ΦΡΙΚΗ στην Ρωσία: 16χρονος έσφαξε την πενταμελή οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ο Τιμούρ Κιμαλεντίνοφ, που ήταν διαπρεπής μαθητής, σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα, τα δίδυμα αδέρφια του, τη γιαγιά του και τον
παππόύ του, πριν αυτοκτονήσει, στην περιφέρεια Ουλιάνοβσκ
Ένας 16χρονος μαθητής, που διακρινόταν για τις σχολικές του επιδόσεις, προχώρησε στη μαζική δολοφονία της πενταμελούς οικογένειάς του και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο Τιμούρ Κιμαλεντίνοφ δολοφόνησε τη μητέρα του, τα τετράχρονα δίδυμα αδέλφια του, τον παππού του και τη γιαγιά του, κατά τη διάρκεια μιας σκληρής νύχτας στην περιφέρεια Ουλιάνοβσκ της Ρωσίας. Ο δράστης, που είχε κερδίσει αρκετές σχολικές διακρίσεις στην περιφέρειά του, χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι για τις δολοφονίες, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ανέβηκε σε μια τηλεφωνική κεραία και πήδηξε στο κενό, βαζοντας τέλος στη ζωή του.



Ο Timur Kimaletdinov (απεικονίζεται αριστερά) σφαγιάζει τη μητέρα του (εικόνα δεξιά), παππούδες και δύο τετραετείς δίδυμους αδελφούς και στη συνέχεια σκοτώθηκε.  Οι γείτονες δήλωσαν ότι ήταν η υπερηφάνεια της «στενής» οικογένειάς του
Σε ένα σημείωμα που άφησε στην τραπεζαρία του σπιτιού του. ανέφερε πως αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και ιδιαίτερα τον παππού και τη γιαγιά του και πως λυπόταν για τη δολοφονία τους. 

Σε ένα σημείωμα που άφησε στο τραπέζι, ο 16χρονος υψηλός επιβάτης μίλησε για την αγάπη του για την οικογένειά του, ειδικά για τους παππούδες του, τη Λυδία, 69 (απεικονίζεται αριστερά) και τον Βίκτορ, 66 (απεικονίζεται δεξιά).  Πρόσθεσε ότι ήταν «κρίμα» ότι έπρεπε να τους σκοτώσει
Επιπλέον, είπε πως αφαίρεσε τις ζωές τους, καθώς δεν ήθελε να είναι στεναχωρημένοι από τον θάνατο των λοιπών μελών της οικογένειας. Σύμφωνα με τις αναφορές, η μητέρα και η γιαγιά προσπάθησαν να αντισταθούν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ευρισκόμενες στα κρεβάτια τους. Άφησε, ακόμα, μηνύματα σε συμμαθητή του, που ανακάλυψε το πτώμα του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μητέρα του 16χρονου είχε χωρίσει από τον πατέρα του. Επιπλέον, μαρτυρίες αναφέρουν πως ο δράστης ζήλευε από τον τροπο με τον οποίο η μητέρα φερόταν στα δίδυμα αδέρφια του. 



Μεταξύ των θυμάτων ήταν η μητέρα του Timur Μαρίνα Καμαθεντίνοβα (απεικονισμένο κέντρο) και τα δύο τετράχρονα δίδυμα αδέλφια του Σόφια και Αντόν.  Η μητέρα και ο παππούς του προσπάθησαν να πολεμήσουν το αγόρι πίσω κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του, αλλά οι άλλοι σκοτώθηκαν στα κρεβάτια τους
Ακόμη, ο Κιμαλεντίνοφ φέρεται να είχε αποκαλύψει σε φίλο του το μακάβριο σχέδιό του, ωστόσο ο τελευταίος δεν το είχε λάβει στα σοβαρά.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template