Τζεφ Μπέζος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την «εκρηκτική» Λατίνα. pics

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ένα διαζύγιο – βόμβα, μια φημολογούμενη σχέση και τελικά μια επιβεβαίωση! Ο Τζεφ Μπέζος… αποκαλύφθηκε στον μεγάλο τελικό του Wimbledon!

Ήταν ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «λύγισε» τον Ρότζερ Φέντερερ στο τάι μπρέικ του τελικού του Wimbledon το βράδυ της Κυριακής, 14.07.2019, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, ωστόσο στις εξέδρες ο Τζεφ Μπέζος έκλεβε την παράσταση!

Τι κι αν στις εξέδρες βρισκόταν… το μισό Χόλυγουντ, αλλά και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον;

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση έχοντας την Lauren Sanchez στο πλευρό του, μετά το πολύκροτο διαζύγιο που… του κόστισε 35 δισεκατομμύρια δολάρια (!), που σημαίνει ότι ήταν το ακριβότερο της ιστορίας!

Οι φήμες… οργίαζαν πως η αιτία του διαζυγίου ήταν η Λατίνα Lauren Sanchez, με την οποία ο Τζεφ Μπέζος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και οι φωτογραφίες από τον τελικό του Wimbledon έρχονται να επιβεβαιώσουν τα πάντα!

Σε… τρυφερές στιγμές, ο Τζεφ Μπέζος έδειξε να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και να χαίρεται την συντροφιά του!Δείτε τις φωτογραφίες του Τζεφ ΜπέζοςΟ Τζεφ Μπέζος και οι απίστευτες αποκαλύψεις!

Ήταν πριν κάποιους μήνες, όταν τα όσα έβλεπαν το «φως» της δημοσιότητας προκαλούσαν παγκόσμιο σεισμό!

Ο Τζεφ Μπέζος φέρεται να έστειλε ημίγυμνες φωτογραφίες, μια φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα και… αισθησιακά μηνύματα στην 49χρονη Lauren Sanchez, με την οποία… επιβεβαιώθηκε πια πως διατηρούσε δεσμό για οκτώ μήνες.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του «κολοσσού» Amazon, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, ανακοίνωσε χθες πως αποφάσισε από κοινού με την σύζυγό του να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση αυτή ήρθε για να… προλάβει ρεπορτάζ σαν αυτό του National Enquirer, το οποίο υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του στοιχεία που «αποδεικνύουν» εξωσυζυγικό δεσμό μεταξύ του Τζεφ Μπέζος και της «καυτής» Lauren Sanchez.

Ένας δεσμός που περιλάμβανε ραντεβού σε ιδιωτικά τζετ (!) αμέτρητα δείπνα και… διανυκτερεύσεις του ενός στο σπίτι του άλλου. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η 49χρονη δημοσιογράφος και ηθοποιός είναι επίσης παντρεμένη.


Οι δυο τους φέρονται να έχουν περάσει νύχτες και σε ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων και ένα στην Βοστώνη, λίγο μετά την αποχώρηση της… οικογένειας του Jeff Bezos που επίσης διέμενε εκεί!

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει πως… παρακολουθούσε την εξωσυζυγική σχέση του «παράνομου» ζευγαριού για τέσσερις μήνες, με αφορμή μια… επιβίβαση της Lauren Sanchez και της αδελφής της στο ιδιωτικό τζετ του Τζεφ Μπέζος τον περασμένο Οκτώβριο.Ο Τζεφ Μπέζος και η 49χρονη Σάντσεζ / Φωτογραφία: Youtube
Υποστηρίζει πως η -επί 25 χρόνια- σύζυγος του Τζεφ Μπέζος, Μακένζι, ανακάλυψε τον δεσμό τους όταν είδε το όνομα της 49χρονης στα στοιχεία μιας πτήσης του ιδιωτικού τζετ του πλουσιότερου άνδρα του πλανήτη, ο οποίος ξεπέρασε τον Μπιλ Γκέιτς έχοντας μια περιουσία… λίγο μεγαλύτερη των (κρατηθείτε) 138 δισεκατομμυρίων δολαρίων!


Δείτε στο παρακάτω βίντεο την 49χρονη σε συνέντευξη με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο, Μπιλ Κλίντον
Σύμφωνα με πηγές του Enquirer, ο Τζεφ Μπέζος «είναι ερωτευμένος» με την 49χρονη, κάτι που της έχει επαναλάβει σε μηνύματα αρκετές φορές…Τα «καυτά» μηνύματα του Jeff Bezos
Τα μηνύματα που έστελνε ο Τζεφ Μπέζος στην Lauren Sanchez είναι… ενδεικτικά.

«Θέλω να σε μυρίσω. Θέλω να σε εισπνεύσω. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου«, της έγραφε σε ένα.

«Σ’ αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα στο δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα«, έλεγε σε ένα άλλο.

Η Σάντσεζ / Φωτογραφία: Youtube

Το περιοδικό, μάλιστα, υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία… πολύ πιπεράτη για να δημοσιευτεί. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία αυτή ο Jeff Bezos είχε στείλει… τα γεννητικά του όργανα στην ερωμένη του, καθώς και αρκετές φωτογραφίες στις οποίες δεν φορούσε μπλούζα, επιδεικνύοντας το σώμα του».

Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters.
Πηγή: www.newsit.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template