ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Τα ζώδια της εβδομάδας απο 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.



ΚΡΙΟΣ


 Νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Την Πέμπτη μάλιστα ο Ερμής περνά στην Παρθένο και σε βοηθά με όλες τις λεπτομέρειες των πρακτικών υποθέσεών σου.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, όμως τα αισθηματικά δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, καθώς είσαι σε περίοδο που αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς συνολικά. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά, θυμήσου όμως ότι οι πολλές υποχρεώσεις δεν λείπουν. Πάντως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα φέρει εύνοια σε σημαντικά επαγγελματικά σου βήματα!



ΤΑΥΡΟΣ
Περισσότερα χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές!
Από τις πιο ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, μαζί με τις θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεκινήσεις (ή να προωθήσεις γενικότερα) σημαντικές υποθέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από την Παρθένο ομορφαίνει την ερωτική σου ζωή, ενώ στην ίδια θέση περνά ο Ερμής την Πέμπτη και σε βοηθά να μιλήσεις για όσα θες, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις υποστηρικτές στα δύσκολα και δεν ξεμένεις εντελώς από χρήματα, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στο τέλος της εβδομάδας σου δίνει ένα πολύ σημαντικό στήριγμα για τις υποθέσεις σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάτι νέο στο σπίτι ή την οικογένεια!
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στην Παρθένο φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς, μείνε όμως μακριά από υπερβολές!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, μολονότι τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτό το διάστημα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής την Πέμπτη περνά στην Παρθένο και γίνεσαι πιο συναισθηματικός και νοσταλγείς τα παλιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα, καθώς η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή, και μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Τέλος, το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Διορθωτικές κινήσεις σε επαφές και συμφωνίες.
Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, ενώ ταυτόχρονα ευνοείσαι και σε υπογραφές συμβολαίων ή αγορά καινούριων μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Εν μέσω λοιπόν μιας απαιτητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Την Κυριακή επίσης, κάνεις πολύ σημαντικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Τετάρτη και η Πέμπτη σε βρίσκουν να ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη σε βοηθά με όλες τις λεπτομέρειες, τις συμφωνίες και τα συμβόλαια.




ΛΕΩΝ

 Με το βλέμμα στο πορτοφόλι.
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αντίθετα όμως, η Τετάρτη σε βρίσκει πιο εξωστρεφή με την Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για φλερτ και περιπέτεια. Τα μέσα της εβδομάδας πάντως είναι θετικά για σένα, ενώ το σαββατοκύριακο προετοιμάζεις διαδρομές και επαφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας όμως είναι θετικά και αφορούν το πορτοφόλι σου, καθώς ο Ερμής περνά στον τομέα του πορτοφολιού και φέρνει κινητικότητα ενώ και η Νέα Σελήνη την Παρασκευή φέρνει θετικό έδαφος για τα έσοδά σου. Γενικότερα, πρόκειται για μια εξαιρετική βδομάδα για καριέρα και οικονομικά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή.
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Παρασκευή στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια ευκαιρία για όσα ετοιμάζεις με κόπο εδώ και καιρό, καθώς έχεις και σημαντική βοήθεια αυτή την φορά. Δεν μιλάμε απλώς για εύνοια, μιλάμε για εξαιρετικά σημαντικές ευκαιρίες, αρκεί να συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοϊκότατες όψεις με Ουρανό και Κρόνο δείχνουν πολύ θετικούς οιωνούς, ενώ το πέρασμα του Ερμή την Πέμπτη στο ζώδιό σου σε κάνει επικοινωνιακό και σου αποκαλύπτει επίσης το παρασκήνιο και τα σχόλια της προηγούμενης περιόδου. Τώρα πρωταγωνιστείς εσύ!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αλλά και με τις φιλοδοξίες σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες καθώς ο φλογερός Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να κάνει καλές όψεις, αλλά δεν παύει να σε κάνει παρορμητικό!


ΖΥΓΟΣ


Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη σχηματίζοντας αυτή την εβδομάδα καλές όψεις με Κρόνο και Ουρανό δείχνει πως πιθανώς να εισπράξεις πολύτιμη βοήθεια σε θέματα που εσύ δυσκολευόσουν! Επίσης, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο μπερδεμένο, καθώς οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες ακόμη, όμως τα μέσα της εβδομάδας είναι εξαιρετικά για να δεις φίλους. Μην ξεχνάς όμως πως ήρθε ο καιρός και για ξεκαθαρίσματα. Την Πέμπτη ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο σε προειδοποιεί να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο εξής!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη ευελιξίας σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ολοκληρώνεις στόχους, με φίλους στο πλευρό σου.
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα η τελευταία του καλοκαιριού, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβριο. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή φέρνει νέες θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες! Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και ο Ερμής –που από την Πέμπτη βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση και σε κάνει ομιλητικό– κάνουν καλές όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό, έτσι προλογίζονται πολύ σημαντικές ευχάριστες εκπλήξεις! Το σαββατοκύριακο όμως έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η Τετάρτη είναι εξαιρετική για να δείξεις τα ταλέντα σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες Φιλοδοξίες!
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Είναι ώρα για έργα, όχι για θεωρίες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα και αν ανήκεις στους τυχερούς που οι διακοπές του καλοκαιριού σου το επιτρέπουν, ίσως εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για μια μικρή απόδραση, μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο βλέπεις φίλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. Θυμήσου όμως θα πρέπει να προσέξεις και τις λεπτομέρειες με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει ευκαιρίες στα οικονομικά!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα εγχείρημα τώρα ευδοκιμεί.
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση είχες, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη μάλιστα την Παρασκευή στην Παρθένο δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση για την οποία είχες κοπιάσει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβρη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από την Παρθένο, μαζί με τον Άρη και σε καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, φέρνει πιο παθιασμένες νότες στα προσωπικά! Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Επίσης ο Ερμής περνώντας την Πέμπτη στην Παρθένο σε βοηθά με όλα τα έγγραφα, τα έντυπα και τις διαδικασίες! Υπόγραψε άφοβα συμβόλαια!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν!
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, ενώ ο Ερμής περνώντας την Πέμπτη στην Παρθένο σε κάνει πιο καχύποπτο, αλλά και πιο προσεκτικό στον τρόπο που σκέφτεσαι. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε κάνει πιο κτητικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι εξετάζεις σε βάθος αν είστε τελικά στο ίδιο μήκος κύματος. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις όσα έχει το ταίρι σου να σου πει. Οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου είναι κυρίως η Τετάρτη και η Πέμπτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στην Παρθένο φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, καθώς μπορεί να προλογίζεται η επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, τακτοποίηση οφειλών ή λογαριασμών με τον καλύτερο τρόπο και γενικότερα η τσέπη βγαίνει ωφελημένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες!
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής –από την Πέμπτη– απέναντι από το ζώδιο σου φέρνουν εξαιρετικά θετικούς οιωνούς για τα αισθηματικά σου, σε συνδυασμό με τον Ουρανό που φέρνει εύνοια για τον ερωτικό τομέα. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά, ενώ αυτή η Νέα Σελήνη ίσως δώσει μια νέα συνεργασία, αρκεί να μην είσαι παρορμητικός!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template