FACEBOOK: Δεν πληρώνεις;...Τώρα θα σου δείξω εγώ!!

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Πολλοί χρήστες του facebook ειδικά οι μπλόκερ θα εχουν προσέξει τον τελευταίο καιρό οτι οι αναφορές και οι τιμωρίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα .

Η αιτίες ειναι δύο. Απο την μια τα Ελληνικά χόαξες τα οποία παίζουν τον ρόλο του «αστυνόμου» στο facebook και το οποία υποδεικνύουν πια είδηση είναι fake news,χωρίς καμία επιστημονική υπόσταση βγάζοντας κυριολεκτικά στην σέντρα των αναξιόπιστων όλα σχεδόν τα μεγάλα σάιτ όπως enikos,protothema,zougla,newbeast ακόμα και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων .


Πως μπορείτε να το...«ανακαλύψετε»; Πολύ απλά αν πάτε στο ιστολόγιο τους και γράψετε το όνομα (πάνω δεξιά του ιστολογίου) το όνομα του οποιοδήποτε ιστοτόπου.

Δεν καταδικάζουμε τα Ελληνικά Χόαξες διότι πολλές φορές εχουν ανακαλύψει απάτες αλλά ειδικά σε επιστημονικές ειδήσεις δεν μπορούν να παίξουν τον λόγο του ειδικού,και παράλληλα την πληρώνουν να μικρά μπλοκ τα οποία αναμεταδίδουν την είδηση έχοντας εμπιστοσύνη του: 

Αφού την πήρα πχ απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ άρα είναι σωστή.Το αποτέλεσμα:Το πάνσοφο ρομπότ που διαθέτει το facebook να σε μπλοκάρει μειώνοντας σου τον αριθμό των επισκεπτών αλλά  και τα πενιχρά έσοδα της ταξεως 1-2 ευρώ την ημέρα απο τις διαφημίσεις της Google.

Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ...Δεν πληρώνεις;..Τώρα θα σου δείξω εγώ..


Πριν λιγο καιρό το facebook μας μπλόκαρε οταν σε μια ειδησή μου έβγαλαν ολα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οτι ο ευρωβουλετής Λαγός αποχώρησε απο το νεοφασιστικό μόρφωμα αναφέροντας μας οτι υποκινούμε το μίσος..Τι έχει γίνει...Το ρομπότ που διαθέτει το favebook τροφοδοτείται απο ΛΕΞΕΙΣ χρυσή αυγή,φασισμός και καποιες άλλες λέξεις οι οποίες θεωρούνται απαγορευμενες και ΣΕ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ..

Πέρασε η 3ημερη τιμωρία και πριν λιγο μας ανακοινώνει οτι μπλοκαριστήκαμε 7 ημέρες διότι σε μια είδηση του 2013 είχαμε βγάλει  είδηση με πηγή βεβαίως άλλης ιστοσελίδας οτι ο δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης ντύνει τα δέντρα με ...πουλόβερ και επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το εβγαλαν είδηση η οποία αναμεταδόθηκε απο ολα τα ΜΜΕ μας ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΑΡΑΝ!!!! ΑΠΟ ΤΟ .....2013!! Είδηση 6 ετών!!!!

Τι θέλει να πει ο ποιητής;Οτι ανά πάσα στιγμή μπορώ να μπλοκάρω οποιοδήποτε σάιτ με πρόσχημα οτι οι ειδήσεις που θα αναρτήσει προκαλούν μίσος..

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι οτι στέλνεις ειδοποίηση οτι έχει γίνει καποιο λάθος και την θέση του ρομπότ παίρνει ο υπάλληλος ο οποίος θα ελέγξει την είδηση και ισως να σου ζητήσει συγνωμη ..

Να όμως που τις περισσότερες φορές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...Δεν εχεις πληρώσει έστω και ενα ευρώ στον Μαρκ Ζούκεμπερρκ; Πρώτα θα σε βομβαρδίσουν με ....αυτή σας η είδηση με κόστος 10 ευρώ θα σας δώσει 1500 επιπλέον αναγνώστες,.

Μια δυο τρεις φορές αν δεν υποκύψεις τότε έρχονται μπλοκαρίσματα .Το facebook γνωρίζει πολύ καλά οτι είναι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ στο διαδίκτυο και κάνει τα πάντα να πάρει οσο γίνεται περισσότερα χρήματα  εκβιάζοντας έμμεσα τους έχοντες ειδησεογραφικά site.Η ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΩ!!

Στο facebook χιλιάδες χρήστες «βράζουν» απο οργή και θυμό .Το σίγουρο είναι οτι θα υπάρξουν μηνύσεις για κατηγορίες έμμεσου ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ (δεν πληρώνεις τωρα θα σου δείξω εγώ) αλλά και το επίσης σίγουρο είναι οτι το διαδίκτιο δεν ειναι μόνο το κανάλι του Ζούγκεμπεργκ αλλά υπάρχει και το twiter,gogle και πολλά άλλα sites που ο μπλόκερ θα μπορεί να αισθανθεί ελευθερία. .Να γνωρίζουν όμως  στο facebook κάτι...Οι αντίπαλοι καραδοκούν..Και να εύχονται να μην εχουν την τύχη του Hi5..;Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει αργά η γρήγορα...

Mhtsos  ο blogger

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template