ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 16 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου μετά την αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη στις 04:00. Στις 06:49 περνά στους Ιχθύς και στις 20:11 σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό.

ΚΡΙΟΣ


Η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου κάπου, έξω από υποχρεώσεις και προγράμματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στο σπίτι ή την οικογένεια σήμερα μπορεί να βελτιωθεί, καθώς δείχνεις κατανόηση στις υποθέσεις που απασχολούν τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, ενώ παράλληλα ρίχνεις το βάρος των προσπαθειών σου στα αγαπημένα σου άτομα ή τον ερωτικό σύντροφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί το κλίμα στα οικονομικά σου να παραμένει ακόμη ασταθές λόγω της δυσμενούς όψης Ερμή-Ουρανού αν εργάζεσαι σήμερα, ωστόσο μπορείς να εντείνεις τις προσπάθειές σου για υλοποίηση των δημιουργικών σου σχεδίων. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς αν θες να έχεις αποτέλεσμα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς. Γενικότερα όμως η αντισυμβατικότητα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια οράματα, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δυσκολεύεσαι να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν στην επικοινωνία σου, σκέψου όμως πως πετυχαίνεις περισσότερα με το διάλογο, παρά με τη στείρα αντιπαράθεση. Επίσης, τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, αδέρφια, γείτονες ή συγγενείς διαδραματίζουν ρόλο-κλειδί στην έκβαση των εξελίξεών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν κάποια εμπόδια σε οικονομικές υποθέσεις με την δυσμενή όψη Ερμή-Ουρανού και έχεις ανάγκη από πιο σταθερά βήματα στην καριέρα, αν εργάζεσαι σήμερα. Ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις δυσκολίες προς όφελός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, στοιχείο που δείχνει πως μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τις κοινωνικές σου διασυνδέσεις για τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το άγχος μέσα από την καθημερινότητά σου δεν λείπει, ωστόσο σήμερα μέσα από υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να χτίσεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον, γενικότερα όμως σήμερα καλείσαι να φανείς συνεπής με τις απαιτήσεις των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια εξαιρετική ημέρα για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα θέματα που σε απασχολούν αν εργάζεσαι σήμερα, ενώ άνθρωποι που έχουν λόγο στη δουλειά σου δρουν επικουρικά για τα σχέδιά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και δέχεται θετικές όψεις, κάτι το οποίο μεταφράζεται για εσένα σαν πληθώρα ευκαιριών για να διευθετήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Γενικότερα όμως μπορείς σήμερα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, παρά τις πολλές δυσκολίες της καθημερινότητας και το βεβαρυμένο πρόγραμμα, ενώ είναι μια εξαιρετικά δημιουργική ημέρα που ταυτόχρονα ευνοεί και τις επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε μια περίοδο που φέρνει απρόσμενα νεύρα με την δυσμενή όψη Ερμή-Ουρανού. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει σήμερα είναι οι απερίσκεπτες κινήσεις, ενώ παράλληλα συζητάς για ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, αν εργάζεσαι σήμερα ο φόρτος εργασίας σε κουράζει αρκετά, οπότε θα ήταν προτιμότερο να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. 



ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα κυλά αρκετά εποικοδομητικά για εσένα, καθώς σου δίνονται απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα γύρω από τις κινήσεις σου. Επιπλέον, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, ακόμη και αν υπάρχουν πολλά μέτωπα που απαιτούν την προσοχή σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπες στη θέση των άλλων και αφουγκράσου τη δική τους οπτική για τις καταστάσεις, χωρίς όμως να επιτρέπεις στους άλλους να ξεπερνούν τα όριά σου. Επίσης, είσαι αρκετά κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα από οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, ωστόσο θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου αν θέλεις να υλοποιήσεις όσα έχεις κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οι άλλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν, παρά τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας ως προς το σπίτι ή την οικογένεια. Επιπλέον, επιστρατεύεις τη διπλωματικότητα προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς το πλαίσιο είναι αρκετά ευνοϊκό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή είναι μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για τα προσωπικά σου, καθώς με τη Σελήνη απέναντί σου να δέχεται θετικές όψεις, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να αναθερμάνεις τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος ή να υπάρξουν ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επωφεληθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος προειδοποιεί να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, αν εργάζεσαι σήμερα, γενικότερα όμως βγαίνεις κερδισμένος από τις συνεργασίες που κάνεις.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές και καλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, υποχρεώσεις ή θέματα που εκκρεμούν, ενώ γενικότερα σήμερα αντιμετωπίζεις
ευχάριστα ακόμη και βαρετές υποθέσεις ρουτίνας. Παρόλα αυτά πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να οργανώσεις τα ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που σου περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να βρεις χώρο και χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και την υγεία σου, ενώ θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βοηθήσεις αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται την βοήθειά σου άμεσα, με τα θέματα που τους απασχολούν, με την δυσμενή όψη Ερμή-Ουρανού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό σου περιβάλλον αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές σου προτεραιότητες αν εργάζεσαι σήμερα και προσπαθείς να φανείς αρκετά αποδοτικός, καθώς μέσα από τη δουλειά κινείς και οικονομικές υποθέσεις, σε μια περίοδο που έχεις πιεστεί αρκετά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου δέχεται θετικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, πρόσεχε τις καταστάσεις στο σπίτι και υπάρχει τάση για απρόσμενες εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα και δραστηριοποιείσαι προκειμένου να τους ευχαριστήσεις, ενώ παράλληλα αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα ήταν μια αρκετά βοηθητική ημέρα για να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τους δικούς σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι αρκετά κινητικός σήμερα και το μόνο που σε εμποδίζει από το να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου είναι κάποια έξοδα που τρέχουν αυτή την περίοδο, γενικότερα όμως μπορείς εντείνοντας τις προσπάθειές σου να βάλεις μια σειρά και στα οικονομικά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν οι υποθέσεις που σχετίζονται με αυτά είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, ενώ παράλληλα η σημερινή ημέρα σου παρέχει πολλές ευκαιρίες να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, με την προϋπόθεση ότι και εσύ είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς πιο άνετα στους δικούς σου ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα νιώθεις περισσότερο εμπιστοσύνη και πως μπορείς να στηριχτείς και σε άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κοντινά σου πρόσωπα ενισχύουν τα οικονομικά σου και εσύ βγαίνεις κερδισμένος από οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σε αφορούν έμμεσα, ωστόσο αν εργάζεσαι σήμερα θέτεις αρκετά ψηλά τον πήχυ στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η επικοινωνία είναι το στοιχείο που σε βοηθά να προχωρήσεις πολλά βήματα. Παράλληλα επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ είναι μια μέρα που κάνεις σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να βγεις κερδισμένος μέσα από μηνύματα που στέλνεις ή τηλεφωνήματα που κάνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βεβαιώσου όμως ότι η άλλη πλευρά κατάλαβε τι θες να πεις, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου πλέον. Πάντως η μέρα σε ευνοεί στα προσωπικά, αρκεί να μην παίξεις παιχνίδια εξουσίας λόγω τετραγώνου Ερμή-Ουρανού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός στον τρόπο που κυνηγάς τους στόχους που έχεις θέσει αν εργάζεσαι σήμερα, ωστόσο ακόμη υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν ελεύθερο να κινηθείς, ενώ παράλληλα προσπαθείς να διευθετήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις μέσα σε αυτό το έκρυθμο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να κινηθείς, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα που σου απασχολούν, εν μέσω μια περιόδου που μέσα σου «βράζεις» με τον Άρη για λίγο ακόμα σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, αλλά αντί να παρασύρεσαι σε απότομα ξεσπάσματα, δες με ησυχία ποιος φταίει, θυμήσου όμως πως πρέπει να είσαι και με τον εαυτό σου αυστηρός κριτής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ευνοούνται περισσότερο εκείνοι που ήδη βρίσκονται σε σχέση, καθώς μπορούν να κάνουν βήματα σταθεροποίησης με το ταίρι τους, γενικότερα όμως το τοπίο στις σχέσεις σου αρχίζει να ξεκαθαρίζει, παρά το ασταθές περιβάλλον που σε προβληματίζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι ο τομέας που πρέπει να εστιάσεις τις προσπάθειές σου σήμερα, καθώς μπορείς να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος μέσα από κινήσεις που κάνεις. Τέλος, μπορείς εντείνοντας τις προσπάθειές σου να επωφεληθείς και σε ζητήματα καριέρας αν εργάζεσαι σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει ιδιαίτερα βοηθητική όψη με τον Ουρανό, στοιχείο που μαρτυρούν ότι μπορείς να προβάλλεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σου απασχολούν σήμερα, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ ευνοϊκά σήμερα, ενώ σου δίνονται ευκαιρίες να περάσεις όμορφές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον είσαι σε μια περίοδο όπου επενδύεις πάνω στους δικούς σου και εκείνοι σε εσένα, παρά το έντονο άγχος που υπάρχει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσένα, ωστόσο έχεις το υλικό για να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους, εντείνοντας τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, αν εργάζεσαι σήμερα.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template