ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2019

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς συναντά τον Ποσειδώνα, έτσι η μέρα σήμερα σε βρίσκει με μια διάθεση ονειροπόλησης και φυγής από την καθημερινότητα. Όσο περίεργο όμως κι αν σου φανεί, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για ενδοσκόπηση, είτε το κάνεις συνειδητά, είτε σημερινά γεγονότα σε κάνουν να αισθανθείς έτσι. Από την άλλη όμως δυσκολεύεσαι με τις πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια, με την δυσμενή όψη Ερμή-Ουρανού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σταθεροποιείς πράγματα και συναισθήματα μέσα σου, και ακολουθείς την διαίσθησή σου. Δώσε όμως προσοχή στην εσωτερική σου φωνή και αφουγκράσου τα σημάδια, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επίλυση θεμάτων που σε απασχολούν ή να βάλεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, απωθημένα και φοβίες, σε τάξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ακολουθώντας την διαίσθησή σου, ενώ αυτή την περίοδο υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία για έσοδα.


ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη σε βοηθητική θέση, οι φίλοι, η συμμετοχή σε ομάδες, ή η συλλογική δραστηριότητα τραβούν την προσοχή σου σήμερα, ενώ οι στόχοι που είναι αλτρουιστικοί και σχετίζονται με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, μην διστάσεις να βοηθήσεις φίλους που μπορεί να σε χρειαστούν, κάνε όμως και σωστή διαχείριση χρόνου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπερδεμένες ειδήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά μια ερωτική σχέση με την Ουρανό στο ζώδιό σου σε δύσκολη όψη με τον Ερμή, ενώ στις καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρωγοί στέκονται οι φίλοι δίπλα σου. Γενικότερα όμως είσαι σε μια εσωστρεφή περίοδο που δεν σε βοηθά να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σταθεροποιείς μελλοντικά σχέδια σήμερα και στοχεύεις ψηλά καθώς δεν αρκείσαι στα λίγα. Προσοχή όμως να μην παρασυρθείς σήμερα σε σπατάλες, ακόμη και αν πρόκειται για έξοδα αναψυχής.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιόρρυθμη η σημερινή μέρα για σένα καθώς τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, όμως οι κίνδυνοι να τρέφεις αυταπάτες είναι παραπάνω από υπαρκτοί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. Γενικότερα, το σημερινό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από μια ασάφεια, αλλά και μια τάση για εξαπατήσεις. Μπορείς ωστόσο να σταθεροποιήσεις θέματα συνεργασιών, αρκεί να μην μπερδευτείς με αμφίβολα πρόσωπα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από αυτή την ομιχλώδη μέρα, δεν μένουν ούτε τα αισθηματικά σου στο απυρόβλητο καθώς καλείσαι να δεις τα θέματα που σε απασχολούν ρεαλιστικά, και μην παρασύρεσαι σε ανεδαφικές ουτοπίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, και δείχνει είτε ένα θολό τοπίο που σχετίζεται με γυναικείο/α πρόσωπο/α στο εργασιακό σου περιβάλλον, είτε πως χρησιμοποιείς την διαίσθησή σου στον τομέα της καριέρας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη συναντά σήμερα τον ονειρικό Ποσειδώνα και τα επίπεδα της διαίσθησής σου είναι ιδιαίτερα υψηλά. Επιπλέον, θέματα που αφορούν νομικά – διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία δεν κυλούσαν κατά την δική σου βούληση, μπορεί σήμερα να έχουν μια θετική εξέλιξη. Ωστόσο, σε θέματα φιλοδοξίας ή θέματα που αφορούν την εικόνα σου, προσπάθησε να καταπολεμήσεις πιθανές τάσεις για υπερβολές. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μια βαθιά πίστη, μια ενόραση, έστω και μια πιο αισιόδοξη ματιά σου, μπορεί να δώσει θεαματικές λύσεις, ειδικά σε προβλήματα που πιθανόν να υπήρχαν στα ερωτικά σου, ή σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο. Η σημερινή μέρα πάντως σε καλεί να δείξεις τα συναισθήματά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 

Συμβαίνουν ριζικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου, η τύχη όμως σε στηρίζει, ακόμα κι αν έρθουν δύσκολα. Βγεις λοιπόν από το καβούκι σου, μην κλείνεσαι και μην βιάζεσαι να κλείσεις συμφωνίες. 


ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα για σένα δείχνει πως στρέφεσαι σε πιο έντονη ενδοσκόπηση, ενώ φεύγεις για λίγο από το φυσικό σου χώρο, το προσκήνιο, γιατί θέλεις να κινήσεις τα νήματα στο παρασκήνιο. Παράλληλα βοηθάς πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που πιθανόν να σε χρειάζονται, όμως δεν είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσεις τα όσα αισθάνεσαι, καθώς το κάνεις... απρόσμενα, την λάθος στιγμή!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα κάνεις μια βουτιά στα βαθύτερα σου συναισθήματα, που όμως ίσως δυσκολεύεσαι να τα μοιραστείς, καθώς υπάρχουν πολλά μυστικά. Ταυτόχρονα είναι αυξημένη η ερωτική διάθεση, όπως και τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στην σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποθέσεις τρίτων σου τραβούν την προσοχή σήμερα, ωστόσο κρύβονται παγίδες σε αυτόν τον τομέα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν εξαπατήσεις εις βάρος σου. Χρησιμοποίησε λοιπόν σήμερα το ισχυρό σου ένστικτο στους οικονομικούς χειρισμούς με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες, έχοντας πάντα κατά νου για ουτοπίες και αυταπάτες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη συναντά τον ομιχλώδη Ποσειδώνα απέναντί σου και η σημερινή μέρα για σένα ακροβατεί μεταξύ ονειρικής και ουτοπικής, ενώ μοιάζει σαν προσωπική πανσέληνος για τους γεννημένους αρχές Σεπτεμβρίου, με σχέσεις και συνεργασίες να έχουν τον πρώτο λόγο της προσοχής σου. Έτσι, τα αιτήματα των άλλων διαμορφώνουν το κλίμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα ερωτικά σου η μέρα σε βρίσκει ρομαντικό με μια διάθεση τρυφερή απέναντι στον/στην σύντροφό σου. Ωστόσο το τοπίο θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί «θολό» γιατί σήμερα κάθε άλλο παρά ρεαλιστή θα σε χαρακτήριζε κανείς με τα αισθηματικά σου. Έτσι, κάποια αστάθεια κι εξιδανικεύσεις στα ερωτικά είναι μέσα στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, όμως ο Άρης από αύριο περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει δραστήριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Να είσαι επιφυλακτικός στις συνεργασίες σου σήμερα, και περισσότερο πραγματιστής. Τέλος, τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μείνεις μακριά από σπατάλες και άσκοπα ανοίγματα.


ΖΥΓΟΣ
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ενδεχομένως να μην είσαι τόσο αποδοτικός με τα πρακτικά ζητήματα μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, γιατί θα προτιμούσες να ξεκουραστείς, αντί να εργαστείς. Επίσης, ξαφνικές αδιαθεσίες στην υγεία, δεν αποκλείεται να συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα της ημέρας, οπότε μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι είσαι σε μια επικοινωνιακή περίοδο που μιλάς με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, υπάρχει έντονη γκρίνια στα ερωτικά αυτό το διάστημα και είναι περισσότερο ευνοημένοι όσοι Ζυγοί είναι ήδη σε σχέση. Αυτή η περίοδος όμως ξυπνά και την πιο… ηδονιστική πλευρά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα, χρησιμοποιείς την διαίσθηση και την ενόραση για να βρεις λύσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Ωστόσο, σήμερα δυσκολεύεσαι να τηρήσεις προθεσμίες στην δουλειά σου και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, αν δεν σε γεμίζουν ψυχικά, ενώ συνάδελφοι, υφιστάμενοι (ή πελάτες αν έχεις) μάλλον θα χρειαστούν την βοήθειά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ενόραση και η διαίσθησή σου μπορούν να σου δώσουν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν, ενώ αν έχεις κάποιο δημιουργικό σχέδιο, η σημερινή είναι μια εξαιρετική μέρα για να το προχωρήσεις, ειδικά αν σχετίζεται με τέχνη ή με την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Σήμερα επίσης καλείσαι να αφουγκραστείς τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός και ίσως να βρεις διεξόδους σε διενέξεις που υπήρχαν ή σε θέματα που τα προβλημάτιζαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα τα ερωτικά σου έχουν τον πρώτο λόγο, με μια γλυκιά διάθεση καθώς θέλεις να ζήσεις ένα παραμύθι, αυτό όμως δεν αποκλείεται να κρύβει και ένα θολό τοπίο στα προσωπικά σου. Πάντως αν έχεις την ευκαιρία, βγες σήμερα και διασκεδάστε με το ταίρι σου ή με αγαπημένα πρόσωπα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις ανοιχτές τις «κεραίες» σου γιατί υπάρχουν ευκαιρίες, μην κάνεις μόνο περιττά έξοδα. Στα επαγγελματικά άλλωστε είναι περίοδος που ετοιμάζεις πολλά και έχεις θέσει υψηλούς στόχους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα κρύβει κάποιες παγίδες για σένα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία γενικότερα, μιας και αυτός είναι ο τομέας που ενεργοποιεί σήμερα η Σελήνη. Ωστόσο ίσως το τοπίο είναι λίγο ομιχλώδες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, γενικότερα όμως προτιμάς να μείνεις σπίτι σήμερα. Επίσης μπορεί ένα οικογενειακό σου πρόσωπο χρειαστεί την βοήθειά σου και εσύ θέλεις να είσαι εκεί για εκείνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα ερωτικά η ανάγκη σου να βιώσεις κάτι παραμυθένιο, σου κάνει να γυρνάς την πλάτη στον ρεαλισμό, καθώς αυτή η περίοδος είναι πιο «στεγνή» σε σχέση με τις ανάγκες σου. Μπορείς όμως σήμερα να ασχοληθείς με τέχνη, διαλογισμό ή και προσευχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί η κρίση σου δεν είναι αντικειμενική σήμερα και πιθανόν να οδηγηθείς σε λάθη που οφείλονται σε αυταπάτες. Προώθησε λοιπόν τα σχέδιά σου χωρίς να τα κοινολογείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άδραξε τις ευκαιρίες σήμερα που θα σου παρουσιαστούν μέσω της διαίσθησης και της ενόρασης, που θα είναι πολύ έντονες σήμερα. Έχεις παράλληλα μια διάθεση να βγεις και να μοιραστείς στιγμές με φίλους, ίσως και μια βόλτα ή έναν περίπατο, ενώ κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο σε έχει ανάγκη σήμερα. Από την άλλη καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο συσκευές επικοινωνίας (λάπτοπ, κινητά, κλπ.) γιατί σήμερα ίσως λόγω αφηρημάδας να μπεις σε… μπελάδες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιείς τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που την σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα τονισμένα και τα επιστρατεύεις για να «γοητεύσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ ταυτόχρονα προωθείς τα σχέδιά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να επωφεληθείς από την σημερινή ημέρα, η οποία είναι αρκετά ευνοϊκή, αρκεί να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, όχι υλικά αλλά πνευματικά, ενώ αυτές τις μέρες κάνεις σημαντικά σχέδια για το μέλλον σου και συλλέγεις χρήσιμες πληροφορίες. Μην παρασυρθείς όμως σε επιπολαιότητες, γιατί δεν αποκλείεται να εξαπατηθείς και ταυτόχρονα οι υποθέσεις σου μοιάζουν πιο στάσιμες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φιλία και ερωτικά πάνε χέρι – χέρι, το οποίο είτε σημαίνει πως φίλοι σου στηρίζουν σε αυτό τον τομέα, είτε πως μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Γενικότερα όμως είσαι αρκετά εξουσιαστικός απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή μέρα σε καλεί να είσαι προσεκτικός στον χειρισμό των οικονομικών σου. Φαντασία και διαίσθηση λοιπόν είναι τα δυνατά σου σημεία για να βρεις λύσεις σε θέματα που σε είχαν προβληματίσει γύρω από τα οικονομικά σου, ενώ ένα γυναικείο πρόσωπο ίσως παίξει ρόλο στα του πορτοφολιού σου, με σημαντικές προοπτικές βελτίωσης.


ΙΧΘΥΕΣ


Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα, έτσι η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά θετική για σένα, ενώ έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από την πραγματικότητα και η φαντασία σου τρέχει. Ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου κινούνται σήμερα σε μια άλλη «διάσταση», με το βασικό τίμημα να είναι πως οι άλλοι δεν τους ακολουθούν στην… ονειροπόληση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πλημμυρίζεσαι από συναισθήματα, κάνεις όνειρα, έρχεσαι σε επαφή με τα θέλω σου. Ωστόσο βιώνεις αλλαγές στην διάθεσή σου και κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα, γενικότερα άλλωστε από αύριο η παρουσία του Άρη στον τομέα των ερωτικών σου σε κάνει φλογερό αλλά και παρορμητικό!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε γεμίζει με διαίσθηση και ενόραση για να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα καλή η μέρα για διαχείριση πρακτικών ζητημάτων
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template