ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


ΚΡΙΟΣ

Σε αντίθεση με την στασιμότητα που σε χαρακτήριζε τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και δεν θες με τίποτα να μείνεις κλεισμένος σπίτι! Προτιμάς να βγεις, να δεις κόσμο, να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου, αλλά ενδεχομένως αυτό να γίνεται εις βάρος των υποχρεώσεων που συσσωρεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια μέρα που ευνοεί τα μηνύματα που θες να στείλεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σύμμαχός σου σε αυτό άλλωστε είναι και ο πλανήτης του έρωτα Αφροδίτη «αγκαλιασμένος» με τον κυβερνήτη σου Άρη! Αν είσαι ήδη σε σχέση όμως, τότε το ταίρι σου σε χρειάζεται. Μην γκρινιάζεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν εργάζεσαι σήμερα, τότε πιθανώς να αντιμετωπίσεις μια δυσκολία στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν στην δουλειά, όμως μέσα από τις συνεργασίες σου εισπράττεις έσοδα.


ΤΑΥΡΟΣ


Μετά την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου που σε ενεργοποίησε και σε έχρισε πρωταγωνιστή, από σήμερα το πρωί τα πράγματα ηρεμούν και σταθεροποιούνται, ενώ η σημερινή ημέρα δεν έχει πολλές εκπλήξεις ως προς τι να περιμένεις καθώς αυτό το Σάββατο για σένα κυλά σε γνώριμα πλαίσια, εκτός και αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο λέει κάτι διαφορετικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις σήμερα πιο έντονη ροπή προς τις απολαύσεις, αλλά ως Ταύρος οι απολαύσεις είναι μέρος της ταυτότητάς σου! Παρόλα αυτά είσαι λίγο αμετακίνητος σε θέσεις και απόψεις. Αφροδίτη και Άρης όμως σε ένα φλογερό τανγκό στον τομέα των ερωτικών σου, δεν μπορεί, όλο και κάτι πονηρό θα φέρει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν εργάζεσαι σήμερα, ή έχεις να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις, τότε το πλαίσιο είναι βοηθητικό και βρίσκεις τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού μετά την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, τώρα εσύ έχεις τον πρώτο λόγο σε όσα γίνονται, ακόμα και αν αρχικά συναντάς κάποιες αντιστάσεις από τους άλλους. Η μόνη παγίδα είναι να φοβηθείς να κάνεις βήματα μπροστά καθώς μετά από πολλές αναποδιές, νιώθεις τα φτερά σου μουδιασμένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι μεταπτώσεις στην διάθεσή σου πιθανώς να είναι μέρος της σημερινής ημέρας, όμως κάνοντας διάλογο με την λογική, μέσα σου, παίρνεις και τις απαντήσεις που ψάχνεις. Άλλωστε ο προβολέας είναι στραμμένος πάνω σου και είναι η ώρα οι άλλοι να ακούσουν εσένα. Υπάρχουν ευκαιρίες για το σπίτι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με την Αφροδίτη σε θέση κόντρα, συνεχώς προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή κάποιες πληρωμές που αιτούνται να εξοφληθούν άμεσα. Το θετικό είναι ότι δεν ξεμένεις χωρίς έσοδα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου, την Σελήνη, να κινείται στους Διδύμους, νιώθεις περισσότερο να κλειστείς για λίγο στο «καβούκι» σου, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα, καθώς αναζητάς λίγο χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι. Μην ξεχνάς άλλωστε τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει ένας καλός ύπνος, μια βουτιά στη θάλασσα, ο διαλογισμός ή η τέχνη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τις παρασκηνιακές ενέργειες από μέρους σου καθώς από κάποια απροσεξία πιθανώς να γίνεις αντιληπτός στο κοντινό σου περιβάλλον. Αν όμως υπολογίσουμε τον Άρη και την Αφροδίτη «αγκαλιά» σε καλή θέση στο δικό σου ζώδιο, τότε σίγουρα όλο και κάποιο πάθος θα ξυπνήσει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έσοδα συνεχίζουν να είναι περιορισμένα και αυτό σε ταλαιπωρεί, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα πιθανώς να αγχωθείς με υποχρεώσεις άλλων που επωμίζεσαι εσύ. Δεν χρειάζεται όμως να παραστήσεις τον υπερήρωα για τους άλλους.



ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα κινείται σε μια ευνοϊκή θέση για τα θέλω σου και κινείσαι χωρίς να πρέπει να ακολουθείς «πρέπει» και κανόνες που οι άλλοι θέτουν. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θέτεις στόχους, θες να δεις φίλους και λειτουργείς καλύτερα ως μέλος μιας ομάδας, μολονότι δεν τρέχεις όσο γρήγορα απαιτούν από εσένα οι εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διεκδικείς λίγο περισσότερο χώρο μέσα στην σχέση, ίσως επειδή έχεις ανάγκη λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Συνεχίζεις όμως να είσαι σε μια περίοδο που ευνοούνται τα προσωπικά, οπότε η σχέση σου έχει ακόμα μια ευκαιρία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις μεγαλόπνοα πλάνα που πιθανώς το πορτοφόλι σου να μην μπορεί για την ώρα να καλύψει. Η συνάντηση όμως της Αφροδίτης και του Άρη σε αυτόν τον τομέα, θα μπορούσε να φέρει και θετικές εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις κοινωνικές επαφές και να βελτιώσεις το κοινωνικό σου στάτους. Πιθανώς να έχεις σημαντικές προσκλήσεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Είναι φορές που ο εγωισμός σε κάνει να θέλεις να περάσει το δικό σου, ενώ αυτή η περίοδος μπορεί να δείχνει πως μαίνονται ακόμα κινήσεις στο ερωτικό σκάκι της καρδιάς, και από τις δυο πλευρές. Η Αφροδίτη πάντως συναντώντας τον πύρινο Άρη στο ζώδιό σου, ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν εργάζεσαι σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για να επωφεληθείς από πρόσωπα κύρους, μολονότι εσύ δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις τις υποδείξεις τους και θες να κάνεις το δικό σου. Τα οικονομικά όμως είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ



Συνέλλεξες τις πληροφορίες που ήθελες και σκέφτηκες αρκετά, μίλησες με τα συναισθήματά σου και έβγαλες τα συμπεράσματά σου. Σήμερα λοιπόν με την Σελήνη να κινείται σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, σε κάνει να θες να βάλεις όλα αυτά σε δράση, ώστε να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Δεν σε χωράει και δεν σε εκφράζει πια το παρελθόν!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, παίζουν κάποιο ρόλο στα ζητήματα καρδιάς, ενώ αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξεις κάποιες διενέξεις με τους οικείους σου, με τον Άρη στην Παρθένο που φέρνει τάσεις φυγής, οι οποίες δεν ξεπερνιούνται απλώς με την καλή σου διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν εργάζεσαι σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για το εργασιακό σου περιβάλλον καθώς εισπράττεις χαρά και ικανοποίηση, ακόμη και αν οι συνθήκες δεν είναι στρωμένες με ροδοπέταλα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της κινείται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και ξυπνά μέσα σου πάθη. Στην λέξη «πάθη» όμως μην σκεφτείς μόνο τα συναισθηματικά, αφού σήμερα παθιάζεσαι με το οτιδήποτε και δυσκολεύεσαι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο, καθώς κάθε συμβιβασμός, σήμερα μέσα σου μοιάζει με ήττα, ακόμη και αν... υπερβάλλεις!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι σε σχέση, τότε είσαι αρκετά κτητικός με το ταίρι σου, περισσότερο από ότι συνήθως! Αυτό όμως κάνει τα αίματα να ανάβουν στην κρεβατοκάμαρα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, προσανατολίζεσαι σε μια νέα γνωριμία, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη που σε παρασύρει ο «χορός» του Άρη και της Αφροδίτης!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα συν της ημέρας είναι εκείνες οι οφειλές που σε είχαν ταλαιπωρήσει, έτσι λοιπόν μπορείς να δεις κάποια έσοδα να ενισχύουν το πορτοφόλι σου, ακόμη όμως δεν έχεις καλυφθεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Τις μέρες που πέρασαν ασχολήθηκες περισσότερο με πρακτικά ζητήματα, από σήμερα όμως η Σελήνη παίρνει θέση απέναντί σου και εσύ ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους και τον ρόλο που εκείνοι έχουν μέσα στην ζωή σου, μάλιστα είναι πιθανό πως ακολουθείς το δικό τους πρόγραμμα, και αυτό λίγο ίσως να σε ξεβολέψει καθώς έρχεται σε κόντρα με την φιλελεύθερη φύση σου

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έλα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δώσε του χώρο ώστε να αναπτύξει πρωτοβουλίες για την σχέση σας. Αν μάλιστα δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, αυτές οι μέρες είναι θετικές ώστε να δεις την ζυγαριά να γέρνει προς την κατεύθυνση που θες.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν εργάζεσαι σήμερα, οι συνεργάτες σου είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι πελάτες σου παίζουν επίσης ρόλο-κλειδί. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν ακούς και όσα σου λέει ο εργοδότης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αυτό το Σάββατο έχει για σένα κάποιες υποχρεώσεις, τις οποίες θα προτιμούσες να μετατοπίσεις για άλλη στιγμή, αλλά πιθανώς αν το έκανες να σε χαρακτήριζε άσχημα σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Πάντως πρόκειται για μια μέρα που παράγει αποτέλεσμα σε πρακτικά ζητήματα, ενώ σε βοηθά παράλληλα να βάλεις σε τάξη κάποιες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης μαζί σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου σε κάνει πιο απερίσκεπτο, φλογερό αλλά και ερωτικό, άσχετα με το τι αφήνεις να φανεί προς τα έξω, μιας και κρύβεις τις καταστάσεις καλά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Πρόσεχε σήμερα τις γκρίνιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ακόμα και αν τα έσοδά σου είναι περιορισμένα, κινήσου με φειδώ καθώς στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν αρκετά έξοδα. Αν εργάζεσαι πάντως σήμερα, το πλαίσιο είναι εξαιρετικό στο εργασιακό σου περιβάλλον.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Σελήνη ταξιδεύει σήμερα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της χαράς και της

διασκέδασης, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια –μεταφορική ή κυριολεκτική– που σε είχε κυριεύσει τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις λοιπόν να περάσεις χρόνο με πρόσωπα και ασχολίες που σε γεμίζουν, σε κάνουν να χαμογελάς και προσπαθείς μέσα από τις δικές σου προσπάθειες να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ο/η ερωτικός σου σύντροφος ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός, πρωταγωνιστούν όχι μόνο στην καρδιά σου, αλλά και στις εξελίξεις! Έτσι, βρες λίγο χρόνο και απόλαυσε μαζί τους τις μικρές χαρές της ζωής που σου θυμίζουν πως αξίζουν πολλά οι ανέμελες στιγμές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει παρασκήνιο στο εργασιακό σου περιβάλλον, παρασκήνιο το οποίο μετά από ένα πολύ σύντομο διάστημα θα το βρεις μπροστά σου, η σημερινή ημέρα πάντως είναι εξαιρετική αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται.


ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν μια επιστροφή στις ρίζες σου ή σαν την ανάγκη για σιγουριά και σταθερότητα, ειδικά αν νιώθεις πως στην ζωή σου τα πράγματα μεταβάλλονται πιο γρήγορα από τους ρυθμούς που μπορείς να κουμαντάρεις. Κάποιοι σήμερα θα θελήσουν να σε ξεκουνήσουν, όμως εσύ έχεις ανάγκη από την επαφή με το παρελθόν για να πάρεις τις απαντήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σου, σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να την περάσατε μαζί μακριά από άλλους ή να καλέσετε πολύ δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι. Αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά σου, τότε θυμήσου πως δεν θα το βρεις στα… παλιά! Αν πάντως έχεις γεννηθεί τον Φλεβάρη, τότε κάτι σχεδόν… εξωπραγματικό συμβαίνει στα προσωπικά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, τότε τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι λίγο πιο πεσμένα. Όμως όταν οι γύρω σου σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, τότε αποδίδεις τα μέγιστα!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template