».

«Ζήτησα ισχυρή εντολή που μου τη δώσατε και δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες μου» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος στο σημείο αυτό έκανε ειδική αναφορά στην οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του, για τα οποία είπε ότι «αντλώ δύναμη από την οικογένειά μου».

«Η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι και εμείς τα μανίκια, το κύρος των Θεσμών θα αποκατασταθεί, στόχος μας να κάνουμε τη ζωή καλύτερη των Ελλήνων» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δίνοντας ξανά ένα στίγμα της πολιτικής που θα εφαρμόσει είπε ότι «έχω δεσμευτεί για μείωση φόρων και ανάπτυξη που θα φέρει νέες δουλειές και για ένα αποτελεσματικό κράτος που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια. Η λογοδοσία επιστρέφει στη χώρα, δυναμώνει η φωνή μας στην Ευρώπη με στόχο τη μείωση των πλεονασμάτων».

«Δεν ζητώ περίοδο χάριτος γιατί δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία» είπε ο κ. Μητσοτάκης και έκλεισε τη δήλωσή του με τη φράση:

«Καλό βράδυ και από αυριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο λαμπερός γιατί ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας»

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template