ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣΥποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις, θέτοντας τελικά σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι η Αφροδίτη «αγκαλιά» με τον κυβερνήτη σου Άρη δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν από σαράντα κύματα και κάποιες αφορμές σήμερα θα σου το θυμίσουν αυτό, ταυτόχρονα από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.



ΤΑΥΡΟΣ
Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στην Παρθένο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά το έδαφος δεν είναι αρκετά γόνιμο για να καλυφθείς πλήρως. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Απρίλιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις δώσει προσοχή στις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι η ενίσχυση στα οικονομικά από τρίτους. Εντούτοις, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου. Επιπλέον, υπάρχουν δυσκολίες στη ρύθμιση καθημερινών ζητημάτων πρακτικής φύσεως μέχρι το απόγευμα, που περνά η Σελήνη στο ζώδιό σου. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και οφειλές, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών σου. Επίσης, στο εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανό να υπάρχει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Ωστόσο το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου. Από το απόγευμα η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να κάνεις μια μικρή… απόδραση και να το σκάσεις από όσα σε ενοχλούν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να δείξεις έντονη παραγωγικότητα στη δουλειά, πιέζεσαι αρκετά όμως από πρόσωπα κύρους που νιώθεις ότι βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, μέσα από τη διπλωματία όμως βρίσκεις λύσεις. 

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο αντιμετωπίζεις όλα αυτά κάπως σαν αγγαρείες, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά πλέον μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε καλή όψη με τον τυχερό Δία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα δημιουργικά σου σχέδια σήμερα σε προβληματίζουν καθώς νιώθεις πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις και είσαι σε ένα κλίμα πιο μπερδεμένο. Ταυτόχρονα όμως το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ο ερωτικός σύντροφος, είναι μια από τις πολύ σημαντικές προτεραιότητές σου σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να τοποθετήσεις πιο σαφή όρια στις σχέσεις σου. Σε γενικές γραμμές πάντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, έρωτες και πάθος, με την συμπόρευση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σήμερα να κάνεις περιττές σπατάλες, αν τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί, σε επίπεδο οφειλών, μιας και αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σου, μοιάζει πιο πιεσμένη.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους, καθώς υπάρχουν πολλές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τις συνθήκες. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να μείνεις μέσα, όσο αυτό περνά από το χέρι σου, οι ανασφάλειές σου όμως είναι ιδιαίτερα τονισμένες σήμερα και αναζητάς τη σιγουριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποια απρόσμενα έξοδα αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν και εσύ κάνεις τα ανάλογα βήματα για να βρεις λύσεις, σε γενικές γραμμές όμως είσαι σε μια περίοδο που σε προστατεύει από τα δύσκολα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας και αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ οι φίλοι σε στηρίζουν πιο έμπρακτα. 


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, δεν έχεις όμως την παραμικρή όρεξη να ασχοληθείς με κουραστικές υποθέσεις και προτιμάς να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Είναι όμως πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα στη δουλειά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει να κάνεις, ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν δείχνεις τόσο ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές προσδοκίες σήμερα, γενικότερα όμως υπάρχουν ευκαιρίες που βοηθούν τα προσωπικά σου να εξελιχθούν άμεσα και είναι πιθανό να ακούσεις ευχάριστα νέα από αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι υποχρεώσεις σε κάνουν να επαναστατείς, ενώ είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή με τους συνεργάτες σου. Ταυτόχρονα όμως χρειάζεται να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις στον τομέα των οικονομικών, πλέον όμως έχεις τη στήριξη προσώπων κύρους ενώ έχεις ευκαιρίες να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα έχεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, όμως οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά μπερδεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανασφάλειες ως προς τα πού να κινηθείς. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες, ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, μοιάζουν να θολώνουν το τοπίο στα αισθηματικά. Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει δικλείδες ασφαλείας για το πορτοφόλι σου.
 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν κάποιες ασάφειες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου σήμερα και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, παρότι καταφέρνεις πολλές φορές να ξεγλιστρήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα, είναι προτιμότερο να συγκρατηθείς περισσότερο σε όσα λες, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα. Επιπρόσθετα, θυμήσου ότι τα οικονομικά δ3εν έχουν τακτοποιηθεί και συνεχώς προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.


ΙΧΘΥΕΣ


Προσπαθείς αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σχέδια που κάνεις σήμερα μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης, καθώς οι μεταβλητές που χρησιμοποιείς δεν έχουν επαφή με την οικονομική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template