ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου 2019

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη μέχρι τις 07:50. Μετά περνά στον Αιγόκερω και στις 20:36 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο Ερμής περνά ξανά στον Λέοντα.
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που δηλώνει πως η κοινωνική σου ζωή σήμερα είναι αρκετά έντονη. Ταυτόχρονα, τραβάς την προσοχή του περιβάλλοντός σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες για να μην δώσεις λαβές για σχόλια. Υπάρχει άλλωστε κάτι έντονο και φλογερό ατμόσφαιρα, που σε κάνει να νιώθεις νικητής, αρκεί το ωροσκόπιό σου να συμφωνεί!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά πάλι στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην παρασύρεσαι από παρορμητισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συζητήσεις πάνω σε οικονομικά πιθανώς να κάνεις σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και κάποια διέξοδο στα αρκετά πιεσμένα οικονομικά σου. Μάλιστα θα μπορούσες να έχεις την στήριξη ανθρώπων που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι πιο ευχάριστη για εσένα σε σχέση με τις προηγούμενες, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, εσύ θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι ή γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις, το σίγουρο είναι πως θα σου δοθούν λόγοι για να χαμογελάσεις, ακόμη και στα δύσκολα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ο Ερμής περνά πάλι στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου και ξαναέρχεται στο προσκήνιο ένα σχετικό θέμα που σε είχε απασχολήσει τέλη Ιούνη. Όμως η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κρατάς μια πιο απόλυτη στάση στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σου. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά, όμως κάποιες πληρωμές καθυστερούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας έρχεσαι σε επαφή με συναισθήματα και σκέψεις που έχεις καταπιέσει εδώ και καιρό, έχοντας όμως και την ευκαιρία να τα επεξεργαστείς. Επίσης, σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά πάλι σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που δεν προχώρησαν στα τέλη Ιούνη.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα της ημέρας είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν την ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Ταυτόχρονα, οι φίλοι συνεχίζουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο βοηθώντας τα ερωτικά σου να εξελιχθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σου πορτοφόλι. Γενικότερα πάντως μπορείς να ζητήσεις βοήθεια στα οικονομικά, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αυξάνει τα έσοδά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό τονίζει ιδιαίτερα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε προτρέπει να κινήσεις τις διαδικασίες στα θέματα που σε απασχολούν, αφού σήμερα έχεις σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό σου που σε στηρίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια σταθεροποιητική περίοδο για τα προσωπικά σου ζητήματα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να διαθέσεις χρόνο για να ακούσεις εκείνα που θέλουν να μοιραστούν οι άλλοι με εσένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα υπάρξουν ευκαιρίες σήμερα, μην διστάσεις λοιπόν να τις αδράξεις τις ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά πιθανώς να σου επιστραφούν χρήματα που περίμενες, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα. Τέλος, από σήμερα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά πάλι στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις αλλά και κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχόλησαν στα τέλη Ιούνη.

ΛΕΩΝ

Μια αρκετά καλή ημέρα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά πάλι στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αν κάποια υπόθεση είχε ξεκινήσει τέλη Ιούνη, αλλά αναβλήθηκε, τώρα προχωρά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς λοιπόν να κρατάς τις ισορροπίες, με την τύχη στο πλευρό σου, ενώ ακόμη και μέσα στις δυσκολίες βρίσκεις λόγους για να χαμογελάς, κάτι που το μεταδίδεις και στους ανθρώπους που σου περιβάλλουν. Γενικότερα όμως, οι απαιτήσεις σου απέναντι στο ταίρι σου, είναι αρκετές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θετική ημέρα για την καριέρα σου, αλλά και για την πορεία των υποχρεώσεων στην δουλειά. Παράλληλα, κάποιο ισχυρό πρόσωπο ενδεχομένως να βοηθά με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για την προσωπική σου ζωή η σημερινή ημέρα, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σου λείπουν όμως βασικές πληροφορίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόψε μπορείς να μιλήσεις και για πράγματα που νιώθεις πως σου λείπουν από τα προσωπικά σου ώστε να είσαι πλήρης, πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από σήμερα περνά πάλι στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκεί που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι η επιθετικότητα αλλά και η βιασύνη στο λόγο σου, στοιχεία που θα μπορούσαν να δράσουν ανασταλτικά στην προσπάθειά σου να προσεγγίσεις τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ

Μια αρκετά καλή ημέρα είναι η σημερινή για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις και κάποιου είδους βοήθεια από τους οικείους σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Επίσης ο Ερμής από σήμερα περνά πάλι σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εξωτερικεύεις βαθιά σου συναισθήματα σήμερα, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ είσαι σε μια περίοδο που έχεις αρκετά να διεκπεραιώσεις. Γενικότερα, σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από θαλπωρή και ασφάλεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συζητάς για οφειλές σου προς τρίτους και προσπαθείς να κάνεις τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσεις οικονομικά. Επιπλέον, προσπάθησε να μην είσαι τόσο κυκλοθυμικός και μην παίρνεις κατάκαρδα κάποιες σκληρές συμπεριφορές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον υπάρχουν στην ατζέντα της σημερινής ημέρας. Κάνεις σημαντικές συναντήσεις, βρίσκεις πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείς διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σου. Από την πλευρά σου όμως, είναι προτιμότερο να περιορίσεις τα ξεσπάσματα και την εριστικότητα προς τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άκουσε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς έχει κάτι ουσιώδες να σου πει. Άλλωστε, έχουν γίνει ήδη πολλές ανακατατάξεις στα ερωτικά σου και η σημερινή ημέρα σου προσφέρει το κατάλληλο έδαφος για να χτίσεις πάλι τις γέφυρες επικοινωνίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η ημέρα είναι αρκετά καλή, δοθέντος ότι θα λειτουργείς με συλλογικό πνεύμα στις υποθέσεις της δουλειάς. Παράλληλα, ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά πάλι από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έχεις ανάγκη περισσότερο από σταθερότητα, ενώ γενικότερα είναι προτιμότερο να είσαι πιο ευέλικτος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ασφαλώς υπάρχουν οι ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει και εσύ να κινηθείς. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να την περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα, που σε βοηθούν με τις υποθέσεις σου ακόμα και αν έχεις κάποια παράπονα από αυτά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό σήμερα ενώ παράλληλα εσύ σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου σε οικονομικό επίπεδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο και σε ευνοϊκή σχέση με τον Ουρανό δείχνει πως σκέφτεσαι πρωτοποριακές ιδέες και θέλεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς αυτές τις ιδέες σου και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Με τις ενέργειές σου πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις σήμερα και επιθυμείς να έχεις τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος σε στηρίζουν οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαίνοντα ρόλο σήμερα και σου μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες ή ειδήσεις. Είναι όμως περίοδος που αυξάνει την λίμπιντο σου και σε βοηθά να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή πάλι στο Λέοντα, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αρκετά εσωστρεφής από σήμερα, προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι Υδροχόοι εκείνοι που θα προτιμούσαν να ξεκουραστούν από όλα αυτά που σου απασχολούν το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά έχεις δικούς σου ανθρώπους που μοιράζεσαι τα βάρη, τρόπον τινά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πρόσωπα του σπιτιού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ εσύ προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου στα προσωπικά, μόλις ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου. Από σήμερα ο Ερμής περνά πάλι απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις δεν λέει να καταλαγιάσει και εσύ συνεχίζεις τον αγώνα δρόμου. Παρόλα αυτά, παίρνεις σημαντικά νέα σε σχέση με τα οικονομικά σου χάρη σε συμφωνίες που κάνεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να δείς πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αφού πλέον είσαι σε μια φάση που αναζητάς κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν αυτό εμπεριέχει και τους φίλους σου, ενώ μπορείς να κάνεις συναντήσεις ή επαφές, αν είσαι ελεύθερος. Γεγονός είναι πάντως πως αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου πολύ πιο ώριμα και κάποιος φίλος αναγκάζεται να σου μιλήσει... «σκληρά».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βεβαιώσου ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις ως προς την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, ενώ ο Ερμής από σήμερα περνά πάλι σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους. 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template