ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



ΚΡΙΟΣ
Ακόμη μια βοηθητική ημέρα για να πετύχεις όλους εκείνους του στόχους που θέλεις, αφού η τύχη σε βοηθά σήμερα. Αυτές όμως οι μέρες φέρνουν παράλληλα και κάποια νευρικότητα από μέρους σου και πιθανώς μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που έχουν σημαντικά πρόσωπα για σένα λέγοντας το λάθος πράγμα, την λάθος στιγμή, λόγω της επιρροής της αυριανής πανσελήνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι σήμερα δρουν όχι απλώς βοηθητικά, σχεδόν «λυτρωτικά» για όσα σε απασχολούν στα προσωπικά σου. Η συμβουλή άλλωστε τις ημέρας είναι να κάνεις αργά και προσεκτικά βήματα, αφήνοντας στην άκρη παρορμήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν είναι καλή στιγμή για να συγκρουστείς με εργοδότες, προϊστάμενους ή γενικότερα πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στην δουλειά σου. Άλλωστε μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μια καλή ιδέα που έχεις ως προς το τεχνολογικό κομμάτι, σου αποφέρει κέρδος.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι φιλοδοξίες σου είναι και σήμερα πολλές με την Σελήνη να παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεις να αποδεικνύεις την αξία σου, «χρησιμοποιώντας» τις κοινωνικές σου επαφές. Παρόλα αυτά μοιάζεις να «κουβαλάς» κάτι μέσα σου που δεν θες να μοιραστείς με τους άλλους, καθώς πιστεύεις πως δεν θα σε καταλάβουν πλήρως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική από μόνη της, ωστόσο είσαι σε ένα διάστημα με αυξημένη λίμπιντο και μέσα στην μέρα παίζεις παιχνίδια εξουσίας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, πιθανώς να βοηθούσε αν άκουγες με προσοχή όσα θέλει να σου πει το ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες καριέρας και μπορείς να επωφεληθείς από οικονομικές υποθέσεις τρίτων.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή αποτελεί συνέχεια της χθεσινής μέρας ενεργειακά και η Σελήνη από ευνοϊκή θέση σε σπρώχνει ένα βήμα παρακάτω ως προς κάποια εγχειρήματα που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα άλλωστε ίσως βρίσκεις πιο εύκολα βοηθούς ή συμμάχους στα σχέδιά σου, μολονότι αυτές τις μέρες το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως κάποια πρόσωπα μπορεί να σε κοντράρουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν γεννηθεί τον Μάιο, τότε πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ είσαι πιο επικοινωνιακός από ποτέ, φτάνει να ακούς όμως κα τους άλλους. Οι Δίδυμοι του Ιουνίου όμως μπορεί να κάνουν και λάθος επιλογές, ενώ θα υπάρχει και η τάση για κρυφές ή μυστικές επαφές...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παίρνεις κάποια μηνύματα ως προς τις οφειλές σου, λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν ή επαφές με τράπεζες, τα οποία σε προβληματίζουν, στην δουλειά πάντως τα καταφέρνεις περίφημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Υδροχόο σε καλεί να δεις κάποια σημεία του εαυτού σου πιο «σκοτεινά» και να τα ξορκίσεις, αφού έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με την αλήθεια σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να χειριστείς καλά υποθέσεις που χρειάζονται προσήλωση, αν όμως είσαι γεννημένος τον Ιούνιο, έχεις ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ενσυναίσθηση σου για όσα βιώνουν οι γύρω σου, ή ειδικότερα το ταίρι σου, είναι ακόμη πιο αυξημένη από ότι συνήθως, ωστόσο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν μοιάζει να κάνει το ίδιο. Παραδόξως, η σημερινή μέρα σε βοηθά να μετατρέψεις τις εντάσεις τις περιόδου σε πάθος στην κρεβατοκάμαρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολύ καλή η μέρα για να χειριστείς οφειλές ή οικονομικές υποθέσεις άλλων που σχετίζονται έμμεσα και με την τσέπη σου, αφού κάποιο πρόσωπο σε βοηθά να «ξεκολλήσεις» αν τυχόν συναντήσεις κάποιο πρακτικό εμπόδιο.


ΛΕΩΝ
Η Σελήνη απέναντί σου σε καλή όψη με τον πλανήτη της Τύχης, Δία, φέρνει ούριους ανέμους στις σχέσεις σου με τους άλλους και ως μέρος ενός συνόλου μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά στα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις. Προτίμησε μάλιστα την σημερινή μέρα για να δράσεις, καθώς οι επιρροές της αυριανής πανσελήνου πιθανώς να νιώσεις πως σε «βαραίνουν» με κάποιο τρόπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικά αλλά και τα ερωτικά σου έχουν την μερίδα του λέοντος στην εύνοια της ημέρας, ειδικά αν συμφωνεί σε αυτό και το προσωπικό σου ωροσκόπιο με την συνάντηση Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να θέλει να σε προσεγγίσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργάτες σε βοηθούν αρκετά, ωστόσο παραβλέπεις κάποια σημαντικά δεδομένα στην δουλειά, καθώς ακόμη δυσκολεύεσαι να επανέλθεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας, μετά τις γιορτές αυτές που προηγήθηκαν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι μια από εκείνες που σε καλούν να χρησιμοποιήσεις όλα τα ταλέντα σου για τάξη και προσοχή στην λεπτομέρεια, αφού μπορείς να βάλεις σε σειρά κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες, ειδικά αν σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένειά σου. Γενικότερα δηλαδή, παράγεις έργο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να χτίσεις μια ζεστή «φωλιά», τόσο κυριολεκτικά, όσο και ψυχικά, ωστόσο κάτι λείπει από το πλαίσιο και εσύ εστιάζεις τόσο σε αυτό που δεν βλέπεις τα υπόλοιπα θετικά. Αν είσαι σε σχέση, τότε το ταίρι σου έχει αρκετά στο κεφάλι του, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση, πιθανώς να σου λείπει η συντροφικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τους κερδισμένους τομείς είναι η εργασία σου και μέσα από την σκληρή δουλειά σου, υλοποιείς σημαντικά βήματα. Ωστόσο, μην ξανοίγεσαι με τα οικονομικά, καθώς έρχονται οφειλές που σε πιέζουν.



ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, και το σοφότερο μάλλον είναι να το κάνεις, καθώς το επόμενο διάστημα δυσκολεύει την επικοινωνία και την ουσιαστική συνεννόηση με τα οικεία πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, τότε το ταίρι σου έχει πολλές απαιτήσεις και πατά πάνω σε δικές σου ανασφάλειες. Αν είσαι του δευτέρου έχεις ευκαιρίες και βλέπεις σοβαρά τα προσωπικά σου, ενώ αν είσαι του τρίτου μάλλον περνάς σκαμπανεβάσματα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα χρειαστούν οι διπλωματικές σου ικανότητες, ακόμα και αν αρχικά νιώθεις πως κάποιοι συνεργάτες είναι εριστικοί απέναντί σου. Με διαλλακτικότητα πάντως «ξεγλιστράς» από τα δύσκολα. Τέλος, τα οικονομικά θέλουν συνετές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ίδιο μήκος κύματος με την χθεσινή ημέρα, ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τα θέματά του ή ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να έχεις επαφές με την οικογένεια ή τις ρίζες σου –εννοιολογικά– ώστε να πάρεις κάποιες απαντήσεις. Ένα γυναικείο πρόσωπο που δρα «μητρικά» απέναντί σου, σε κατευθύνει.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι ήδη σε σχέση, θέλεις να διατηρήσεις όσα έχετε, χωρίς κρεσέντα και υπερβολές. Προτιμάς λοιπόν τις όμορφες στιγμές αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις τόσο ανάγκη, αλλά φοβάσαι να παραδεχτείς. Αν είσαι ελεύθερος, θες ικανοποιείς τις πέντε αισθήσεις σήμερα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μια μουρμούρα καθώς όλοι περιμένουν κάτι περισσότερο από εσένα, κάτι που ήθελαν κάπως και βγήκε κάπως αλλιώς, γίνεσαι λοιπόν αποδέκτης επικριτικών συμπεριφορών. Βγαίνεις όμως ωφελημένος αν δεν δώσεις σημασία, καθώς εκείνοι έχουν δικά τους θέματα που μάλλον βγάζουν «πάνω σου».


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, στείλε τα μηνύματα που θες, κάνε τα τηλεφωνήματα που θες και γενικότερα ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται, τηρουμένων των αναλογιών, αρκεί να μην κάνεις κάποια… γκάφα λόγω βιασύνης! Η Σελήνη πάντως από φιλική θέση σε καλή όψη με τον Δία στο ζώδιό σου σε κάνει τυχερό, ακόμη και αν συναντήσεις κάποιο εμπόδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ο Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση σε κάνουν να μην περνάς απαρατήρητος/η από κανέναν! Μάλιστα, και εσύ αφιερώνεις χρόνο στην εμφάνισή σου, σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις, ενώ θέλεις να βγεις και να δεις κόσμο, αρκεί να το επιτρέπει και το πρόγραμμά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα οικονομικά οι μεταβλητές είναι πιο μπερδεμένες καθώς είτε θα χρειαστεί να κάνεις πιο μικρά βήματα, ώστε να μην ξοδευτείς, είτε θα πρέπει να κάνεις καλό προϋπολογισμό ώστε να μην ξεμείνεις αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η χθεσινή, η σημερινή και η αυριανή μέρα είναι ιδανικές για να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση, να κινηθείς αργά και μεθοδικά ώστε να δεις να σιγουρεύουν όσα θες, χωρίς να κάνεις παρορμητικά βήματα, καθώς οι επόμενες ημέρες έχουν ένα… «βάρος» για σένα. Επίσης, θυμήσου να κρατάς χαμηλούς τους τόνους στο σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιος φορές δεν έχει σημασία να έχεις δίκιο, αλλά πρέπει και να ξέρεις να διατηρείς την ηρεμία σου, τόσο την δική σου όσο και την ηρεμία της κατάστασης γενικότερα. Κάποιες φορές όμως είσαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εξαιρετική ημέρα για οικονομικά, ειδικά για να ζητήσεις ενίσχυση στο πορτοφόλι από κάποιο πρόσωπο, ενώ γενικότερα είσαι σε περίοδο που κάποιοι βάζουν πλάτη στα δύσκολα για σένα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις τον πρώτο λόγο στο τι γίνεται, ή τουλάχιστον το επιδιώκεις σθεναρά, με την Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε καλή όψη με τον τυχερό Δία. Έτσι, έχεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, καθώς μπορείς να κάνεις βήματα για την δική σου εξέλιξη. Κάποιες φορές όμως άθελά σου «καπελώνεις» την φωνή των άλλων και εκείνοι πιθανώς να έχουν παράπονα από εσένα πάνω σε αυτό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συμμετοχή σου σε παρέες φέρνει… γούρι για τα ζητήματα καρδιάς, ενώ οι φίλοι είναι εκείνοι που σε βοηθούν λέγοντάς σου πώς να κινηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χειρίσου τον λόγο σαν εργαλείο επικοινωνίας και όχι σαν «όπλο» στο εργασιακό σου περιβάλλον, άλλωστε ήδη τραβάς τα βλέμματα των άλλων με τις ικανότητές σου, δεν χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν χρειάζεται πάντα να αναζητάς τις λύσεις για όλα, αφού κάποιες φορές όταν η στιγμή είναι η σωστή, έρχεται το κατάλληλο πρόσωπο για να σε βοηθήσει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ σήμερα είναι να ζητήσεις αυτή την βοήθεια, να ξεκουραστείς –αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει– και να απολαύσεις την ηρεμία μακριά από τις απαιτήσεις των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κινείσαι μυστικά σήμερα με την Σελήνη στο προηγούμενο ζώδιο, όμως σε αυτά που λες στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στους φίλους σου, μοιάζεις κάπως αδιάλλακτος. Φίλοι πάντως σε βοηθούν να κερδίσεις τις εντυπώσεις, μολονότι είσαι σε περίοδο που έχεις άλλες προτεραιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι καλή για την καριέρα σου, αφού έχεις στο πλευρό σου πρόσωπα κύρους που δρουν υπέρ σου με κάποιον τρόπο. Το μεγάλο αγκάθι είναι τα μπόλικα έξοδα σε συνδυασμό με μειωμένα έσοδα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template