ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 12 έως 18 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ




ΚΡΙΟΣ 
Προωθείς στόχους ενώ φίλοι παίζουν ρόλο.
Η εβδομάδα χρωματίζεται κυρίως από την πανσέληνο την Πέμπτη σε βοηθητικές θέσεις του ωροσκοπίου σου που δείχνουν πως στόχοι που είχες θέσει, τώρα κορυφώνονται, ενώ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τότε ο κυβερνήτης σου Άρης μέχρι το Σάββατο σου δίνει ενέργεια, θάρρος και ζωντάνια να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας ο Ήλιος και η Αφροδίτη συμπορεύονται στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι πρόκειται για μια ιδιαίτερα φλογερή περίοδο, σε συνέχεια μάλιστα της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο η πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει κάποια διλήμματα σε σχέση με φιλικά σου πρόσωπα που έχουν άμεση επίδραση στα προσωπικά. Ο Άρης ως το Σάββατο σε μετατρέπει σε.. ερωτική λαίλαπα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ανήκεις σε εκείνους που λόγω συνθηκών εργάζονται αυτή την εβδομάδα, τότε η Δευτέρα ίσως φέρει πίεση, ενώ Παρασκευή και Σάββατο αγχώνεσαι για υποχρεώσεις άλλων. Από την Κυριακή ο Άρης περνά στην Παρθένο και εγκαινιάζει μια περίοδο που δίνεις περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά. Επίσης, έχεις έσοδα!

ΤΑΥΡΟΣ
Την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιείται πανσέληνος στον Υδροχόο, η οποία φέρνει κάποια διλλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ παίρνεις αποφάσεις σχετικά με τις φιλοδοξίες σου. Έχεις όμως παράλληλα και κάποιες ανασφάλειες. Από την Κυριακή όμως τελειώνουν τα προβλήματα στο κοντινό περιβάλλον και μπαίνεις σε μια περίοδο ιδιαίτερα δυναμική!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μια περίοδο που ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ επιστρέφεις στις ρίζες σου. Ωστόσο, την Παρασκευή ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό φέρνει ειδήσεις που σε... ταράζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλοί κάνουν διακοπές, αλλά η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν. Τα έσοδα όμως παραμένουν μειωμένα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ, 12 έως 18 Αυγούστου 2019 - Τακτοποιούνται καταστάσεις.
Σε γενικές γραμμές ανήκεις στους πιο προστατευμένους αυτής της περιόδου καθώς έχεις δίπλα σου ανθρώπους που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο ο Άρης σε κινητοποιεί περισσότερο σε σημαντικές επαφές ή συμφωνίες, και μπορείς άνετα να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στον Υδροχόο, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία. Η συνάντηση Αφροδίτης-Ήλιου στον Λέοντα σε κάνει πολύ γοητευτικό στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ από την Κυριακή αρχίζει ένα διάστημα που πιέζεσαι, και χρειάζεται να μην βιάζεσαι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με έναν παράδοξο τρόπο "οι άλλοι" φροντίζουν για το πορτοφόλι σου και κάνεις συζητήσεις πάνω σε οφειλές, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε ακρότητες με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανό, που φέρνει πίεση!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες σε σχέση με διάφορα θέματα. Από την Κυριακή όμως μπαίνεις σε μια περίοδο με περισσότερες επαφές και κινητικότητα, θα πρέπει όμως να προσέχεις στο εξής τις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία, ενώ το σαββατοκύριακο μειώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, φέρνοντας ευκαιρίες για ψυχαγωγία. Γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα μοιάζει να φέρνει την ηρεμία που έχεις ανάγκη…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το Σάββατο ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνει πως εντείνεις τις προσπάθειές σου για σταθεροποίηση και ομαλοποίηση, ενώ η πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν. Το πορτοφόλι πάντως δεν ξεμένει.


ΛΕΩΝ

Μέχρι το Σάββατο ο Άρης βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο κρατώντας τα θέλω σου στο επίκεντρο, ενώ θυμήσου πως όσα σε προβληματίζουν αυτό το διάστημα, εσύ μπορείς με τις δικές σου προσπάθειες να τα υπερνικήσεις, αρκεί να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου. Η εβδομάδα χρωματίζεται όμως και με την πανσέληνο την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, η οποία φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συνάντηση Αφροδίτης-Ήλιου δίνει ούριο άνεμο στα προσωπικά καθώς η γοητεία σου ακτινοβολεί και δεν αντέχεις μια σχέση που σε πνίγει. Από Τρίτη ως Πέμπτη επίσης είναι σημαντικές ημέρες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Κυριακή ξεκινά μια περίοδος με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ενώ για κάποια εγχειρήματά σου καλείσαι να επενδύσεις χρήματα, ώστε να έχεις αποτέλεσμα στο μέλλον. Παραδόξως όμως, καταφέρνεις τελικά να βρεις τα χρήματα που χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης μέχρι το Σάββατο βρίσκεται στον Λέοντα και εσύ προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, αλλά νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά. Επίσης, η πανσέληνος την Πέμπτη στον Υδροχόο, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος, κουράζεσαι πολύ με τις υποχρεώσεις και θα πρέπει να φροντίσεις την υγεία σου. Από την Κυριακή όμως το παιχνίδι περνά στα χέρια σου καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει δυναμικό, παρορμητικό και θαρραλέο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο αυτό είναι εξαιρετικό για να κάνεις αισθηματικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, παράλληλα όμως έχεις εστιάσει στη συναισθηματική σου ζωή και κάνεις την αυτοκριτική σου, ώστε να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Φρόντισε όμως να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις πιεστεί καθώς τα έσοδα αυτό το διάστημα είναι πιο περιορισμένα, ενώ η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.


ΖΥΓΟΣ


Ο Άρης ως το Σάββατο είναι σε μια πιο βοηθητική θέση για σένα, που σε ωθεί να ασχοληθείς πιο εντατικά με τους στόχους σου και λειτουργείς καλύτερα ως μέλος μιας ομάδας. Η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Από την Κυριακή όμως ξεκινά μια περίοδος που έχεις περισσότερο παρασκήνιο...

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος δρουν βοηθητικά στα δικά σου ζητήματα καρδιάς, ενώ με την συνάντηση Αφροδίτης-Ήλιου πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και κάνεις την γοητεία σου... όπλο! Τα αγαπημένα σου πρόσωπα όμως έχουν αρκετά προβλήματα, και εσύ καλείσαι να σταθείς δίπλα τους και να τους συμπαρασταθείς, όπως δείχνει και η πανσέληνος αυτή: πως κάποιος σε χρειάζεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου για την ώρα κυλούν ανεμπόδιστα, τηρουμένων των αναλογιών και παρά τα έξοδα, το σαββατοκύριακο έχει ευκαιρίες, τόσο καριέρας, όσο και για έσοδα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ως το Σάββατο ο πολεμικός Άρης στον Λέοντα σε «αναγκάζει» να εστιάσεις περισσότερο στις φιλοδοξίες σου, αλλά και στις κοινωνικές σου επαφές, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο σπίτι και την οικογένεια, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Νοέμβρη φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον ή θέματα σπιτιού και μπορεί να σε προβληματίσει.



ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο το παιχνίδι στα αισθηματικά σου, αλλά η επικοινωνία είναι εκείνη που δίνει λύσεις. Επιπλέον, Παρασκευή και Σάββατο η Σελήνη σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και τα ερωτικά σου, σε βοηθά να δείξεις τα ταλέντα σου και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Παρασκευή η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού δείχνει πως πιθανώς να υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, ενώ πρόσεχε τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους. Άλλωστε από την Κυριακή ηρεμείς, καθώς ο Άρης περνά στην Παρθένο και σε ωθεί να κυνηγήσεις στόχους!



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ως το Σάββατο ανοίγεσαι σε πιο εξωστρεφείς ορίζοντες με διάθεση για περιπέτεια, άλλωστε είσαι σε περίοδο που ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, και κάθε είδους «μαθητείες». Η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου και αυτό δεν βοηθά στην υιοθέτηση της σωστής κατεύθυνσης.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα σχέδιά σου προχωρούν, ενώ η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιου πιθανώς να ανεβάσει στα ύψη το πάθος στα αισθηματικά. Θυμήσου όμως αυτές τις μέρες να ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γενικότερα η περίοδος αυτή δεν είναι κακή για τα οικονομικά σου, αν περιορίσεις τα έξοδα, ωστόσο είναι προτιμότερο να μην έρχεσαι σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ειδικά από την Κυριακή που ο πιεστικός Άρης περνά στον τομέα της καριέρας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως το Σάββατο ο Άρης σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ενδοσκόπηση, και μάλιστα με απτά αποτελέσματα, ενώ γενικότερα αφουγκράζεσαι τις βαθύτερες ανάγκες σου και ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή βρίσκεις λύσεις. Θα πρέπει όμως και εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις τις βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες. Από την Κυριακή όμως γίνεσαι πιο εξωστρεφής και αισιόδοξος, ενώ βγάζεις τον δυναμισμό σου!



ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου περνούν πολλά καθώς έχεις άλλες προτεραιότητες αυτό το διάστημα, πιο πρακτικές, το οποίο πιθανώς να φέρει γκρίνιες στην σχέση. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα έχεις πολύ αυξημένη... λίμπιντο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ το άγχος δε λείπει. Επίσης, την Δευτέρα προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως το Σάββατο ο Άρης είναι απέναντί σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φέρνοντας πιέσεις και μαρτυρώντας πως οι άλλοι πλέον έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Ταυτόχρονα, η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν χρειαστείς υποστήριξη στα προσωπικά σου μέσα στην εβδομάδα αυτή, οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν επικουρικά, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι σε μια περίοδο ευκαιριών, αφού η Αφροδίτη από τα ερωτικά σου συναντώντας τον Ήλιο, υπόσχεται πάθος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ταυτόχρονα όμως, η πανσέληνος αυτή δείχνει πως μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και αυτό φέρνει πόλωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημείο πίεσης για αυτή την εβδομάδα είναι οι συνεργασίες σου, καθώς δεν είσαι αρκετά ψύχραιμος, ενώ από την Κυριακή ξεκινούν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.


ΙΧΘΥΕΣ



Μέχρι το Σάββατο ο Άρης στον Λέοντα δείχνει πως εστιάζεις περισσότερο στα ζητήματα της καθημερινότητας και της υγείας σου. Παράλληλα, όλη την εβδομάδα αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στον Υδροχόο. Στα μέσα της εβδομάδας όμως η Αφροδίτη συναντώντας τον Ήλιο, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις σε προσωπικά και καθημερινότητα.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις έχουν οι άλλοι, ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια περίοδο που από τη μια βλέπεις ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία με τον εκλεκτό της καρδιάς σου, από την άλλη είναι πιθανό πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται. Από την Κυριακή όμως ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου και οι άλλοι θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε απασχολούν κάποια εγχειρήματά σου που μοιάζουν να μην προχωρούν, τουλάχιστον με τους ρυθμούς που θα ήθελες, παρόλα αυτά το διάστημα αυτό μοιάζει ιδανικότερο για όλα εκείνα τα σχέδια που θες να προχωρήσουν.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template