ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 25 Αυγούστου 2019

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Διδύμους. Στις 02:17 σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 09:58 εξάγωνο με τον Ερμή. Μετά περνά σε κενό πορείας για το υπόλοιπο της μέρας.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με περισσότερη άνεση για όσα θέλεις να εκφράσεις, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα σου πουν, ενώ απόφυγε να κλείσεις σήμερα μια συμφωνία που είχες κατά νου, καθώς το αποτέλεσμα θα απέχει αρκετά από το επιθυμητό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει στήριξη από το οικείο περιβάλλον σου, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σε φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σου. Νιώθεις όμως ότι πρέπει να λυθούν και κάποια πρακτικά ζητήματα μέσα στην σχέση σας, ενώ η Αφροδίτη μαζί με τον κυβερνήτη σου Άρη μπορεί να δείξει και φλερτ, σε χώρους μάλιστα που ούτε φανταζόσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό, χωρίς όμως αυτό να εγγυάται την ευόδωση των στόχων που έχεις θέσει, παρόλα αυτά έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, πρόσεξε όμως σήμερα τις επαφές που κάνεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Επιδιώκεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα, που θα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Θυμήσου όμως πως σήμερα ενδέχεται οι προσπάθειές σου να μην αποδώσουν τους αναμενόμενους καρπούς, τουλάχιστον στο βαθμό που αρχικά είχες υπολογίσει. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου παραμένει γεμάτη με υποχρεώσεις και αυτό απορροφά ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός σήμερα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλη πρόκειται για μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος με ευκαιρίες που έρχονται σε σένα σχεδόν... ουρανοκατέβατες! Δέξου τις αλλαγές λοιπόν και μην γκρινιάζεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά, καθώς είναι πιθανό να κοπιάζεις ματαίως, ενώ η εριστικότητα στον τρόπο που μιλάς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην δουλειά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο, αλλά πορεύεται χωρίς να σχηματίζει όψεις από το πρωί και μετά, στοιχείο που μαρτυρά πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πού επενδύεις κόπο και χρόνο, ενώ ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες απερισκεψίες στον τρόπο που προσεγγίζεις τις υποθέσεις σου σήμερα, μπορείς να καταφέρεις να κάνεις την φωνή σου να ακουστεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας με τον Ερμή σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, θα πρέπει όμως να αφήσεις πίσω τις ακραίες συμπεριφορές και οι υψηλές απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων σε πιέζουν αρκετά για να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στα δημιουργικά σου σχέδια, δίνει ευκαιρίες για τα οικονομικά σου. Απόφυγε όμως σήμερα τα νέα ξεκινήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα και αποφεύγεις οποιαδήποτε περιττή κοινωνική επαφή που νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, ενώ μοιάζεις να μην έχεις αρκετή όρεξη και πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα σου αποσπούν την προσοχή, έτσι λοιπόν ίσως είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τις πολύ κουραστικές εργασίες για την αυριανή ημέρα που θα έχεις άλλο αέρα και περισσότερη όρεξη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά τα πολλά μέτωπα που καλείσαι να διαχειριστείς όλο αυτό το διάστημα, εσύ καταφέρνεις να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που σε ανεβάζουν, ενώ οι φίλοι και οι παρέες δίνουν ώθηση στα θέλω σου, ειδικά αύριο που υποδέχεσαι την Σελήνη στο ζώδιό σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μείνε μακριά από τις παρορμητικές ενέργειες, καθώς μοιάζεις τελικά να ζημιώνεσαι εσύ, ενώ κράτα κατά νου πως υπάρχουν πολλές ευθύνες και ρεαλισμός, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο.



ΛΕΩΝ
Σήμερα θέλεις να επενδύσεις στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι προτιμότερο να εξετάσεις το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμοι, προτού προβείς σε ενέργειες. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου δεινότητα που είναι τονισμένη αυτή την περίοδο για να βρεις λύσεις στα αδιέξοδα που σε απασχολούν, αρκεί να έχεις υπολογίσει κάθε λεπτομέρεια πριν δράσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά απόλυτος στον τρόπο που προσεγγίζεις τα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο κινητικότητας, εξαντλεί την υπομονή σου, παρόλα αυτά υπάρχουν οικείοι που αφουγκράζονται τις δικές σου ανάγκες, και στηρίζουν τα βήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές που υπάρχουν, παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τις επαφές στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχουν μικροανατροπές που περιπλέκουν τα πράγματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ωστόσο δεν δίνει το πρόσφορο έδαφος που έχεις ανάγκη για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, παρότι σήμερα καταφέρνεις να προσπερνάς τις δυσκολίες, χωρίς τελικά να βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, συλλέγεις σημαντικές πληροφορίες, θα πρέπει όμως να αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας χώρο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να εκφραστεί, μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου συνεχίζουν να διαδραματίζουν οι φίλοι σου. Μάλιστα, αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, τότε έχεις ευκαιρίες στα ερωτικά από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου προσανατολισμένο στην καριέρα σου, ακόμη και αν δεν έρχονται απτά αποτελέσματα ακόμη. Είσαι πάντως σε δυναμική περίοδο.



ΖΥΓΟΣ
Η χθεσινή ευχάριστη διάθεση συνεχίζει να σε ακολουθεί και σήμερα, μολονότι μπορεί να πεις κάποια πράγματα που είναι περιττά ή να αποκαλύψεις κάποιες πληροφορίες, οι οποίες είναι πολύ νωρίς για να το κάνεις και δεν έχεις ακόμα όλα τα δεδομένα στα χέρια σου. Γενικότερα πάντως ξαναβρίσκεις το παιδί μέσα σου και αυτό είναι καλό, αρκεί να μην έχεις να διαχειριστείς σοβαρές υποθέσεις!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι φέρνουν σήμερα σημαντικές πληροφορίες, που διευρύνουν τη δική σου οπτική γωνία, ενώ οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να μην ευνοούν αρκετά την άνθιση στα ερωτικά σου, όμως στις επόμενες μέρες μάλιστα έρχεται κάτι ονειρικό στα προσωπικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν έχεις να ρυθμίσεις ένα σημαντικό ζήτημα διαδικαστικού χαρακτήρα, τότε καν΄το το πρωί και μην το αφήσεις για αργότερα, αν θες να το δεις να προχωράει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα κινείται στις ίδιες συχνότητες περίπου με την χθεσινή, με τη μόνη διαφορά πως σήμερα οι ανασφάλειές σου είναι πιο τονισμένες και ψάχνεις σε άλλα πρόσωπα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, σε γενικές γραμμές πάντως σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ένστικτό σου και να το ακολουθήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι εμμονές και οι χειριστικές συμπεριφορές που έχεις πάνω σε κάποιες καταστάσεις είναι που δημιουργούν τα έντονα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν είναι όμως λίγες οι στιγμές που αναρωτιέσαι αν μπορείς να συμπορευτείς με ανθρώπους που έχουν τελείως διαφορετικά «θέλω» από τα δικά σου. Οι φίλοι πάντως φέρνουν ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σημαντικά πρόσωπα για τα οικονομικά σου, ωστόσο είναι πιθανό να πέσουν οι προσπάθειές σου στο κενό, ως προς τους χειρισμούς που κάνεις σε οφειλές ή χρέη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου, «βαδίζει» όμως στο κενό και δεν σου δίνει την ευκαιρία να προβείς στις ενέργειες που θέλεις πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ ακόμη και αν πραγματοποιηθούν αυτές οι ενέργειες, θα είναι αμφίβολο το αν τελικά τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, δεν έχεις πάντως συνέπειες!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε κάποιες περιπτώσεις είσαι αρκετά ξεροκέφαλος, σε γενικές γραμμές όμως τα αισθηματικά σου έχουν σημαντικές ευκαιρίες χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως μην κανονίσεις πολύ σημαντικά ζητήματα για τα προσωπικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στον ορίζοντας της ημέρας μπορεί να βγει από μέσα σου η τυχοδιωκτική σου πλευρά, πρόσεξε λοιπόν να μην επενδύσεις βιαστικά, μέχρι το μεσημέρι πάντως οι συνεργάτες σου μπορούν να σου δώσουν σωστές κατευθύνσεις για να πορευτείς αν εργάζεσαι σήμερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα ξεκινά με τη διάθεσή σου να είναι έτοιμη να παράξει έργο σε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, ωστόσο σταδιακά αυτή η όρεξη μοιάζει να... εξατμίζεται, μιας και η Σελήνη ούσα κενή πορείας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν βοηθά τα έργα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στην φροντίδα της υγείας και του οργανισμού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απρόσμενες ευκαιρίες για επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ενώ ακόμη και μέσα σε μια περίοδο γεμάτη «μέτωπα» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και αναζητάς σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, οι οποίες τελικά σου δίνονται χάρη στη θεαματική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποιες υπερβολές στο εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα, ωστόσο μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα αν κινηθείς αύριο καθώς σήμερα η θεωρία δεν γίνεται εύκολα πράξη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ακόμη μέρα αυτή την εβδομάδα που είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και έχεις ευχάριστη διάθεση, όπως και χθες, ωστόσο σήμερα είναι προτιμότερο να τρέξεις τις υποθέσεις σου αύριο και να αφήσεις την διασκέδαση για αργότερα, καθώς το αποψινό βράδυ δεν ενδείκνυται για πολλά πράγματα πέρα από ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής σε φιλική θέση για τα ερωτικά σου, φωτίζει περισσότερο την φλογερή σου πλευρά, μπορείς λοιπόν με περισσότερη άνεση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ απολαμβάνεις την παρέα των δικών σου απόψε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μετά από τις αποφάσεις που πήρες τις προηγούμενες ημέρες, μπορείς να βαδίσεις σε σταθερότερο έδαφος για τα οικονομικά και μπορείς να υπολογίζεις και σε μια σημαντική συνεργασία. Παράλληλα έχεις περισσότερη αποφασιστικότητα και κάνεις πράγματα με τον δικό σου τρόπο.


ΙΧΘΥΕΣ


Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι προσπάθειές σου για τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων. Παρόλα αυτά μπορείς να ασχοληθείς με έγγραφα και πρακτικές λεπτομέρειες σε δημιουργικά σου σχέδια, πρόσεξε όμως μήπως αντιδράς υπερβολικά σε κάποια πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να απολαύσεις την θαλπωρή του σπιτιού σου αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει και είναι μια καλή μέρα για να προσεγγίσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να τους μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν, σε γενικές γραμμές όμως η μέρα δεν είναι τόσο ερωτική για σένα, εκτός αν είσαι ήδη σε σχέση και συγκατοικείς με το ταίρι σου. Η περίοδος αυτή όμως είναι ερωτική, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν θέματα που δεν έχεις ρυθμίσει ως προς τα χρέη ή τις οφειλές σου και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις, η ημέρα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη δουλειά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template