Το ποιόν του Τζέφρι Έπσταϊν: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από ανήλικη «σκλάβα» – Οι φριχτές πράξεις που την ωθούσε

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που θυμίζουν σενάριο ταινίας τρόμου, έρχονται στην επιφάνεια για τις εγκληματικές πράξεις του Τζ.Έπσταϊν, ο οποίος σήμερα το
πρωί αποφάσισε να βάλει τέλος(;) στη ζωή του, στο κελί του.

Σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος του Παλμ Μπιτς της Φλόριντα μετά από έρευνα το 2005, 33χρονη σήμερα κοπέλα ήταν θύμα του παιδεραστή τραπεζίτη, ο οποίος κόμπαζε σε τουλάχιστον ένα από τα ανήλικα θύματά του ότι η Μαρτσίνκοβα ήταν η προσωπική του «Γιουγκοσλάβα σκλάβα του».
Πολλά κορίτσια κατέθεσαν τότε ότι ο Έπσταϊν - στον οποίο απαγγέλθηκαν στις αρχές του μήνα κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων- τα εξανάγκαζε να μετέχουν σε όργια με το μοντέλο ενώ εκείνος παρακολουθούσε και στη συνέχεια λάμβανε κι ο ίδιος μέρος.


Ο Έπσταϊν ωθούσε το κορίτσι σε όργια με ανήλικες συνομήλικές της

«Ο Έπσταϊν την είχε αγοράσει από την οικογένειά της στη Γιουγκοσλαβία», ανέφερε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Τζόζεφ Ρικάρεϊ μετά την κατάθεση ενός θύματος. «Ο Έπσταϊν κόμπαζε ότι την έφερε στις ΗΠΑ για να την κάνει την προσωπική του Γιουγκοσλάβα σκλάβα του.» Η Μαρτσίνκοβα ήταν ανήλικη στα περισσότερα από τα περιστατικά που περιέγραψαν τα θύματα στον αστυνομικό.

Ήταν κάτω των 16 ετών όταν ο Έπσταϊν την ανάγκασε μαζί με ένα άλλο ανήλικο θύμα του να επιδοθούν σε πράξεις μπροστά του, όσο εκείνος παρακολουθούσε. Το ίδιο θύμα κατέρρευσε όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε επισκεφθεί εκατοντάδες φορές σε διάστημα διετίες την έπαυλη του παιδεραστή και ότι της έδωσε χιλιάδες δολάρια.

Αρχικά την υποχρέωνε σε προκαταρκτικές περιπτύξεις με την Μαρτσίνκοβα, αλλά κάθε βδομάδα της ζητούσε ολοένα και περισσότερα, σύμφωνα με την καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος, όπως αναφέρει η Daily Mail και κάποια στιγμή ασέλγησε επάνω της.

Ένα άλλο θύμα είπε στην αστυνομία ότι εξαναγκάστηκε στα 16 της να έχει επαφές με την Μαρτσίνκοβα, όσο ο Έπσταϊν τις φωτογράφιζε και κρεμούσε τις φωτογραφίες σε διάφορα σημεία στην έπαυλή του.

Αργότερα η Μαρτσίνκοβα ανέλαβε να βρίσκει υποψήφια θύματα για τον Έπσταϊν, μέχρι που τελικά διέκοψε κάθε σχέση μαζί του.

Η κοπέλα έκανε συμφωνία με τις Αρχές το 2008 να μην της ασκήσουν δίωξη, αν και η αστυνομία δεν σκόπευε να κάνει κάτι τέτοιο μετά την έρευνά της.

Η Μαρτσίνκοβα, που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια το επώνυμό της, γεννήθηκε στην πρώην Τσεχοσλοβακία τέσσερα χρόνια πριν τη Βελούδινη Επανάσταση που επιτάχυνε την ειρηνική αλλαγή εξουσίας στην χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, και κάποια στιγμή μετακόμισε στη Γιουγκοσλαβία, όπου τη βρήκε ο Έπσταϊν και την πήρε μαζί του στις ΗΠΑ.

Έρευνα του FBI

To FBI ξεκίνησε έρευνα, αφού ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, όπου «προφανώς αυτοκτόνησε», έγινε γνωστό από τις ομοσπονδιακές σωφρονιστικές αρχές.

Το «άψυχο σώμα» του 66χρονου χρηματιστή, που κατηγορείτο για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, εντοπίστηκε γύρω στις 06:30 τοπική ώρα, έγινε γνωστό από τη διοίκηση των φυλακών.
«Το προσωπικό προσπάθησε αμέσως να τον επαναφέρει στη ζωή» προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template