Άρης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά στο Κλ. Βικελίδης με χαμένους τους "κίτρινους

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Την ευκαιρία να αρχίσει με το "δεξί" στο πρωτάθλημα έχασε ο Άρης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο "Κλ. Βικελίδης" στην πρεμιέρα της Super League 1.


Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν δύο δοκάρια, έχασαν πέναλτι με τον Νικολά Ντιγκινί στο 55' και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Βέβαια, αξίζει ειδική μνεία στην προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Σίμου, η οποία ήταν εξαιρετικά διαβασμένη, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα

1. Ο ΜΕΓΙΑΔΟ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ

Ο ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρο από την εικόνα της αναμέτρησης πως μπήκε στην αναμέτρηση με σκοπό να διασφαλίσει το μηδέν στα μετόπισθεν και στη συνέχεια, αν μπορέσει, να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Σε μία απ' αυτές, ο Νίκος Κοροβέσης συνεργάστηκε υπέροχα με τον Λισάντρο Σεμέδο, έκανε τη σέντρα απ' αριστερά και ο Μιγκέλ Μεγιάδο με τρομερό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Έμαν, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Ωστόσο, ο Αργεντινός μέσος θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίος για τους Κρητικούς, καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Νικολά Ντιγκίνι, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Δημήτρης Σωτηρίου με μία εξαιρετική επέμβαση αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.
2. Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, Ο ΕΜΑΝ ΟΧΙ
Η απόφαση του Σάββα Παντελίδη να δώσει φανέλα βασικού στον Φαμπιάν Έμαν, αφήνοντας στον πάγκο τον Ζουλιάν Κούεστα, ξένισε πολλούς και αποτέλεσε έκπληξη. Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός δεν πήρε τυχαία τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού ο Ισπανός γκολκίπερ παρουσίασε μία αστάθεια στο παιχνίδι του στους ευρωπαϊκούς αγώνες των "κιτρίνων", ειδικά απέναντι στη Μόλντε. Βέβαια, ο Έμαν δεν τον δικαίωσε για την επιλογή του, αφού έχει μερίδιο ευθύνης στο γκολ που δέχεται από τον Μεγιάδο.






Αντίθετα, ο Νικολάς Μαρτίνες που προτιμήθηκε αντί των Τόνσο και Λάρσον, είχε καλή εικόνα, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι στο 11ο λεπτό, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια και πάσα του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν απ' τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη. Προσπάθησε να βρει χώρους προς την αντίπαλη εστία, αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα λόγω της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων.
3. Ο ΝΤΙΓΚΙΝΙ "ΠΡΟΔΩΣΕ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ
Ο Μπράουν Ιντέγε, παρά το γεγονός πως έμεινε ήταν εκτός δράσης για σχεδόν ένα χρόνο, παρουσιάζει μία πολύ καλή εικόνα -μέχρι στιγμής- με τη φανέλα του Άρη. Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι μέσα στις φάσεις της ομάδας του, "γεμίζει" την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν έχει καταφέρει - προς το παρόν - να σκοράρει, αν και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου. Ο έμπειρος φορ μπορεί να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (είχε δοκάρι στο 48'), αλλά κερδίζει πέναλτι για την ομάδα του.

Μετά, λοιπόν, το κερδισμένο πέναλτι απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο, ο Ιντέγε πήρε και δεύτερο, αυτή τη φορά στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, σε ανατροπή από τον Νίκο Κοροβέση μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Νικολά Ντιγκινί ανέλαβε την εκτέλεση αλλά, εν αντιθέσει με το παιχνίδι κόντρα στην κυπριακή ομάδα, αστόχησε, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του.
4. Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει ακούσει τα εξ αμάξης για την εικόνα που παρουσίασε την περσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μισό κατάφερε να βρει σιγά-σιγά τα πατήματά του, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τους "ερυθρολεύκους" στον Άρη, ενώ φέτος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδι η εικόνα του δεν ήταν ιδανική, αλλά πλέον έχει ανεβάσει στροφές και έχει γίνει καταλυτικός στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.
Απόδειξη, το γεγονός πως από τα δικά του πόδια προήλθε το δοκάρι του Νικολάς Μαρτίνς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο γκολ της ισοφάρισης του Άρη έχει "τραβήξει" τέσσερις παίκτες πάνω του, προτού στρώσει στον Σάσα, ο οποίος με υπέροχο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θύμισε λίγο από τον παίκτη που εντυπωσίασε πριν από κάποια χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ    ΠΗΓΉ
ΑΡΧΙΚΉ 11ΆΔΑ
ΑΡΗ
ΟΦH
Παντελίδης, Σάββας
ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ
4-2-3-1
ΤΑΚΤΙΚΉ

1
ΈΜΑΝ, ΦΑΜΠΙΆΝ
21
ΣΟΎΝΤΓΚΡΕΝ, ΝΤΆΝΙΕΛ
5
ΔΕΛΗΖΉΣΗΣ, ΓΙΏΡΓΟΣ
92
ΡΌΟΥΖ, ΛΊΝΤΣΕΪ
69
ΚΌΡΧΟΥΤ, ΜΙΧΆΛΙ
26
ΜΑΤΊΓΙΑ, ΧΑΒΙΈ
88
ΣΆΣΑ, ΛΟΎΚΑΣ
28
ΦΕΤΦΑΤΖΊΔΗΣ, ΓΙΆΝΝΗΣ
18
ΜΑΡΤΊΝΕΖ, ΝΊΚΟΛΑΣ
7
ΝΤΙΓΚΙΝΊ, ΝΊΚΟΛΑΣ
11
ΙΝΤΈΓΕ, ΜΠΡΆΟΥΝ
Δεληζήσης, Γιώργος 43′
ΑΛΛΑΓΈΣ
10
Λάρσον, Ντάνιελ63′
ΕΠΙΘΕΤΙΚΌΣ
18
19
Τόνσο, Μάρτιν80′
ΜΈΣΟΣ
28
9
Γιουνές, Χαμζά87′
ΕΠΙΘΕΤΙΚΌΣ
7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΟΎΠΕΡ ΛΙΓΚ 1
|
24 ΑΥΓ. 2019

21:00

Άρης
1
ΤΕΛ
ΗΜΙ
  
0
 : 
1
1

ΟΦΗ
69'
Σάσα, Λούκας
18'
Μεγιάδο, Μεγκέλ
Κλεάνθης Βικελίδης|ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ|23.400
Μανούχος, Ευάγγελος
Κατοχή
1
0
ΚΆΡΤΕΣ
-
-
4
0
ΚΆΡΤΕΣ
ΚΌΡΝΕΡ
7
1
ΕΝΤΌΣ ΣΤΌΧΟΥ
8
2
ΑΠΟΚΡΟΎΣΕΙΣ
1
5
ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ
12
6

18
12
ΦΆΟΥΛ

11
19
ΦΆΟΥΛ

1
0
ΟΦΣΆΙΝΤ
ΘΈΣΗ
Θ
ΟΜΆΔΑ
A
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΦ
ΒΑΘ
2
Άρης
1
/
1
/
1:1
/
1
2
ΟΦΗ
1
/
1
/
1:1
/
1


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template