ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ΄ζωδια σήμερα 15 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Υδροχόο και στη 01:29 σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο (πανσέληνος), ενώ στις 16:16 αντίθεση με την Αφροδίτη.


ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα και παρότι δεν σε επηρεάζει δυσαρμονικά, εντούτοις αισθάνεσαι πιο έντονα συναισθήματα και αντιδράς ενστικτωδώς απέναντι σε όσα συναντάς. Δεν θα πρέπει όμως να παρασύρεσαι σε υπερβολές που θα έθεταν σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σταδιακά, και όσο προχωρούν οι μέρες θα αντιλαμβάνεσαι μια αλλαγή της ατμόσφαιρας στα προσωπικά σου. Μπορείς να προβείς σε σημαντικές συμφωνίες αφού σήμερα παρά τις όποιες εντάσεις ευνοείσαι, άσε όμως πίσω σου εγωισμούς που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αδιέξοδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθειές σου σε συλλογικό επίπεδο, ή ως μέλος κάποιας ομάδας, κορυφώνονται σήμερα. Ωστόσο αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου, να προβάλεις τον εαυτό σου, χάρη στη δύναμη της πειθούς σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα αγγίζει τους πολύ σημαντικούς τομείς της επαγγελματικής καταξίωσης και της οικογένειας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Κορυφώνονται λοιπόν προσπάθειες που κάνεις σε αυτούς τους τομείς και ενώ σε πρώτο επίπεδο ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις διλήμματα σχετικά με το πού πρέπει να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου, τελικά να υπάρξει μια θετική εξέλιξη, σε μια περίοδο μάλιστα που αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα συναισθήματα σου είναι κάπως έντονα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν ηθικά και σου συμπαραστέκονται. Επίσης, η δυσμενής όψη των Ερμή-Ουρανού είναι για σένα ιδιαίτερα εκνευριστική για τις σχέσεις σου με συγγενείς ή με νεαρά πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι εξελίξεις ως προς την καριέρας σου μπορούν να κινηθούν σήμερα και ακόμη και αν δεν υπολογίζεις σε αυτό, το πορτοφόλι σου να δεχτεί τονωτικές «ενέσεις».


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα της επικοινωνίας σου και κυρίως της φιλοσοφίας που έχεις απέναντι στη ζωή, δείχνει πως υπάρχει κάποια κορύφωση, ένα σημαντικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις μετά από ένα δίλημμα. Παράλληλα, μπορεί να έχεις κάποια εξέλιξη σε επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, ενώ η σημερινή πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για σένα, απλώς καλείσαι να κάνεις την θεωρία, πράξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις επενδύσει στην ουσιαστική επικοινωνία και αυτό σταδιακά θα δεις πως όχι μόνο θα χτίσει γέφυρες συνεννόησης, αλλά και θα είναι η βάση για να κάνεις το επόμενο βήμα σε μια σχέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ισχυρή σου θέληση σε συνδυασμό με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορούν να σου βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα. Παράλληλα, θέλεις να προβείς σε σημαντικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου, κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, χρέη και οφειλές. Καλείσαι παράλληλα να τα βάλεις με τις δικές σου αδυναμίες προκειμένου να αναπτύξεις την θέλησή σου. Κράτησε όμως μυστικά τα σχέδιά σου και μην τα μοιράζεσαι με το περιβάλλον σου, αν δεν είναι έτοιμα να δουν το φως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις την ανάγκη να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου, είτε των καταστάσεων, είτε του ίδιου σου του εαυτού. Παράλληλα, θέλεις να αφεθείς και να εμπιστευτείς ξανά. Όμως ο Ερμής σε δυσμενή όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνουν ηλεκτρισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει ένα κρεσέντο των προσπαθειών σου να διαχειριστείς τα οικονομικά που τρέχουν, δικά σου ή άλλων, σήμερα. Ωστόσο, σε αυτό τον αγώνα σου δεν είσαι μόνος αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, αφού κάποια πρόσωπα κύρους δείχνουν να σε στηρίζουν και να σε βοηθούν στο κομμάτι της καριέρας.


ΛΕΩΝ
Πραγματοποιείται πανσέληνος σήμερα απέναντί σου, στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως εκείνους που έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες. Έτσι λοιπόν μέσα στον ορίζοντα της μέρας ίσως έρθουν διλήμματα, αλλά θυμήσου ότι μέσα στο «εμείς» μπορείς να πετύχεις περισσότερα. Άλλωστε είσαι πιο γοητευτικός, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εδώ, το στοίχημα που καλείσαι να κερδίσεις αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενδεχομένως να μην είστε ακόμη σε διάθεση να λειτουργήσετε ως μια ενωμένη οντότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία δυσχεραίνει τα προσωπικά σου. Θυμήσου όμως πως οι άνθρωποι που έχουμε απέναντί μας, είναι ένα καθρέφτισμα του εαυτού μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια κορύφωση ενδεχομένως να υπάρξει και σε μια συνεργασία σου αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, όμως στηριζόμενος στους στόχους που έχεις θέσει και στην εύνοια των συγκυριών να τους υλοποιήσεις, μπορείς να επωφεληθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα της υγείας και της εργασίας, γεγονός που δείχνει πως προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς φτάνουν στο μέγιστο και παρότι η πανσέληνος είναι ασύμβατη με το δικό σου ζώδιο, δεν είναι δυσαρμονική. Πρόσεξε όμως να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου, αντίθετα βρες χρόνο να ξεκουραστείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ενδεχομένως να αισθάνεσαι πως θυσιάζεις πολλά για χάρη των διαπροσωπικών σου σχέσεων και δεν αποκλείεται σήμερα να δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τα όρια μεταξύ του να αποβάλεις τους περιττούς εγωισμούς και να γίνεσαι «θύμα» των αγαπημένων σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υποθέσεις με τις οποίες ασχολείσαι στην δουλειά φτάνουν στην κορύφωση τους αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, ενώ το τρέξιμο που έχεις ρίξει και οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα, αποδίδουν καρπούς. Παράλληλα, κάποια πρόσωπα σε στηρίζουν είτε σε ηθικό επίπεδο, είτε ενισχύουν το πορτοφόλι σου.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα βοηθητική, αφού πολλές πλανητικές θέσεις ταυτόχρονα σε ευνοούν, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβρη. Μην ξεχνάς όμως ότι μια πανσέληνος είναι πάντα φορτισμένη ενεργειακά και υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κορυφώνεται μια κατάσταση στα ερωτικά σου σήμερα. Σταδιακά η πίεση των προηγούμενων ημερών θα φύγει, έχε όμως κατά νου πως ενδέχεται να υπάρξουν διλήμματα μεταξύ των ερωτικών σου και των φιλικών σου σχέσεων, ενώ οι διαπροσωπικές σχέσεις συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα σε ό,τι κάνεις και είσαι στο αποκορύφωμα της δημιουργικότητάς σου, ενώ η αισιόδοξη αντιμετώπισή σου, αλλά και σημαντικοί άνθρωποι που έχεις στο πλευρό σου, σε βοηθούν να κατακτήσεις τους στόχους σου αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα. Ωστόσο πρόσεξε υπερβολές στον τομέα των οικονομικών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος σε ένα ζώδιο που είναι σε κόντρα προς το δικό σου και αγγίζει τους σημαντικούς άξονες της οικογένειας και της καριέρας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο. Παρόλα αυτά υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες και άσσοι στο μανίκι σου για να βγεις κερδισμένος από την έντονη αυτή ημέρα. Σήμερα λοιπόν μια κατάσταση που αφορά το σπίτι ή οικογενειακά σου πρόσωπα μπορεί να φτάνει στην κορύφωσή της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναπτύσσεις τους συναισθηματικούς σου ορίζοντες και αφήνεις ελεύθερα να εκφραστούν όσα νιώθεις, κυρίως από το απόγευμα και μετά. Σταδιακά μάλιστα ανακτάς την καλή ψυχολογία σου, διότι το τελευταίο διάστημα σε είχε ρίξει λίγο ψυχολογικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται να βρεθείς σε κάποιο δίλημμα ως προς ζητήματα σπιτιού από τη μια και καριέρας από την άλλη. Παρόλα αυτά, οικονομικά ζητήματα τρίτων σε κάνουν να κινητοποιείσαι και οι προσπάθειές σου στην δουλειά μέσα στην καθημερινότητα, αποδίδουν καρπούς αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, ενώ κάνεις επικερδείς συμφωνίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, μια ευνοϊκή θέση για σένα, εγείρει ζητήματα πάνω στον τόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αλληλεπιδράς με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Έτσι λοιπόν, κορυφώνεται σήμερα ένα σχέδιό σου και εσύ έχεις εστιάσει όλη την προσοχή σου εκεί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα προσωπικά σου ζητήματα, που όμως θα χρειαστεί πρώτα να έχεις διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, καθώς βλέπεις τις καταστάσεις με παρωπίδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μάλλον θα πρέπει όλες αυτές τις ιδέες που έχεις και τις θεωρίες, να τις θέσεις σε πρακτική εφαρμογή, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα. Βάλε λοιπόν σε εφαρμογή δημιουργικά σου σχέδια και θέσε τις βάσεις για κάτι σταθερό στο μέλλον. Παρόλα αυτά, επειδή η πανσέληνος πάντα είναι μια έντονη μέρα, περιόρισε τάσεις για υπερβολές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια αισθησιακή πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα και αγγίζει τους τομείς εκείνους που σε κάνουν να αισθάνεσαι υλική και συναισθηματική ασφάλεια, όμως παρά την φόρτιση της ημέρας υπάρχουν διέξοδοι και ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις κάποια ανασφάλεια και αυτό σε κάνει πιο κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που όμως βάζει φωτιά στην… κρεβατοκάμαρα και η γοητεία σου δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή πανσέληνος αγγίζει τον τομέα των οικονομικών σου, είτε πρόκειται για το δικό σου πορτοφόλι, είτε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, χρέη, δάνεια, εφορίες, τράπεζες. Υπάρχει λοιπόν μια κορύφωση των προσπαθειών σου σε αυτούς τους τομείς, όμως δεν είσαι μόνος σε αυτό αφού πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς και η σκληρή δουλειά τόσων μηνών, είναι οι δυο ισχυροί σου σύμμαχοι για να υπερνικήσεις όποια δυσκολία παρουσιαστεί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι κάπως έντονη για σένα, η οποία όμως τελικά μπορεί να σου ανοίξει νέα μονοπάτια στις σχέσεις σου με τους άλλους. Άλλωστε η ισχυρή σου θέληση, αλλά και η διάθεση να προσεγγίσεις ουσιαστικά την άλλη πλευρά, είναι τα δυνατά σου ατού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια κατάσταση στα προσωπικά σου σήμερα φτάνει στο κρεσέντο της, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό ή θετικό. Η έκβαση είναι στα δικά σου χέρια, αναλόγως πώς θα την χειριστείς, όπως και να έχει πάντως άσσοι στο μανίκι σου είναι η φιλοσοφία σου και η στάση σου απέναντι στην ζωή, αλλά και οι φίλοι σου. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις σωστά τα δεδομένα σου, η σημερινή πανσέληνος μπορεί να είναι κερδοφόρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί να υπάρξουν αρχικά διλήμματα με συνεργάτες αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, αλλά τελικά με συλλογική προσπάθεια μπορείς να φτάσεις τους στόχους. Επιπροσθέτως, απόφυγε σπατάλες στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα, για σένα γίνεται σε ένα «κρυφό» τομέα του ωροσκοπίου σου και πιθανώς είναι δείκτης κάποιας κορύφωσης μέσα σου, ανάμεσα στην μεγάλη εσωτερική διεργασία και στην εξωτερική σου υποτονικότητα. Παρόλα αυτά, οικείοι είναι δίπλα σου και σε κινητοποιούν, ενώ παράλληλα θα έχεις κάποια πρόσωπα στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς. Επιπλέον, φρόντισε να ξεκουραστείς και μην καταπονείς τον οργανισμό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί να αισθανθείς σήμερα πως οι προσπάθειες που κάνεις στον αισθηματικό τομέα δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές και αυτό να έχει ως επακόλουθο να τροποποιήσεις προς το καλύτερο, τον τρόπο που λειτουργείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εργασία σου σήμερα ενδεχομένως να σου φέρει κάποια διλήμματα, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, τα οποία παρά την αρχική πίεση θα καταφέρεις να αποκομίσεις κάτι θετικό. Αυτό το κέρδος μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι και υλικής φύσεως, όπως για παράδειγμα μια οικονομική ενίσχυση.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template